Showing 1–12 of 38 results

Kristali prinašajo svežo energijo in čisto podporo vsakomur, ki jih uporablja, nosi ali ima v svojem domu. Pri tem je pomembno, da so kristali pravilno očiščeni in na pravi način shranjeni.

Posebej pozorni bodite pri uporabi kristalov za nakit, saj so še posebej občutljivi na zunanje vplive, zato pri njihovi uporabi bodite pozorni. Ko postanejo “težki” na telesu, potrebujejo čiščenje.

Naše kristale negujemo s podporo zlate spirale, zato nosijo najvišje vibracije in se z njimi čakre dobro čistijo in harmonizirajo.

Kristale po želji programiramo za podporo za posamezna področja: šola, ljubezen, posel, nova služba… Pri tem bolj priporočamo obeske, da jih imate vedno v stiku s svojimi energijami telesa. Kristale lahko izberete tudi po horoskopskem znamenju, v tem primeru podprejo tudi sodelovanje z vašo Dušno Svetlobo, saj podprejo delovanje vašega Sonca, notranje samozavesti.

Kristali so vam v pomoč vedno, ko potrebujete dodatno pozitivno energijo, da uspete v življenju stopiti korak naprej ali da harmonizirajo vaše življenje.

Kristali po čakrah

Set 7 čaker

15,50

Obeski

Obesek Mars

18,00

Obeski

Obesek Sonce

17,00
6,00
15,00

Kristali za zdravljenje

Nihalo

9,00
6,00
6,00