Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

7 pozitivnih vplivov, ki jih barvanje mandal prinaša v vaše življenje

Ste v obdobju, ko na vas pritiska veliko informacij, hitite na vsakem koraku, ste razpeti med službo, družino in obveznostmi vaših otrok ter ves čas lovite roke? Zato najbrž iščete način, da se sprostite, odklopite vaše misli. Sprostiti se lahko poskusite z jogo, meditacijo, športom,… ali z barvanjem mandal. Poglejmo si, kakšne pozitivne učinke prinaša barvanje mandal v vaše življenje (1).

7 pozitivnih vplivov, ki jih barvanje mandal prinaša v vaše življenje

Študije so pokazale, da barvanje mandal dobro vpliva na vse starostne skupine, od najmlajših do najstarejših.

1. Izboljša koncentracijo

V času stalnega hitenja je vaš fokus je razpršen, veliko je zunanjih vplivov, stimulacije možganov. Z barvanjem pa zunanji svet izklopite in ostanete v svojem prostoru, ostanete zbrani, kar vam pomaga, da ostanete prisotni tudi v drugih situacijah, kjer je to potrebno.

pobarvanke mandale2. Zbudi vašo kreativnost

Ko ste skoraj na avtopilotu in komaj uspete skozi dan opraviti vse, kar je nujno potrebno, si ne vzamete časa za kak večji projekt pisanja, slikanja ali ustvarjanja, saj je izgovor “nimam časa” hitro pri roki. Pri barvanju ni priprav – odprete barvice, vzamete pobarvanko in kreativnost se začne dogajati.

3. Na možgane ima podoben učinek kot meditacija

Možgani so ves čas zelo stimulirani, um ves čas dela in to vas naredi pretirano budne. Med barvanjem pa lahko možgani počivajo in v vas se aktivirajo drugi občutki.

4. Barvanje vas sprosti kjerkoli, kadarkoli

Za meditacijo ali jogo, če jo želite izvajati v miru in se zares povezati s seboj, potrebujete svoj prostor, kjer imate mir. Za barvanje mandal ne potrebujete ničesar razen pobarvanke in barvic, miza lahko pride prav, lahko pa barvate tudi na kolenih.

5. Izboljša vaše motorične sposobnosti

Natančno barvanje do črte izboljša koordinacijo oko-roka. Včasih so otroci (in tudi odrasli) več ustvarjali z rokami, pletli, ustvarjali, danes pa je tega vedno manj – večino dejavnosti je zamenjala televizija, opravila pa naredijo stroji.

.

pobarvanka za otroke

.

6. Opustite negativne misli

Pri barvanju se morate zbrati in biti pri stvari, zato ni časa za negativne misli, ki so bile prisotne, preden ste z dejavnostjo začeli, zato ste po pobarvani mandali bolj mirni, sproščeni.

7. Zmanjša se vaše notranja napetost in stres

Pol ure barvanja vas sprosti, zmanjša napetost in skoraj naredi čudež glede vašega boljšega počutja. Vse skrbi, slabe misli kar izpuhtijo..

.

Pobarvanka za sproščanje, ki vam jo priporočamo

.

Pobarvanka z mandalami sedmih žarkov – 7 Rays of Light je prav posebna energijska pobarvanka, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od sedmih žarkov. Kaj pomeni posamezni žarek in več o pobarvanki si lahko pogledate TUKAJ. Vas zanima kateri žarek duše ste? Kliknite TUKAJ.

Celoten izkupiček od prodaje je namenjen brezdomskim mucam na otoku Krapanj v Dalmaciji. Poleg izjemne sprostitve boste z nakupom pobarvanke tudi dobrodelni.

.

pobarvanka 7 rays of light

.

Kakšen pa je vpliv barv na človeka?

Barve imajo na naše življenje zelo velik vpliv (2). So povsod okrog nas in tudi če se jih ne zavedamo in jih ne vidimo, prinašajo določeno kvaliteto. Katere barve izbirate, kadar se dobro počutite? Katerih barv se izogibate? Obstajajo v vašem življenju barve, ki jih sploh ne uporabljate ali se jim izogibate?

Poglejmo si pomen posamezne barve na vaše počutje:

 • Rdeča barva je povezana s korensko čakro. Nosi moč, življenje, pomaga vam, da se prizemljite, ponazarja vitalnost. Je zelo močna barva, ki vam pomaga premagati malodušje in negativne misli. Pomeni pa tudi jezo. Če je rdeče barve preveč, ste lahko nemirni, razdražljivi, nepotrpežljivi.
 • Oranžna barva je povezana z optimizmom, samozaupanjem, spolno čakro, zadovoljstvom. Prinaša navdih in vam pomaga, da se sprostite, da pokažete kdo ste. Je vesela barva, osvobaja in sprošča čustva, odpravlja samopomilovanje, vrača vero v življenje.
 • Rumena barva je barva veselja in duhovnosti, nosi jo solarni pleksus. Stimulira možgane in vas naredi budne, trezne, odločne. Z njo izražate veselje do življenja, rumena pa tudi izboljšuje spomin. Če je rumene preveč, krepi trmo; takrat se ne morete spremeniti, ostajate na mestu.
 • Zelena je barva srčne čakre; nosi kvalitete ljubezni, harmonije, zdravljenja in upanja. Prinaša telesno ravnotežje in sprošča. Pomaga vam, da se povežete z naravo, z drugimi ljudmi, odpravlja napetost in čustvene tegobe. Ob njej se počutite sproščeno, umirjeno.
 • Svetlo modra barva je povezana z grleno čakro, s kreativnostjo, z izražanjem; deluje blažilno, hladi in pomirja. Pomaga pri komunikaciji, zato jo oblecite vedno, ko imate govorni nastop.
 • Turkizna aktivira imunski sistem, pomaga premagati utrujenost, vliva moč za nove začetke in osvobodi občutek osamljenosti.
 • Temno modra barva prinaša inspiracijo, vero, vdanost. Pomaga do globokega spanca, spodbuja umske aktivnosti, krepi jasnost misli in ustvarjalnost. Če je temno modre preveč, lahko deluje tudi depresivno. Indigo spodbuja individualnost in domišljijo.
 • Vijolična barva vas odpre novim idejam, naredi bolj odločne; je barva sprememb, prinaša mir, premaguje strah in razburjenost.
 • Bela barva ima kvaliteto čistosti, nedolžnosti, svobode duha. Združuje vse barve in daje občutek, da je vse mogoče. Nosite jo, če želite pretrgati vezi s preteklostjo.
 • Rožnata barva nastane, ko rdeči barvi dodate belo, zato čustveno pomirja in daje občutek nežnosti, varnosti. Prežene občutek osamljenosti, potrtosti in tudi pretirano občutljivost.
 • Črna deluje kot ščit pred okolico; če je črne preveč, lahko povzroči depresijo.
 • Siva, razmerje med črno in belo, lahko pomeni dvojnost – želiš biti v svoji moči in neopažen s strani okolice.

Ko boste pobarvali nekaj pobarvank, poglejte, katere barve prevladujejo in kaj to pomeni. Prepustite pa svoji intuiciji, da vas vodi pri izbiri – če se pred barvanjem povežete z energijo vaše Duše, bodo mandale, ki jih boste pobarvali, sijale še posebej lepo.

 

Naj bo barvanje mandal samo za vas….

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.