Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Dobrodošli v novi Angelci

Dobrodošli v novi Angelci, ki vam ponuja naše izdelke, za  katere smo hvaležni in ponosni, saj so se razvili iz praktične potrebe ljudi, da pridobite in ohranite čimbolj jasno in čisto stanje svojih energij in s tem posledično svojega življenja.
V želji, da bi vam ponudili čim lepše, praktične in energijsko optimalne življenjske dodatke, sem nekatere izdelke razvijala več let, raziskovala in spreminjala sestavine, oblike ter sodelovala s strokovnjaki iz različnih področij, vsekakor pa izdelek ni šel v svet, dokler ni bil optimalen. Zato verjamem, da boste našli nekaj zase, za svoj dom in družino ali v dobrobit počutja v službi.

Najnovejši izdelki so namenjeni tudi dobremu počutju vaših domačih prijateljev  (energijska spreja LaMuca in LaKuža poskrbita tudi za njih).

Za vse tiste, ki se ne zmorete odpreti podpori Svetlobe svoje Duše ali pa bi radi, da v vaš dom pride več energij Svetlobe, sem pripravla energijski sprej Dotik Svetlobe.

In še tisti najpomembnejši, ki ga bomo z veseljem koristili tudi terapevti: energijski sprej za zaščito proti elementarjem in negativnim energijam: MojeSonce. Tega priporočam prav vsem, saj nas energijski mršes (elementarji) nenehno izčrpava in je proti njemu najtežje delati energijsko zaščito in podporo, saj se energijski mrčes pojavlja v vseh trgovinah, mesnicah, starih in zapuščenih hišah in soseskah, na pokopališčih, v bolnišnicah, ter vsepovsod, kjer je ali veliko ljudi, ali pa je tam pomanjkanje svežih in novih energij. Z energijskim sprejem v torbici boste izboljšali svoje počutje, še posebej, če ga boste uporabili, preden greste npr. v nakupovalni center (poškropite nekajkrat , priporočamo 7x) nad glavo in okoli sebe (da se celotna aura prepoji s to energijo in vonjem) in ko greste ven iz centra, ga ponovno uporabite. Druga nadvse učinkovita uporaba energijskega spreja Moje Sonce je doma. Koristno je, da redno (na začetku 1 x dnevno, po treh tednih pa 1 x tedensko) poškropite vse prostore (bodite pozorni predvsem na kote prostorov in predele, kjer so nagnetene stvari). Potem pa imejte sprej v veži, da se lahko vsak družinski član, ki pride domov, poškropi z njim. Na ta način boste v mesecu dni iz svojih energij in prostorov pregnali energijski mrčes, kar bo občutno izboljšalo vaše počutje.

In da se vse te energije dobro zaščitijo, smo vam pripravili najboljši obesek za ključe: O-Life obesek za ključe, ki nosi energijsko mandalo za zaščito in podporo, tako da je vaš avto ali dom zaščiten (odvisno, na katere ključe ga boste dali), sočasno pa ste zaščiteni tudi vi, ki nosite te ključe. Tako da leto 2016 je bilo za nas zelo delovno, a ker je pred nami leto 2017, leto Sonca in naših možnosti, da zasijemo na polno, smo se želeli maksimalno potruditi, da dobite vse orodje za jasno in čisto ter sproščeno življenje.

Javite, kako ste in kako vam služijo naši izdelki. Nas zanima!

Andreja

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.