Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Energijska zaščita za sproščeno življenje

Pred nami se je v vsej svoji veličini razkril avgust. Kljub muhastemu vremenu je poletje lepo. Daje vam možnost, da napolnite svoje baterije, nahranite svoje energije. Poleti ste bolj »odprti«, delujete bolj navzven, zato gre to veliko lažje. In kdaj je smiselna energijska zaščita in kdo vse jo potrebuje?

Še vedno se nahajamo v obdobju retrogradnih planetov, ki nas obračajo k sebi, k soočenju s samim seboj. “Štrene” vam mešajo retrogradni Merkur, Mars, Saturn, Neptun, Pluton in Kiron. 11. avgusta se bo dovršil delni sončev mrk na 18. stopinjah Leva. Sonce je vladar ognjenega Leva. Tako bo mrk vplival na vašo kreativnost oziroma izražanje, samozavest in notranjo moč. Kje potrebujete pohvalo, priznanje in občudovanje drugih? Kje se potrebujete postaviti zase in si izboriti svoj prostor pod soncem? Lev ni plah, je kraljevski. Odločen, ognjen, samozavesten, rad ima igro in potrebuje občinstvo. Zadovoljni so, ko se v življenju vidijo konkretni sadovi njihovega dela.

V noči iz 12. na 13. avgust je noč Perzeidov, ko so zvezdni utrinki najbolj vidni. Meteorski dež je sicer viden od 17. julija pa vse do 24. avgusta. Ne zamudite tega vsakoletnega pojava.

.

energije v avgustu

.

Energije v avgustu

V avgustu vam kot izdelke meseca predstavljamo sprej Moje Sonce in kristalne obeske Sonce in Mars. Več o povezavi med njimi in energijsko zaščito vam razkrivamo v blogu.

Avgust predstavlja še zadnjo možnost, da napolnite svoje baterije in se pripravite na delovno jesen. Običajno se jeseni vse prehitro izčrpate in izgovore za malodušje in izčrpanost iščete v jesenskem deževnem vremenu. Pa je temu res tako? Kaj storiti, da se ne boste prehitro izčrpali in da bodo baterije zdržale dlje, do zime?

Letošnje poletje je smiselno maksimalno izkoristiti, saj nas pri tem podpirajo tudi planetarne energije.

.

.

Aura, energijska telesa in čakre

.

Aura predstavlja skupno poimenovanje za vse čakre in za vsa energijska telesa, ki se ovijajo okoli fizičnega telesa.

Ločimo naslednja energijska telesa:

  • eterično,
  • astralno,
  • mentalno in
  • duhovno.

.

energijska telesa

.

Omenjena telesa sevajo in prežemajo fizično telo. Vsako je večje od prejšnjega, imajo različne frekvence, barve. Aura odseva naša čustva, misli in tudi bolezni.

Vsak organ, sistem v fizičnem telesu ima svoj odsev na eteričnem telesu. Zdravstvene težave se pokažejo v energijskih telesih, preden se pojavijo v fizičnem telesu. Zato je razne težave možno zaznati in tudi odpraviti že prej.

Energijska struktura človeškega telesa običajno ni v optimalnem ravnovesju. Različne travme, karmične blokade, neizražena čustva, delovanje okolice, odnosi itd. kvari to optimalno stanje. Na čakrah se lahko nahajajo blokade, ki ovirajo njihove delovanje. Prav tako se razne blokade in luknje, skozi katere puščamo, nahajajo na energijskih telesih. Ob puščanju energije odtekajo. Hkrati te luknje predstavljajo tudi okno, skozi katera do naših energij dostopajo tuje energije.

Nič kaj romantično ne zveni vse skupaj. Kaj lahko storite sami? Z vsakodnevno higieno poskrbite za vaše fizično telo. Priporočamo vam uporabo naše naravne kozmetike, ki ima tudi energijski učinek. Vsake toliko časa je smiselno poskrbeti tudi za vašo energijsko strukturo. Jo malce očistiti, razbremeniti, osvežiti, nahraniti, zaščititi.

.

.

Energijska zaščita pred slabimi energijami

.

energijska zaščita pred slabimi energijamiOb besedni zvezi slabe energije vas večina zagotovo pomisli na vse možno slabo in hudo, ki je prikazano v filmskih uspešnicah. Vendar temu ni tako. Slabe energije predstavljajo vse tisto, kar je za vas slabo. Vse tisto, kar na vas ne deluje blagodejno, temveč vas izčrpa, vam škodi.

Kaj vse spada sem?

  • Odnosi, ki na vas delujejo bremenilno: v službi, s prijatelji, znanci, doma .
  • Delo s strankami, z ljudmi: ko ste ob koncu službe dobesedno izčrpani.
  • Energijski mrčes in entitete: tvorbe, ki se hranijo z vašo energijo.
  • Mrčes, klopi: izčrpa vas strah pred njimi.
  • Zastale energije v prostoru itd.

.

.

Kaj lahko storite sami – kako se okrepiti in energijsko zaščiti?

Se prepoznate v zgornjih opisih? Se sprašujete, kako lahko učinkovito zaščitite lastne energije? Kako preprečiti utrujenost? Izčrpanost?

Okrepite sebe, svojo energijsko strukturo, začutite in okrepite svojo notranjo moč. In občasno očistite »nesnago«, ki se nabere v vaših energijskih strukturah in vas nevede izčrpava. To je ključ. Najboljša energijska zaščita je pravzaprav okrepitev vas samih. Spoznajte sami sebe, potopite se v svoje globine in zažarite v vsej svoji moči ter lepoti. In življenje bo kar naenkrat postalo drugačno. Več življenjske energije, več veselja, več radosti, več zdravja.

.

.

9 praktičnih nasvetov za krepitev vaših energij

 

1. Morska sol

Solni piling pod tušem, sol v kopel, sol v kopel za noge… Čez poletje pa namakanje v morju. Sol očisti vaše energije, natančneje očisti vaše eterično telo, kjer je vaša življenjska energija. Toplo priporočamo uporabo naše, kvalitetne slovenske soli iz Sečoveljskih solin.

Sol deluje blagodejno tudi na fizično telo. Pospeši razstrupljanje telesa skozi kožo, deluje blagodejno na kožo in telo oskrbi z minerali. Koža je namreč selektivno prepusten organ. (1)

.

2. Čiščenje aure

Auro si lahko preprosto vendar zelo učinkovito očistite tudi sami. Kako to storite, si preberite v TUKAJ. Vse kar potrebujete je zlata spirala. Če ne zaupate sebi, se lahko vedno obrnete na Merkaba.si svetovalke, ki bodo energijsko prečistile vaše energije vseh entitet in ujetih duš. Včasih v svojih energijah nosimo razne energijske strukture, ki se jih niti ne zavedamo, vendar nas bremenijo.

Sprej Moje sonce3. Sprej Moje Sonce

Sprej Moje Sonce sprosti vaše energije in odstrani elementare in razne negativne vplive. Nato se vzpostavi energijska zaščita, ki se še okrepi s podporo vaše duše. V vaših energijah se vzpostavi harmonija. Sprej razpršite nad sabo, tako da zaobjame vaše energije, ki se nahajajo do enega metra okoli vas. Povonjajte in ponotranjite vonj.

Sprej Moje Sonce je primeren tudi za energijsko čiščenje in energijsko zaščito prostora. Preprosto ga razpršite po prostoru, še posebej po kotih, kjer energije rade zastajajo. Priporočljiva je uporaba v vašem domu in službenih prostorih. Če ga uporabljajte doma, priporočamo uporabo tudi na zunanjih zidovih, na razdalji najmanj pol metra. Tukaj se namreč nahaja veliko elementarov.

4. Sončev obesek – zlati kamen

Sončev kamen rjave barve, posut z svetlečimi zlatimi pikicami vas bo preprosto očaral. Najdete ga tudi pod imenom zlati kamen. Je sintetičen kamen.

Vpliva na delovanje vaše korenske, spolne čakre in center notranje moči – solarni pleksus, popek. Je kamen škorpijonov. Njegove energije vas prizemljijo in okrepijo čutenje in zavedanje vaše notranje moči in življenjske energije. Sprosti razne strahove in fobije, ki se vas oklepajo. Podpre vas pri novih začetkih in pri doseganju zastavljenih ciljev, okrepi vaše vodstvene sposobnosti. Prinaša vitalnost, razumevanje in optimizem. Lahko se ga uporablja tudi za spreminjanje negativne energije in psihičnih napadov v pozitivno energijo, kar vam omogoči, da začnete ponovno uživati v življenju. Zmanjšuje napetost, stres in vas sprosti. Zdravi reproduktivne težave pri ženskah in moških, vpliva na sklepe.

.

obesek sonceOb nakupu vam obesek Sonce sprogramirano posebej za vas. Podpre delovanje vašega notranjega Sonca, ki se nahaja na področju trebuha oziroma solarnega pleksusa.

Z astrološkega vidika Sonce predstavlja vašo osebnost, vašega očeta, tudi moža, avtoriteto, direktorja itd. Odnos, ki ga imate do očeta nakazuje na to, na kakšen način dojemate Boga oziroma življenje samo. Hkrati pogojuje tudi odnos do vašega partnerja – do vašega moškega, če ste ženska. Pri moških odseva odnos do lastne moškosti, seksualnosti. Sonce predstavlja vašo zavest o vas samih – vaš ego, samozavest, voljo, uspeh in vitalnost, življenjsko energijo in kreativnost. Sonce vlada znamenju leva in je vladar 5. hiše. Njegov dan je nedelja, kovina zlato, barva pa rumena, zlata, oranžna. Vpliva na srce, krvni obtok, oči.

Sonce kaže pot v prihodnost, kaže pot duše. Kaže tisto, v kar se morate kot osebnost razviti. Predstavlja osebno rast in razvoj.

Znamenje, v katerem se nahaja pove, na kakšen način se izraža temeljna človekova bit. Govori o kvalitetah življenjske poti, o potencialih, ki jih lahko razvijete v življenju. Hiša v kateri je Sonce nakazuje življenjsko področje udejanjanja. Tolmači se jo skupaj s hišo, v kateri se začne znamenje leva.

Ker se ravno nahajamo sredi obdobja mrkov in ker mrki vplivajo na naše počutje daljše obdobje, je podpora še toliko večja, da osvobodite svoje Sonce. Več o vplivih mrkov si preberite tukaj.

.

5. Ostanite v sebi

Ugotavljate da ste zelo občutljivi, hitro odreagirate na provokacije drugih in se ob tem močno izčrpate? In hkrati ugotavljate, da včasih provokacije sploh niso namerne? Da vam drugi stopijo na živec, ne da bi se tega sploh zavedali? Pritiskajo na vaše gumbe? Čeprav se najdejo tudi takšni, ki v takšnih igrah uživajo. Vas izčrpajo, sami pa si napolnijo baterije?

.

Ko se naslednjič spet znajdete v takšni situaciji, zavestno odreagirajte drugače oziroma sploh ne odreagirajte. To je odlična energijska zaščita. Zavedajte se, da se svojimi reakcijami izčrpate zgolj sebe. Ne “mečite” svoje energije drugim. Niti se ne obsojajte v svojih mislih, še manj nasprotno osebo. Ne jezite se nanjo v mislih. Kajti tudi na takšen način izgubljate energijo, čeprav se tega ne zavedate.

Ostanite hladni in odreagirajte drugače. Kako? Odvisno od situacije, v kateri se znajdete. Obrnite vse na humor ali pa začutite svojo notranjo moč in se postavite zase.

.

6. Obesek mars

Kristalni obesek Marsobesek Mars okrogle oblike smo sprogramirali z namenom, smo sprogramirali z namenom, da okrepi in harmonizira delovanje vašega Marsa. Podprl vas bo, da boste stopili v akcijo, ko boste ugotovili, da vas nekaj izčrpava. Ne bo vas prepustil malodušju. Vodil vas bo, da ukrepate. Vrnil vam bo strast in voljo do življenja.

Z astrološkega vidika Mars predstavlja močno energijo, strast, seksualnost, zagon, vztrajnost, akcijo in voljo do življenja. Vam manjka teh kvalitet? Obesek Mars vas bo podprl, da prepoznate, kje potrebujete več akcije, strasti, volje in zagona. Podprl vas bo, da to začutite, sprejmete in začnete živeti.

V astrološki karti pri moških je izrednega pomena. Predstavlja seksualno energijo in kaže, kake se moški obnese kot ljubimec, kako osvaja in kako zmaga. Kot bi rekel Cezar: Prišel, videl, zmagal. Pri ženskah predstavlja tip idealnega ljubimca. Kaže tudi kako ženska uporablja seksualno energijo.

Obesek Mars je priporočljiv tudi za vse, ki se soočate z napadi jeze, se hitro in grdo ujezite, ste nestrpni in preveč tekmovalni.

.

7. Energijsko čiščenje doma

Dom predstavlja prostor, kjer si obnovimo svoje moči, se okrepimo in regeneriramo. Doma bi se morali počutiti prijetno. Ugotavljate, da temu ni tako? Se v kakšnem prostoru počutite neprijetno, imate veliko krame, so odnosi doma skrhani? Ste v vašem domu bolj utrujeni, kot zunaj?

Poleg fizičnega čiščenja je priporočljivo vsake toliko časa izvesti tudi energijsko čiščenje. S tem boste sprostili zastale energije, zastala čustva v prostoru. Več o energijskem čiščenju prostora in kako se ga lotiti, si preberite TUKAJ. (2)

Poskrbite, da se bosta doma počutili prijetno. Naj vaš dom ne postane vaba za energijske entitete. Energije prostora lahko osvežite in energijsko očistite tudi z našimi izdelki: s spreji, eteričnimi olji in CD-jem za energijsko čiščenje.

.

8. Energijska zaščita pred klopi

.

Obesek SolzaKristalne obeske solza že nekaj let programiramo za zaščito pred klopi. Z rezultati smo nadvse zadovoljni. Energijska zaščita deluje tudi pred energijski elementari.

Obesek je lahko prava izbira za vse tiste, ki se bojite klopov. Vaši obiski gozdov in obgozdnih območij bodo postali bolj sproščeni, saj se boste znebili vseh strahov glede klopov. Obeski so še posebej primerni za otroke.

.

9. Vaje

Okrepite svoj trebuh z raznimi vadbami. Preproste raztezalne vaje, trebušnjaki, vaje z lastno telesno težo, joga, razne borilne veščine, či – gong… Vse, kar fizično okrepi predel vašega trebuha oziroma celotnega telesa, vas bo okrepilo tudi psihično. Izboljšala se vam bo drža, povečala samozavest, nivo energije, volja, koncentracija, disciplina, izboljšalo zdravje ter prihofizične aktivnost. (3) Gibanje je odlična energijska zaščita!

.

Za konec….

.

Uživajte v poletju, naužijte se vsega lepega in se okrepite. To bo vaša najboljša energijska zaščita. Izkoristite letošnje poletje, energije vas pri tem podpirajo. In ne pozabite na utrinke, ki bodo vidni v avgustu. Zaželite si kaj!

.

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om