Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Slovenska darila za vsak žep – gift guide

Preglej si vodnik daril, ki ti bo olajšal izbiro in ti pomagal izbrati pozorna in osebna darila za vse tvoje najdražje. Angelcina zakladnica daril je posebna, saj v njej najdeš vse od najbolj romantičnega darila za tvojo ljubezen, odštekanih daril za male in velike otroke in celo unikatna slovenska darila, ki bodo pustila brez besed tvojo taščo. Izberi nekaj, kar je na dušo pisano tvojim obdarovancem. Ta vodnik smo pripravili z mislijo, da so darila izjemna, posebna, pomenljiva in trajnostna. Narejena z ljubeznijo. To so slovenska darila za vsak žep. Pokukaj in osreči.

božična darila

Čudovita darila do 15 EUR

Univerzalna darila s katerimi lahko presenetiš sodelavce, prijateljice in najdražje. Kdo jih ne bi bil vesel?

zvezek A5Magični manifestacijski zvezek A5 – 6,50€

Zelo uporabno darilo, s katerim omogočiš svojim najdražjim, da lažje manifestirajo svoje cilje. Izbiraj med 14 barvami in različnimi kvalitetami ✨. Klikni na link zgoraj in si poglej, za koga je posamezen zvezek najbolj primeren.

.

100% naravni gel za tuširanje s pomenljivim sporočilom – 9,60€

Zelo praktično darilo, s katerim lahko predaš pomenljivo sporočilo 😇😀. Izbiraj med Venero in Marsom. Odlično darilo, kadar obdaruješ par. Sporočilo preberi na gelu ✨.

.

Obesek za ključe z energijskim delovanjem ✨ – 14,90€

Simpatično darilo, s katerim boš naredil uslugo vsem obdarovancem. Obesek ima namreč energijsko delovanje in skrbi za pretočnost energij osebe, ki ga uporablja. Zraven poskrbi za zaščito doma in/ali avta. Super darilo tudi za otroke, sploh če ga nosijo ključe v šolski torbi.

darilni bonDarilni bon trgovine Angelca – od 10€ dalje

Ekstra uporabno darilo 🎁. Zraven darilnega bona prejmeš očarljivo kartico s posvetilom “Tudi ti si angel”, na kateri je prostor tudi za tvoje osebno posvetilo. Če želiš, lahko pošljemo darilni bon na naslov obdarovanca.

aqua life nalepke za informiranje vodeAQUA LIFE nalepke za informiranje vode – od 9,90€ do 6€

Izvirno darilo, s katerim boš poskrbel-a za dobro počutje obdarovanca. Nalepka pa je popolno darilo že sama zase, saj jo prejmeš v čudovitem pakiranju z navodili.

Najboljša Božična darila do 30 EUR

Iščeš darilo, s katerim “ne moreš zgrešiti” in ki ga bo vesel prav vsak? To je izbor TOP daril.

100% naravna ekološka sveča Abundance – za aktivacijo obilja – 21,90€

Elegantno darilo, s katerim ne moreš zgrešiti. Omamna kombinacija vonjav naravnih eteričnih olj, bo v obdarovančevem domu aktivirala vibracijo obilja.

SOS aromaterapevtski ROLL-ONI s programiranim kristalom – najhitrejši energijski boost- 18,90€

Praktično darilo za vsakogar – 100% naravna prva pomoč v obliki dišeče aromaterapije in kristaloterapije. Roll-on z dodanim kristalom dvigne vibracijo in poskrbi za dobro počutje že samo z nošenjem v žepu. Popolnoma naravna dišava, ki je odličen nadomestek za parfum. 5 različnih vonjav in 5 različnih učinkov, izberi svoje darilo TUKAJ.

100% naravne dišave za prostor – z aromaterapevtskim efektom do pozitivnih energij – 19€

Za edinstveno vzdušje v domu ali poslovnem prostoru. Ker lahko naravne dišave izbiraš po kvaliteti, so odlična ideja za darilo. Podariš lahko ljubezen, harmonijo, samozavest… V ponudi se nahajata tudi dva specialna spreja; Moje sonce je za osebo, ki ima veliko opravka z ljudmi saj ščiti pred negativnimi energijami, Spirit of  Ganesha pa je imenitno darilo za vse, ki se ukvarjajo z ezoteriko. Vse spreje si poglej TUKAJ.

Knjiga Magični rituali obilja – 21€

Avtorski prvenec Andreje Novak je idealno darilo za vse, ki jim želiš predati večno darilo za življenje. Knjigo zelo lepo opišejo sledeče besede navdušene bralke: “Zame najlepše potovanje, kjer se Duša enostavno zlije z magičnimi besedami in energijami za njimi. Ena od tistih veličastnih knjig, ki me prestavi v sedanji trenutek in mi podari najlepše darilo – bivanje v harmoniji s sabo“.

Božanska darila za Božič – darila in darilni paketi – do 50 EUR

Podari jim izbrane Angelcine darilne pakete, ob katerih se jim bodo zaiskrile oči in v katerih bodo lahko uživali še dolgo po praznikih…

ZA ŽENSKE: Luksuzni paket za nego telesa GRACE 58,90

Čudovito darilo, ki ga lahko podariš vsaki ženski. Poleg vrhunske 100% naravne kozmetike iz linije Zeleno zlato (piling za telo in olje za telo) paket ekskluzivno vključuje izredno kvalitetno naravno morsko spužvo iz Jadranskega morja. Darilo ti lično zapakiramo v darilno škatlo Angelca, zraven pa prejmeš še navodila za božanski ritual za nego telesa.

letni planerZA VSE: Magični manifestacijski planer 2024 37,00€

Planer, ki te vodi do direktne manifestacije po meri leta 2024, brez ovinkov. Izpusti besedo “nekoč” iz svojega slovarja in prični manifestirati tukaj in zdaj. Najboljši astrološki planer in najbolj dobronamerno darilo za vse, tebi drage ljudi 😇.

ZA PRIJATELJENepozabno darilo – Magični rituali obilja in Spirit of Ganesha –  49,00 

Darilni paket vključuje knjigo z najlepšimi rituali za vsak dan in dišeči, 100% naravni feng shui sprej za prostor – z aromaterapevtskim učinkom. Vključuje: DARILNO PAKIRANJE in KARTICO S POSVETILOM Klikni za ogled.

Božanska darila za Božič – darila in darilni paketi – nad 50 EUR

paket za nego telesaZA MOŠKE: Luksuzni paket za nego telesa Eros 79,14

Kaj podariti prijatelju, sodelavcu, izbrancu in celo tastu? Darilni paket s 100% naravno aromaterapevtsko kozmetiko iz hmelja jih bo razveselil in tudi sprostil. Vse kar moški rabijo.  Vključuje: DARILNO PAKIRANJE in KARTICO S POSVETILOM Klikni za ogled.

Luksuzni paket za pomlajevanje obrazaZA ŽENSKE: Luksuzni paket za pomlajevanje obraza 108,63

Se sprašuješ, kaj podariti svoji izbranki, najboljši prijateljici, mami ali tašči? Ta paket bo narisal nasmeh na ustnice vsake ženske. Bogat darilni paket vključuje vrhunsko 100% naravno kozmetiko in kristalni valjček iz žada za masažo obraza. Vključuje: DARILNO PAKIRANJE in KARTICO S POSVETILOM Klikni za ogled.

Pomenljiva romantična darila, ki bodo večni spomin…

Za vse tebi drage duše. Najlepša slovenska darila, pripravljena in izdelana z ljubeznijo. Pokloni jim darilo, ki jih bo spremljalo celo življenje.

vodnik po darilih

ENERGIJSKI PRSTANEnergijski prstan Eternity Life Ring iz srebra – 92€

Ročno delo, narejeno v Sloveniji, unikaten srebrn prstan za zaščito in srečo tvojih najdražjih. Prstan ni samo čudovit kos nakita, ampak pomaga osebi do stabilnosti, hkrati jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Prstan vsebuje energijo Mojstrov 7 Žarkov Svetlobe, ki nosijo vse kvalitete, ki jih potrebujemo za optimalno življenje. Nakit Eternity Life smo ustvarili kreatorji Angelce in je edinstven na svetu.

Energijski obesek Eternity Life Pendant iz srebra 96,00€

Izbiraj med sedmimi energijskimi obeski za podporo, s posebno konekcijo in sporočilom Mojstrov 7 Žarkov. Nepozaben poklon za tebi posebno osebo.

Zlat prstan 7 Mojstrov Žarkov Svetlobe – darilo za posebne priložnosti

eternity life ring

Prstan bo tvojo posebno osebo, ki ji ga podarjaš, povezal z Mojstri Karme, trenutki Večnosti in Svetlobo njene Duše in ji držal zaščito v njenem bistvu. OGLEJ SI VEČ TUKAJ.

Ko obdaruješ…

Ne pozabi… Ne glede na to, kaj se odločiš podariti, se vrednost darila ne meri po znesku, ki si ga odštel/-a zanj… Kar podarjaš, podari iz srca, z namenom in ljubeznijo. To je vibracija, ki naredi obdarovanje posebno in nekaj več, kot le materialno. Naj bodo tvoji prazniki čarobni in preživati v krogu tistih, ob katerih čutiš toplino in povezanost.

Tvoja Angelca.si

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.