Košarica

Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

6 nasvetov za sproščanje telesa in uma

V časih, ko je stresen tempo življenja postal že skoraj pravilo, je še kako pomembno, da poznaš svoj recept za sproščanje telesa in uma. V tem blogu smo ti pripravili učinkovite nasvete, ki ti bodo pomagali, da tvoji stresni dejavniki izzvenijo na sproščen način in lahko ti zaživiš svojo srečo in veselje, brez ovir.

Kaj je stres?

Stres je naravna fiziološka in psihološka reakcija na različne okoliščine, ki se ti dogajajo in jih prepoznaš kot “nevarne”. Ko se ti zgodi stresna situacija, ki je lahko tudi “imaginarna”, se v tvojem telesu sprožijo hormonske reakcije, ki tvoje telo ohranjajo v stanju pripravljenosti, da se zaščiti. Tvoje telo namreč ne razlikuje med dejanskim stresom, če bi recimo ščitil/-a svoje življenje in med stresom, ki se zgodi v tebi, morda zgolj ob nepravi opazki, ki te je močno prizadel/-a. Torej je stres začaran krog, ki te ko se sproži, naredi le še bolj občutljivega.

 

Kako premagati stres

Stres lahko uspešno izpustiš iz svoje dnevne rutine, s preprostimi tehnikami za sproščanje telesa in uma, ki ti bodo okrepile naravno zaščito pred reakcijami na vsako malenkost. Zakaj je to tako pomembno? Ko si pod stresom so namreč tvoje energije ranljivejše in usmerjene v napačno vibracijo, ki ti ne prinaša veselja, radosti, vitalnosti in mladostnega počutja. To bi lahko opisali, kakor da energijsko “spuščaš” in ti moč odteka. Beri dalje in transformiraj svoje energije, da te bodo podprle v dobrem življenju brez stresa.

 

1. Zakaj je voda tako pomembna

Voda je sestavni del vseh naših celic in ti pomaga, da iz telesa odplakne vse strupe. Vse kar moraš storiti je, da zaužiješ dovolj tekočine dnevno, da lahko ostalo delo zate opravi tvoje telo. Informacije se bodo po telesu prenašale brez težav in tvoje telo se ne bo znašlo v stresni situaciji pomanjkanja ali neuravnovešenosti hormonov, ki posledično povzročajo stresna stanja. Preveri kako lahko svojo vodo še izboljšaš TUKAJ.

aqua life nalepke za informiranje vode

aqua life nalepke za informiranje vode

2. Barve proti stresu

Zdravilni učinki barv prinašajo vibracijo vitalne življenjske energije, ki ti pomaga do notranje harmonije. Poskrbi da zaužiješ v svojih obrokih celotno barvno paleto. Vsaka barva namreč nosi zdravilno vibracijo, ki pomaga zmanjšati telesne in energijske primankljaje. Ko bo tvoje telo pomirjeno, bo težje “zapadlo” v stres, saj bo naravni balans v tebi krepkejši.

 

3. Meditacija za sproščanje telesa in uma

Najbolj kakovosten način da ohraniš svoj notranji balans in se hkrati krepiš v blagodejnih energijah, je zagotovo vodena meditacija. Poleg tega da se ob vodenju tvoje telo in um spočijeta od vseh misli, se ob redni meditaciji tvoje energije prenovijo in okrepijo. Tvoja vibracija se viša in dejavniki, ki so ti prej predstavljali stres, postanejo zate zanemarljivi. Lahko bi rekli, da se tvoji deli, ki so bili prej energijsko poškodovani, okrepijo. Z vsakim prakticiranjem te rutine, se tvoje telo pomlajuje, energije spremenijo vibracijo in postanejo magnet za privlak dobrih stvari.

MEDITACIJE ZA ZDRAVJE

4. Gibanje proti stresu

Ni skrivnost, da je gibanje odličen recept za sprostitev telesa in uma. Raziskave so pokazale, da so tisti, ki si vzamejo čas za gibanje in sprostitev vsaj 2-3 krat na teden, veliko bolj sproščeni in manj nagnjeni k stresu. Najboljše je gibanje v naravi, kjer se obnovijo tudi energijski ovoji okoli tvojega telesa. Stik z zemljo pa te globinsko sprosti. Predvsem pa je pomembno, da si izbereš obliko gibanja, ki ti je najbolj pisana na kožo. Ne pozabi, ob gibanju se sproščajo endorfini, zato boš po gibanju tudi srečnejši/-ša.

5. Dihalna vaja za sprostitev

Sedi vzravnano, pozornost naj bo na dihanju. Svoj energijski pretok in kanal aktiviraš na način, da vdihuješ skozi nos, izdihuješ skozi usta, šteješ dihe in dihaš s prepono (s trebuhom).
PRANSKO DIHANJE je: 6 – 3 – 6 – 3, kar pomeni:
pri vdihu šteješ do šest, zadržiš vdih in šteješ do tri in izdih šest, zadržiš tri, in to ponovi vsaj 3x.
Tako se notranje umiriš.
Če te kdo ali kaj še posebej vznemiri, spiješ vsaj 1 dcl vode in ponoviš to dihalno vajo še enkrat.
Avtorica: Andreja Novak

 

aromaterapija proti stresu

6. Aromaterapija za sproščanje telesa in uma

TUKAJ preveri bogato paleto aromaterapevtskih sprejev, ki vsebujejo 100% naravne mešanice eteričnih olj. Kako ti aromaterapija pomaga sprostiti telo in duha? Medtem ko ti poškropiš dišeči sprej po prostoru, se najprej energije razkužijo in očistijo. Ti pa z vdihavanjem božanskega vonja informacijo preneseš v možgane, kjer se zgodi hipna sprostitev. Informacija se razširi po telesu in sprožajo se dobri hormoni ugodja.

Vsi Angelcini izdelki so narejeni v manjših butičnih serijah, da ti lahko zagotovimo resnično svežino in najvišjo kvaliteto. Zato ne čakaj in si privošči svojo naravno pomoč za sproščanje telesa in uma. Ne glede na to, za kakšno obliko sprostitve se odločiš, naj bo takšna, da ti je v veselje, saj bo ravno veselje, največji motivacijski dejavnik. Vse kar počneš, počni iz LJUBEZNI DO SEBE.

Za konec s tabo delimo še sproščujočo zvočno kopel, naj ti služi vedno, kadar potrebuješ hitro sprostitev.

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.