Košarica

Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

5 nasvetov kako ohraniti mladosten videz

Verjetno ste že kdaj komu, ki je oddajal pozitivno energijo rekli: “Poglej ga, kako žariš!” ali pa lepi ženski: “Lepa si kot rožica”, brezskrbnemu veselemu otroku: “Sonček”. Celo vrsto starih ljudskih pesmi poznamo na to tematiko in še vedno se pišejo “evergreeni” o mladosti, ljubezni, lepoti, rožah in soncu. In če pomislite, kdaj so vam ljudje to rekli? Ko ste bili potrti, žalostni, v slabem obdobju? Ali ko ste bili zaljubljeni, srečni in zadovoljni s svojim življenjem, s sabo in s svojo okolico? Na tem mestu se verjetno že sprašujete, kaj imajo rože in žareče sonce skupnega s tem kako ohraniti mladosten videz? V nadaljevanju bloga boste prejeli 5 nasvetov kako ohraniti mladosten videz, ki pa bodo drugačni, kot ste morda pričakovali.

kako ohraniti mladosten videz

Kakšne občutke doživljate, ko pomislite na sonce, rože in naravo?

 • Sonce nam da moč, energijo in občutek življenja. 
 • Skozi rože pa doživljamo nežnost, lepoto in čutnost v različnih obdobjih. 
 • Oboje pa je živa energija narave, ki se sama obnavlja. 

Dejstvo je, da se tudi narava po svoji sestavi stara, tako kot vi. Pa jo doživljate kot staro, ko pogledate ven, ali ko greste na sprehod v gozd? Verjetno nasprotno, občutite življenjsko energijo in lepoto.

Tudi ljudje smo del narave – živa bitja, ki imamo v sebi sposobnost naravnega obnavljanja.  S pomočjo te sposobnosti in s pomočjo narave, ki nam pri tem pomaga z različnimi vidnimi in ne-vidnimi pomagali, lahko ne samo ohranimo mladosten videz, ampak ga celo izboljšamo.

Ste pripravljeni na 5 nasvetov kako ohraniti mladosten videz – na naraven, harmoničen način?

1. MLADOSTEN VIDEZ KOŽE Z UPORABO NARAVNE KOZMETIKE ZELENO ZLATO

Ekskluzivni izdelki iz linije Zeleno zlato so vsestranski negovalni izdelki primerni za vse tipe kože in učinkovito delujejo proti staranju kože in nastajanju gubspodbujajo obnavljanje kože ter imajo zaradi dodatka hmelja pomirjevalni učinek in hkrati delujejo kot afrodiziak.

V kolekciji Zeleno zlato se med drugim nahaja tudi  naravni serum za nego kože okoli oči Grace – zapeljivost z učinkovanjem edinstvenih naravnih aktivnih sestavin deluje v srcu celic povrhnjice in pomaga ohranjati mladosten videz kože okrog oči.

Naravni serum zagotavlja:

 • zmanjšanje gub na predelu okrog oči,
 • gladko in čvrsto kožo,
 • bistveno izboljšanje zabuhlosti,
 • zmanjšanje podočnjakov,
 • svežo, mladostno kožo in sijoče oči.

naravna kozmetika

2. ODPRITE SE DOŽIVLJANJU LJUBEZNI

S tem, ko  se odprete ljubezni do življenja in si dovolite ljubezen tudi doživljati, to pripomore k izboljšanju tiste resnične notranje samozavesti. 

 • imunski sistem se dvigne na optimalno raven in ob tem skrbi za odpornost telesa,
 • kardiovaskularni sistem v vašem telesu se izboljša,
 • ljubezen ki jo čutite do drugih je še posebaj dobrobitna, saj ljubezenski dotiki sprostijo hormone – eden izmed teh je oxitocin, ki zmanjšuje stres in anksioznost.

S tem ko se odprete ljubezni, je vaš fokus usmerjen v pozitiva čustva in vi ste avtomatsko sproščeni. Posledica sproščenosti so tudi uravnovešeni hormoni v telesu in manj dodatnega napora za telo, ki bi v nasprotnem primeru moralo delati na tem, da vaše hormone spravi v ravnovesje. (1)

Če pri odpiranju srca potrebujete pomoč se odpravite na sprehod v naravo, ki vam s svojo zeleno barvo pomaga da se sprostite, zadihate s polnimi pljuči in odprete srce. Kadar pa začutite, da sami ne zmorete, si privoščite terapijo, da odpravite blokade. 

Poslušajte sebe in počnite tisto, kar vam vzbudi ljubezen do sebe.

3. RAZSTRUPLJANJE TELESA ZA DVIG ŽIVLJENJSKE ENERGIJE

Razstrupljanje pomeni odplakovanje toksinov – strupov, ki se kopičijo kot balast v telesu. Zakaj je to pomembno pri mladostnem videzu? Ker zaradi zastrupljenosti telesa z vsem, kar v njega ne spada, začne zastajati pretok po telesu in upočasnijo se procesi samoobnavljanja telesa. 

Kadar je telo razstrupljeno, je v naravnem stanju, hormoni so uravnovešeni in lahko čutite svojo življenjsko energijo. 

Kaj pomaga pri razstrupljanju telesa?

S tem ko se razstrupljate in osvobajate svoje telo vsega, kar ni samo absorbiralo, se vam sočasno izboljšuje tudi psihično počutje in postajate zadovoljni v svojem telesu, kar se začne odražati navzven.

4. HRANA ZA MLADOSTEN VIDEZ KOŽE

Z uživanjem esencialnih maščobnih kislin, oziroma zdravih maščob kot so Omega-3 in Omega-6, lahko sami, na naraven način vplivate na bolj mladosten videz kože in las. (2) 

Izboljša se kakovost las in posledično njihova rast. Zdrave maščobe pozitivno vplivajo tudi na tvorbo kolagena v vaši koži in na hormonsko ravnovesje. Pomagajo stabilizirati vaše razpoloženje, vzdržujejo strukturo kosti in vam pomagajo preprečevati vidne znake staranja. Zmanjšujejo tudi vnetja v telesu. 

Zdrave maščobne kisline med drugim povišajo zmožnost encimov v telesu, da preprečijo kopičenje maščobe na vaših bokih in jo porabijo kot energijo. 

Živila bogata z esencialnimi mašobnimi kislinami:

 • orehi,
 • postrvi in druge ribe,
 • različna semena,
 • sončnično olje,
 • listnata zelenjava.

S prehrano, ki je bogata z vitaminom C, lahko celo izboljšajte videz vaše kože. Vitamin C je naravni antioksidant, za katerega je znanstveno dokazano, da zmanjšuje negativne posledice sonca na vaši koži in hkrati preprečuje nadaljne poškodbe. Ima tudi druge številne koristi, ki vam pomagajo ohraniti mladosten videz kože. Sodeluje pri sintezi kolagena in elastina v vašem telesu in pospreši mikrocirkulacijo v koži. Obnavlja poškodovano tkivo ter ščiti DNK v celicah, pred delovanjem prostih radikalov.

Živila bogata z vitaminom C:

 • pomaranče,
 • rumena in zelena paprika,
 • ohrovt,
 • koleraba,
 • zelje,
 • kivi,
 • ananas,
 • črni ribez.

5. NEGUJTE SVOJE ETERIČNO TELO

Okrog vašega fizičnega telesa, je energijski ovoj – eterično telo, ki ga imajo tudi druga živa bitja v naravi. Lahko ga zaznate, ko se sprehajate skozi park ali gozd in med krošnjami dreves opazite gosto energijo. (3) 

Ta nežna in gosta energija obliva tudi vaše telo. Nadzira in vzdržuje vitalne biokemijske procese v fizičnem telesu. Eterično telo močno vpliva na fizično pojavo in zdravje fizičnega telesa.

Kadar je ta energija pretočna se to odraža na vas kot mladostni videz. Ko je eterično telo v dobrem stanju, ste privlačni ljudem, ižžarevate tisto “nekaj”. 

Za eterično telo lahko poskrbite sami:

Kljub temu je pomembno, da vzdržujete optimalno stanje vseh energijskih teles – vaše aure, saj so energijska telesa med seboj povezana. 

Z energijsko terapijo vam lahko terapevtke pomagajo, da se osvobodite bremen na vseh energijskih telesih.

ZA KONEC

Če malo v šali povzamemo vseh 5 nasvetov kako ohraniti mladosten videz: 

Uporabljajte hmeljeve zvarke, doživljajte vse vrste ljubezni – bodite zaljubljeni, prebujajte življenjsko energijo v sebi, ob tem, še dobro jejte in negujte svoje telo ali se pustite razvajati komu drugemu. 

Dovolite si biti kot roža in cvetite skozi različna življenjska obdobja. Dovolite si biti Sonce, in izžarevajte navzven vašo notranjo svetlobo in lepoto. 

 

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om