Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Preživite dan žena v naši družbi

Mednarodni praznik žensk, dan žena (1), je sicer res dan praznovanja socialne, politične in ekonomske enakopravnosti in dosežkov žensk, a je tudi primeren dan za nežnost in razvajanje. Sploh v letu Venere, ki krepi žensko moč in nežen način delovanja, saj je to planet ljubezni, lepote in denarja (2).

.

V tem letu smo namreč prišli iz faze pretiranega truda in aktivnega delovanja v bolj pasiven, mehek način sprejemanja življenja in svojih talentov na konstruktiven način. Ravno skozi čutenje ljubezni do sebe, se lahko odprete vsemu, kar si želi vaše srce.

.

Venera (3) sicer simbolizira žensko energijo, ženstvenost, zato v horoskopih veliko pove o ženstveni plati določene osebnosti, ne glede na to ali gre za moškega ali žensko.

.

dan žena

.

Pri moških položaj Venere govori o njihovi podobi idealne ženske, v ženskem horoskopu pa položaj Venere opisuje, na kakšen način izraža svojo ženstvenost in kako vidi sebe kot žensko.

.

.

Darilo za dan žena – brezplačno vedeževanje

.

.

najboljše vedeževalke v SlovenijiOdgovore, kaj konkretno vam prinaša oziroma predstavlja vaša Venera in še na mnoga druga vprašanja, lahko dobite na našem dogodku, ki ga za vas, za 8. marec 2018, organizira trgovina Angelca v sodelovanju z Angel.si in Merkaba d.o.o.

.

In sicer vam podarjamo brezplačno mini vedeževanje v prostorih Angel.si, Šlandrov trg 21, Žalec.

.

Dopoldne med 10. in 13. uro ter popoldne med 17. in 20. uro vam bodo na voljo vse naše terapevtke in vedeževalke, ki bodo nudile brezplačno 5 – 10 minutno vedeževanje iz ciganskih kart, tarot kart, preko kave in jasnovidnih uvidov.

.

Prijave niso potrebne, pripravite si le 2 vprašanji, na kateri si želite prejeti njihov odgovor.

 

.

Poleg tega pa vas bo v trgovini Angelca v času trajanja dogodka z nasveti, katere energijske pripomočke uporabljati za vaše boljše počutje, razvajala Andreja Novak.

.

Za vas pa smo pripravili tudi prav posebno presenečenje, in sicer ob vsakem nakupu v trgovini Angelca, vas bo Andreja razveselila z brezplačno naravno energijsko kremo po Boginjah. Katera je najprimernejša za vas v tem trenutku lahko preverite v TEM kvizu.

.

naravne kreme

.

Lepo vabljeni, da se za dan žena razvajate pri nas in z nami. Upamo, da se vidimo!

.

P.S. V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti, pa se lahko sami razvajate z Žepno šlogarco, aplikacijo za mobilne telefona, več na: Brezplačno vedeževanje http://merkaba.si/index.php/vedezevanje/brezplacno-vedezevanje/

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om