Nasveti za spomladansko čiščenje telesa in doma

V naše kraje je prišla pomlad. Ne zgolj na koledarju, čisto zares je tukaj. Temperatura zraka se je dvignila, dan je daljši, sonce nas prijetno ščemi in v naravi vse brsti. Spomladansko čiščenje (1) bo počasi a vztrajno zavzelo svoje mesto na naših natrpanih urnikih.

.

Spomladi se v naravi sprosti ogromno energije. Odganjati začnejo prvi poganjki, iz semen kliti nova življenja, vse začne zeleneti in cveteti. Ptice postanejo živahnejše in nas prebujajo v jutra, mačje podoknice glasnejše in strastnejše. Ta neustavljiva energija pomladi.

.

.

Razstrupljanje telesa

.

.

Tudi naša telesa se prebudijo iz zimskega spanja. Spomladansko čiščenje telesa oziroma razstrupljanje (2) osvobodi organizem vseh nepotrebnih odpadnih snovi, ki so nakopičile skozi zimo.

.

Zbirate pogum za krajše razstrupljanje, mogoče post? Če je to preveč stresno za vas, se preprosto odločite za lažjo hrano, več sezonskega sadja in zelenjave. Več svežega, naravnega in po možnosti domačega. Prehrano dopolnite z uživanjem svežih smoothijev, zeliščnih čajev in raznih limonad. Pri vsem je pomembno tudi zadostno uživanje tekočine in urejena prebava, da se bo lahko organizem znebil vseh odpadnih snovi.

.

Spomladansko čiščenje

.

Težave s prebavo? Ugotavljate, da vas razne skrbi in strahovi ter uživanje hrane v naglici še dodatno obtežijo? Premalo se zavedamo nadvse pomembnega dejstva, da je naš imunski sistem »doma« v črevesju. In kdo je gospodar vašega telesa, če ne vi sami?

.

Bodite dober in skrben gospodar. Kura s probiotiki ob spomladanskem čiščenju telesa je lahko najboljša izbira. Telo bo lažje izločilo vse odpadne in strupene snovi skozi črevesje, hkrati boste poskrbeli za harmonično ravnovesje črevesnih bakterij. Vzdržujte ga še naprej in ob morebitnih spremembah odreagirajte pravočasno. Uživanje probiotikov pomaga tudi pri neprijetni napihnjenosti, s katero se sooča vse več ljudi.

.

Kaj storiti, da vas razne skrbi in strahovi, predvsem pa drugi ljudje, ne izčrpajo? Kaj storiti, da ne boste vedno tako izčrpani? Da ne bo trpelo tudi vaše zdravje?

.

Poskrbite za center svoje notranje moči. Okrepite ga. Povrnite si svojo izgubljeno moč. Prva pomoč? Sprej Moje sonce. Ob vsakodnevni uporabi boste opazili razliko. Ob ljudeh ne boste več tako izčrpani, prej velike skrbi bodo postale manjše, nepotrebni strahovi bodo zbledeli. Lažje se boste spopadali z vsakodnevnimi izzivi, saj ne boste izgubljali svoje energije po nepotrebnem.

.

.

Kaj pa spomladansko čiščenje uma?

.

.

Naravna krema ArtemidaVsekakor (3)! Zavestno in globoko dihanje vas bo »zbudilo«. Dihanje ima velik vpliv na vaše energije, na vaše eterično telo, kjer se nahaja vaša življenjska energija. Kako se počutite, ko se vam poglobi dih ob raznih športnih in telesnih aktivnostih? Zbujeno, polni energije, sveže?

.

Vam manjka fokusa in ste preveč razpršeni?

.

Ko ste zbrani, osredotočeni na tisto, kar počnete, lahko naredite več v krajšem času. Misli, ki vas begajo, neprestano premlevanje vašega uma, lahko povzroča tudi glavobole. Ste dobili občutek da so misli vaš gospodar in ne vi njihov, tako kot bi moralo biti?

.

Umirite svoj um in ga fokusirajte z uporabo kreme Artemida. Skrbno izbrana mešanica eteričnih olj v kremi vas bo s svojim delovanjem povsem zbistrila. Zato jo še posebej priporočamo vsem šolarjem in študentom.

.

.

Spomladansko čiščenje doma

.

.

Vrnimo se nazaj, k najbolj pomembnemu. Spomladansko čiščenje doma. Ne glede na vse, kako skrbite zase, je pomembno, kakšne energije imate v svojem domu.

.

Doma naj bi se počutili prijetno, se odpočili in si nabrali novih moči. Energije doma vas morajo podpirati in ne izčrpati. Včasih se niti ne zavedate tega. Tradicionalno spomladansko čiščenje doma bo prevetrilo zaspane energije. Dobro prezračite, odstranite vso kramo, počistite stanovanje in operite zavese. Če je možno uporabljajte naravna čistila, ki manj dražijo naša čutila. Alkoholni kis je lahko nadvse primerna izbira. Naravna eterična olja poskrbijo za energijsko revitalizacijo prostora in vseh, ki se v njem nahajajo.

.

eterična olja

.

Več o energijskem čiščenju prostora in feng shui vplivu si preberete TUKAJ. Priporočamo vam, da si članek natisnete in ga redno prebirate, saj zajema vse, kar je potrebno vedeti o energijskem čiščenju prostora.

.

Preživite velikonočne praznike v svežih in prijetnih energijah doma. Če ugotovite, da potrebujete kakšen nasvet, potrditev ali zgolj usmeritev… vse to podprto iz energijskega sveta, poskusite brezplačno šlogarco. Preprosta za uporabo. A tako dobra, da jo boste neprestano uporabljali. Če imate rajši osebni stik, pa lahko tudi med prazniki pokličete Merkaba svetovalke in vedeževalke.

.