Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Bolečine v rokah in nogah – in kako vam pri tem pomaga Zlata spirala

Ker se mnogokrat pojavi vprašanje, vezano na bolečine v rokah in nogah, sem tokratni prispevek namenila delovanju in uporabi zlate spirale pri tovrstnih težavah.

Naša zlata spirala ima v energijah posebno delovanje, ki ga lahko preprosto imenujemo “energijsko sproščanje”, saj s svojim delovanjem aktivno sprošča in čisti blokade, ki povzročajo fizične, čustvene ali psihične težave, če jo seveda (redno) uporabljate.

Zlata spirala je zelo učinkovita predvsem pri sprostitvi bolečin rok in nog, saj imajo tako roke kot noge dokaj nezapleteno energijsko strukturo, zato jih hitreje in lažje prečisti in sprosti vsega, kar povzroča bolečine.

.

Kako uporabljati zlato spiralo za bolečine v rokah in nogah?

baby zlata spiralaZa osnovne bolečine v rokah in nogah, kot so neprijetnosti ob spreminjanju vremena ali bolečine revme in podobno, je dovolj, da imate zlato spiralo na bolečem mestu od 20-30 minut na dan, vsaj tri dni zapored ali vsak dan, dokler bolečina ne izgine.

Za kronične bolečine v rokah in nogah (1), ki so prisotne več let, pa je potrebno uporabo zlate spirale kombinirati s solnim peelingom, saj sol globinsko sprosti energijske blokade, da potem zlata spirala hitreje učinkuje.

.

.Prepoznajte vrsto bolečine

.

Pri uporabljanju zlate spirale v povezavi z bolečinami se je zanimivo pokazalo, da če se želite bolečine čimhitreje “znebiti”, torej z mislimi “odganjate” bolečino od sebe, to deluje ravno obratno. Bolečina se še okrepi, saj miselni sistem naredi energije na bolečem mestu še bolj intenzivne in “prilepljene” na druge energijske nivoje in fizično telo. Zato je koristen način “sodelovanja” z bolečino in to tako, da smo najprej pozorni na to, kakšne vrste je bolečina:

  • ali je pekoča bolečina v rokah in nogah,
  • ali se pojavlja po celi dolžini ali bolj po širini,
  • ali je bolečina bolj v globini organa ali je točkovna bolečina,
  • ali je ostra bolečina ali bolj bolečina v prstih na rokah in nogah, ki se  potem širi po organu (2).

Vse to je koristno zaznavati ob tem, ko imate na najbolj bolečem mestu (ki ga avtomatsko zaznate), položeno / prislonjeno zlato spiralo.
Ugotavljanje oblike in vrste bolečine (3) poveže vaše misli z bolečim mestom na pravi način, pojavi se notranje sodelovanje, ki je potrebno, da zlata spirala dobro opravi svojo nalogo.

Bolečine v rokah in nogah 1Seveda spirala deluje tudi, če jo samo položimo na boleče mesto in počakamo, da začne učinkovati sama od sebe in prežene bolečine. Vendar se pri tem načinu slej kot prej bolečina “vrne”, saj je zares v osnovi bolečina klic telesa po pomoči in njegov edini SOS, ki ga človek ne more preslišati.

Zato ne ignorirajte bolečine in si je ne želite pregnati takoj, temveč si ob tem, ko polagate zlato spiralo na boleče mesto, zaželite, da bi vam notranja intuicija jasno pokazala / povedala, kaj vam želi sporočiti telo. Takšen način sodelovanja s telesom prinese večje koristi in odkritja o sebi, ki imajo dolgotrajno korist za vaše življenje, saj odpirajo podporo vaše Duše na pravi način.

.

Kako pospešiti delovanje zlate spirale?

.

Delovanje zlate spirale lahko pospešite in okrepite z zavestnim globljim dihanjem ter pitjem zadostnih količin vode in čaja (skupaj okoli 2l). S tem se pretočnost telesa poveča in se vse spreminjanje in očiščevanje dogaja hitreje in močneje.

Katere dihalne vaje so najboljše in kdaj ter kako jih izvajati, pa v eni izmed naslednjih objav.

.

Srečno,

Andreja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om