Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Dobrodošli v novi Angelci

Dobrodošli v novi Angelci, ki vam ponuja naše izdelke, za  katere smo hvaležni in ponosni, saj so se razvili iz praktične potrebe ljudi, da pridobite in ohranite čimbolj jasno in čisto stanje svojih energij in s tem posledično svojega življenja.
V želji, da bi vam ponudili čim lepše, praktične in energijsko optimalne življenjske dodatke, sem nekatere izdelke razvijala več let, raziskovala in spreminjala sestavine, oblike ter sodelovala s strokovnjaki iz različnih področij, vsekakor pa izdelek ni šel v svet, dokler ni bil optimalen. Zato verjamem, da boste našli nekaj zase, za svoj dom in družino ali v dobrobit počutja v službi.

Najnovejši izdelki so namenjeni tudi dobremu počutju vaših domačih prijateljev  (energijska spreja LaMuca in LaKuža poskrbita tudi za njih).

Za vse tiste, ki se ne zmorete odpreti podpori Svetlobe svoje Duše ali pa bi radi, da v vaš dom pride več energij Svetlobe, sem pripravla energijski sprej Dotik Svetlobe.

In še tisti najpomembnejši, ki ga bomo z veseljem koristili tudi terapevti: energijski sprej za zaščito proti elementarjem in negativnim energijam: MojeSonce. Tega priporočam prav vsem, saj nas energijski mršes (elementarji) nenehno izčrpava in je proti njemu najtežje delati energijsko zaščito in podporo, saj se energijski mrčes pojavlja v vseh trgovinah, mesnicah, starih in zapuščenih hišah in soseskah, na pokopališčih, v bolnišnicah, ter vsepovsod, kjer je ali veliko ljudi, ali pa je tam pomanjkanje svežih in novih energij. Z energijskim sprejem v torbici boste izboljšali svoje počutje, še posebej, če ga boste uporabili, preden greste npr. v nakupovalni center (poškropite nekajkrat , priporočamo 7x) nad glavo in okoli sebe (da se celotna aura prepoji s to energijo in vonjem) in ko greste ven iz centra, ga ponovno uporabite. Druga nadvse učinkovita uporaba energijskega spreja Moje Sonce je doma. Koristno je, da redno (na začetku 1 x dnevno, po treh tednih pa 1 x tedensko) poškropite vse prostore (bodite pozorni predvsem na kote prostorov in predele, kjer so nagnetene stvari). Potem pa imejte sprej v veži, da se lahko vsak družinski član, ki pride domov, poškropi z njim. Na ta način boste v mesecu dni iz svojih energij in prostorov pregnali energijski mrčes, kar bo občutno izboljšalo vaše počutje.

In da se vse te energije dobro zaščitijo, smo vam pripravili najboljši obesek za ključe: O-Life obesek za ključe, ki nosi energijsko mandalo za zaščito in podporo, tako da je vaš avto ali dom zaščiten (odvisno, na katere ključe ga boste dali), sočasno pa ste zaščiteni tudi vi, ki nosite te ključe. Tako da leto 2016 je bilo za nas zelo delovno, a ker je pred nami leto 2017, leto Sonca in naših možnosti, da zasijemo na polno, smo se želeli maksimalno potruditi, da dobite vse orodje za jasno in čisto ter sproščeno življenje.

Javite, kako ste in kako vam služijo naši izdelki. Nas zanima!

Andreja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om