Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Bolečine v rokah in nogah – kako si lahko pomagate sami

Ker se mnogokrat pojavi vprašanje, vezano na bolečine v rokah in nogah, sem tokratni prispevek namenila delovanju in uporabi zlate spirale pri tovrstnih težavah.

Naša zlata spirala ima v energijah posebno delovanje, ki ga lahko preprosto imenujemo “energijsko sproščanje”, saj s svojim delovanjem aktivno sprošča in čisti blokade, ki povzročajo fizične, čustvene ali psihične težave, če jo seveda (redno) uporabljate.

Zlata spirala je zelo učinkovita predvsem pri sprostitvi bolečin rok in nog, saj imajo tako roke kot noge dokaj nezapleteno energijsko strukturo, zato jih hitreje in lažje prečisti in sprosti vsega, kar povzroča bolečine.

Kako uporabljati zlato spiralo za bolečine v rokah in nogah?

Za osnovne bolečine v rokah in nogah, kot so neprijetnosti ob spreminjanju vremena ali bolečine revme in podobno, je dovolj, da imate zlato spiralo na bolečem mestu od 20-30 minut na dan, vsaj tri dni zapored ali vsak dan, dokler bolečina ne izgine.

Za kronične bolečine v rokah in nogah (1), ki so prisotne več let, pa je potrebno uporabo zlate spirale kombinirati s solnim peelingom, saj sol globinsko sprosti energijske blokade, da potem zlata spirala hitreje učinkuje.

.Prepoznajte vrsto bolečine

Pri uporabljanju zlate spirale v povezavi z bolečinami se je zanimivo pokazalo, da če se želite bolečine čimhitreje “znebiti”, torej z mislimi “odganjate” bolečino od sebe, to deluje ravno obratno. Bolečina se še okrepi, saj miselni sistem naredi energije na bolečem mestu še bolj intenzivne in “prilepljene” na druge energijske nivoje in fizično telo. Zato je koristen način “sodelovanja” z bolečino in to tako, da smo najprej pozorni na to, kakšne vrste je bolečina:

  • ali je pekoča bolečina v rokah in nogah,
  • ali se pojavlja po celi dolžini ali bolj po širini,
  • ali je bolečina bolj v globini organa ali je točkovna bolečina,
  • ali je ostra bolečina ali bolj bolečina v prstih na rokah in nogah, ki se  potem širi po organu (2).

Vse to je koristno zaznavati ob tem, ko imate na najbolj bolečem mestu (ki ga avtomatsko zaznate), položeno / prislonjeno zlato spiralo.
Ugotavljanje oblike in vrste bolečine (3) poveže vaše misli z bolečim mestom na pravi način, pojavi se notranje sodelovanje, ki je potrebno, da zlata spirala dobro opravi svojo nalogo.

Seveda spirala deluje tudi, če jo samo položimo na boleče mesto in počakamo, da začne učinkovati sama od sebe in prežene bolečine. Vendar se pri tem načinu slej kot prej bolečina “vrne”, saj je zares v osnovi bolečina klic telesa po pomoči in njegov edini SOS, ki ga človek ne more preslišati.

Zato ne ignorirajte bolečine in si je ne želite pregnati takoj, temveč si ob tem, ko polagate zlato spiralo na boleče mesto, zaželite, da bi vam notranja intuicija jasno pokazala / povedala, kaj vam želi sporočiti telo. Takšen način sodelovanja s telesom prinese večje koristi in odkritja o sebi, ki imajo dolgotrajno korist za vaše življenje, saj odpirajo podporo vaše Duše na pravi način.

Kako pospešiti delovanje zlate spirale?

.

Delovanje zlate spirale lahko pospešite in okrepite z zavestnim globljim dihanjem ter pitjem zadostnih količin vode in čaja (skupaj okoli 2l). S tem se pretočnost telesa poveča in se vse spreminjanje in očiščevanje dogaja hitreje in močneje.

Katere dihalne vaje so najboljše in kdaj ter kako jih izvajati, pa v eni izmed naslednjih objav.

.

Srečno,

Andreja

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.