Showing 1–12 of 30 results

Energijsko čiščenje prostora je zelo pomembno za kvalitetno bivanje. Feng shui nikoli ne zastara, dobre energije v prostoru so vedno zaželene in vas vedno podpirajo pri vašem življenju.

Zato smo razvili najboljše feng shui dodatke in pripomočke, ki ne samo aktivirajo in harmonizirajo energije v vašem domu in poslovnih prostorih, temveč vam pomagajo prepoznati potencial v vašem življenju.

V ta namen so narejeni naši energijski spreji, ki so vsi feng-shui spreji, kar pomeni, da spodbujajo pozitiven tok energije za blagostanje, čutnost, samozavest, ljubezen, kreativnost, izražanje, zbranost, modrost in sprejemanje.

Feng-shui dodatki spodbujajo pretočnost energij in s tem pretočnost vašega življenja. Feng-shui stanovanja je čisti odraz vašega življenja, zato je smiselno urediti dom in posledično se uredi vaše življenje. Feng-shui spalnice določa vašo sposobnost sprejemanja dobrih energij obilja in sposobnost obnavljanja. Feng shui kuhinje daje podporo celotnemu stanovanju. Feng shui kopalnice pa kaže, kako iz življenja spuščate stare energije in vam pomaga biti v stiku s sedanjostjo.

Naši energijski zdelki so narejeni iz navdiha Svetlobe, kar pomeni, da vam z najvišjo vibracijo podpirajo tudi Svetlobo vaše Duše, vašega smisla na Zemlji.

Izdelki za telo in dušo

Sprej za auro in prostor Moje sonce

16,00
16,00
Ni na zalogi
15,00