Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Blagostanje doma se začne na JV

V tem letu vas bomo v e-mesečniku povabili k urejevanju doma po feng shuju, kar pomeni, da če boste mesečno sledili navodilom, boste imeli do konca leta 2017 energijsko odličen in po feng shuju urejen dom. Feng shui nam ponuja orodje, da stvari, ki se nam v življenju dogajajo, bolje razumemo, sprejmemo in zavestno spremenimo in pri tem vas bomo vsak mesec podpirali.

Razumljivo je, da je koristno najprej urediti blagostanje, saj so potem spremembe na vseh ostalih področjih veliko lažje izvedljive.

JV področje v domu =  BLAGINJA, BOGASTVO, OBILJE

Tisti, ki se otepa z revščino, v resnici ne razmišlja, kako bi denar dobil, temveč, kako bi ga porabil. Denar se odziva na naše misli. In razmišljanje o tem, kako ga bomo porabili, za denar ni privlačno. Tako kot specifični vonji odganjajo molje od naših oblek, obstajajo tudi posebne misli, ki lahko za vedno “odvrnejo” od nas priliv denarja. Ne bomo naštevali misli, ki negativno vplivajo na denar, koristno pa je, da natrenirate misli v pozitivni pritok (priporočamo knjigo T. Harv Eker: Skrivnosti milijonarjevega uma).

JV predel doma uredite na način: 

– najprej dobro počistite ta predel in odstranite vse okrasne kovinske elemente (prestavite jih na predel Z ali SZ)  in sveče (prestavite jih na J)
– aktivirajte ta predel z zeleno barvo, ki simbolizira energijo lesa, rasti in obilja. Če imate dovolj dnevne svetlobe v tem predelu, so tukaj zelo priporočjive rastline, še posebej tolstica (“Money Tree”).
– celoten predel JV dela doma vam mora biti všeč oziroma takšen kot je, vam kaže, na kakšen način boste pridobivali denar. Če je vse natrpano s stvarmi, govorite Vesolju, da imate vsega dovolj in da ne potrebujete nič, zato je koristno, če je občutek pretočnosti, lahkosti, čistoče in blagostanja (naj bodo te kvalitete prisotne v vseh predmetih na tem predelu).

Da vam bo sprejemanje novih energij hitreje steklo, vam kot izdelek meseca ponujamo  sprej za čakre in prostor: Abundantia, ki ga uporabljajte po navodilih in podlogo za meditacijo Božanski red, ki vas bo vodil v jasno – videnje energij svojega doma:

Še nekaj Bud – zeleni žad vas čaka v naši trgovini, to so obeski, ki sočasno zaščitijo prostor pred zunanjimi vplivi in spodbudijo pritok blagostanja.

 

Vse dobro,
Andreja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om