Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Imunski sistem – 4 naravni ključi za okrepitev

Dobrodošli v novem blogu! Tokratna tema je imunski sistem4 naravni ključi za okrepitev. Imunski sistem je verjetno ena izmed najpogosteje izgovorjenih besed v preteklih mesecih. O njem je konstantno govora skozi jesensko – zimske dni, ko razsajajo viroze in gripe. Stabilen in zdrav imunski sistem pa je ključen tudi v toplejših dneh, saj vas brani pred alergijami in drugimi nepredvidljivimi situacijami in vas ohranja pri moči skozi vse leto. Z vami ne bomo delili že predelanih nasvetov, ki jih lahko najdete kjerkoli… Razkrivamo vam našo zakladnico, 4 ključe – preizkušenih in uporabnih nasvetov, ki nas in naše družine ohranjajo zdrave in pri moči skozi vse leto, ne glede na situacije. Vas zanima, kako vzpostaviti preprosto rutino zdravja in okrepiti imunski sistem na 4 naravne načine?

Naravni prehranski dodatki.

Zakorakali smo v prve pomladne dni, drevje že brsti, ptički so zamenjali zvok jutranje budilke, sonce nas nežno boža in narava nas vabi v svoj eterični objem. 

Narava spreminja svojo podobo, na veliko se dogajajo spremembe – tudi v energijah… Ja, zagotovo ste vse to opazili že sami. Dogaja se, kot da bi se imeli priložnost za trenutek ustaviti in se ozreti okoli sebe. Ljudje smo spet opazili drug drugega, sosede, prijatelje. Različne generacije se povezujejo med sabo, srčnost do vseh bitij in zdravje spet prihajata v ospredje, kot eni izmed glavnih kvalitet. Spet iščemo in cenimo naravno in lokalno. Nekaj čemur lahko resnično zaupamo, da je za nas dobro. 

Ustavili smo se in ozrli okrog sebe. Skozi branje tega bloga, pa se boste ozrli in pogledali tudi vase! Vrnili se boste nazaj k bistvu, k sebi. 

Kaj je imunski sistem?

O imunskem sistemu ste verjetno že marsikaj prebrali in slišali. Po eni strani, lahko najdete veliko informacij, ki včasih delujejo kompleksno in prezapleteno za razumevanje. Po drugi strani, pa vas mediji zasuvajo z brezvsebinskimi reklamami v stilu: “v 15 minutah okrepite svoj imunski sistem”. (1)

kako okrepiti imunski sistem

Če povzamemo bistvo, kaj je imunski sistem: 

 • Vsi vemo, da je osnovna naloga imunskega sistema, da deluje kot vaš naravni obrambni mehanizem za zdravje. 
 • Če si predstavljamo drugače. Kakor so različna energijska telesa vaš naravi obrambni mehanizem v energijah, tako je imunski sistem vaš naravni obrambni mehanizem v fizičnem telesu. 
 • Ko se v vaših celicah zgodi sprememba, se vaše telo takoj odzove! 
 • Imunski sistem začne tvoriti protitelesa, reorganizira se v delovanje, ki bo povrnilo vaše telo nazaj v ravnovesno, normalno stanje. 

Zakaj je torej sploh smiselno, da si sami pomagate, z zdravo prehrano, z meditacijo, s prehranskimi dodatki in z drugimi tehnikami, do bolj močnega imunskega sistema? 

 • Ker bolj kot so vaše celice zdrave, bolj kot je vaše telo nahranjeno s pravimi snovmi, manj energije vaše telo porablja za obnovo in “samozdravljenje” poškodovanih celic. 
 • Vaše zdrave celice, lahko telo tako celovito ohranjajo v ravnovesju in v celostnem zdravju. 
 • Če bi si predstavljali vse zdrave celice kakor sestavljanko. Ko so vsi delci na mestu, je slika popolna – lepa in prinaša obilo zadovoljstva. Kadar kakšna puzla manjka, pa je sestavljanka manj stabila in slika ni popolna, fokusiramo se na iskanje manjkajočega delčka in ne moremo uživati v celostnem pogledu na sliko, proces ni zaključen in obstane. 

Imunski sistem – prehranski dodatki za krepitev

darilo za pisanko

V blogu bomo z vami delili nasvete, ki jih v Angelcini ekipi upoštevamo tudi same. Zdravi rituali, ki nam pomagajo do boljšega počutja. Kot že veste, je skoraj ves asortiman v trgovini Angelca, produkt našega razvoja, ker le tako lahko nadziramo 100% kakovost in v vaše domove doprinesemo 100% naravne in samo najboljše izdelke! Zares peščica produktov, ki jih ponuja Trgovina Angelca, pa je od zunanjih proizvajalcev. Kaj to pomeni? Pomeni zgolj to, da so tako zelo vrhunski in izpolnjujejo vse pogoje, da jih želimo mi uživati, da jih uživajo naši najdražji in  da jih želimo ponuditi tudi vam!

To je asortiman prehranskih dodatkov, ki jih vsa Angelcina ekipa že dolga leta uživa tudi sama, saj le tako lahko preverimo njihove učinke na zdravje telesa. Naš najpomembnejši pogoj je seveda izpolnjen: Vsi izdelki so 100% naravni, izboljšujejo počutje in niso testirani na živalih. (2)

Imunski sistem 4 naravni načini za krepitev

Podajamo vam 4 ključe, ki vas bodo držali v ravnovesju, poskrbeti zase, se poslušati in si dati kar potrebujete, kje začeti? Vedno je smiselno delovati celostno, začeti od največjega proti najmanjšemu, zgraditi stabilne temelje in na njih nadaljevati. Za to vam v tem zapisu predajamo 4 najbolj bistvene elemente, ki skupaj tvorijo dober temelj. Začnite z uživanjem in v uživanju le teh in nadaljujte iz te baze po svojih individualnih potrebah. 

1. Voda

Voda prinaša kisik v vaše celice in iz njih odplakne toksine. Če ne pijete dovolj vode, se toksini nalagajo v telesu, kar vodi do slabitve imunskega sistema. Prav tako voda celicam pomaga, da sprejmejo hranila in odstranijo odpadne materiale.  Zadostna količina vode v telesu ima zelo veliko vlogo tudi pri delovanju vašega limfnega sistema, ki poskrbi, da vsa potrebna hranila pridejo do pravih telesnih tkiv, ki jih potrebujejo.

 • Do 12:00 ure spijte vsaj 1l vodeanravni prehranski dodatki
 • Pijte mlačno vodo, saj je ta bolj podobna vaši telesni temperaturi in se lažje absorbira v telo
 • Vodo prečistite na zlati spirali, tako, da nanjo za par minut postavite vrč ali kozarec.
 • Pijte najčistejšo obliko vode – Megahydrate

MegaHydrate™ je mineralni prašek, ki poustvarja pitno vodo himalajskega ljudstva Hunza. Vsebuje zelo majhne silicijeve minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v silicijevih koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. Glavna učinkovina v MegaHydrate™ je tako silicijev hidrid (SiOH-).

 • je odličen antioksidant,
 • izboljšuje hidracijo celic,
 • izboljša prenos snovi v celice in odpadkov iz njih,
 • poveča učinkovitost proizvodnje energije v celicah,
 • varuje pred prostimi radikali, ki so vir staranja,
 • zmanjša raven mlečne kisline ob fizičnih naporih.

2. Zdrava črevesna flora

Ali ste vedeli da je sedež vašega imunskega sistema ravno v črevesju? Zato je še bolj pomembno, da poskrbite za zdravje svojega črevesja. Kakšna je vaša prebava, kako se počutite v svojem telesu in kdaj ste nazadnje temu posvetili pozornost? Če stanje vašega prebavnega sistema ni optimalno, vaše telo ni zmožno vsrkavati prepotrebnih hranil za zdravo delovanje in za izločanje strupov ter odpadnih snovi. Kako torej poskrbeti za dobro mikrofloro v črevesju, ki bo podprla zdravo delovanje vašega imunskega sistema? Probiotiki! Mi jih uživamo vsakodnevno, ne boste verjeli kako zelo pripomoreju k vašemu dobremu počutju in k zdravju!

Zdrava črevesna flora.

Probiotiki Vita Biosa so izjemno živilo, ki pomagajo pri uravnavanju prebave, so močan antioksidant in razstrupljajo telo. Kot pravi stara vzhodnjaška modrost: “Bolezen preži v črevesju“. Zato, če želite optimizirati svojo prehrano je dobro, poleg uravnotežene prehrane z dovolj sadja in zelenjave, uživati tudi učinkovita probiotična živila.

 • vsebujejo veliko število dobrih bakterij,
 • temeljijo na načelih tehnologije EM (ne gre samo za veliko število dobrih bakterij v njih, pač pa tudi za posebno kombinacijo različnih vrst bakterij, ki povečujejo učinkovitost delovanja),
 • so brez kemičnih konzervansov,
 • certificirana biološka predelava,
 • vsebujejo izvlečke devetnajstih zdravilnih zelišč,
 • zelo učinkovito normalizirajo vonj blata..

3. Zadosten vnos beljakovin

Beljakovine so zelo pomembne. Niso le gradniki mišic, vsi encimi in hormoni so beljakovine, prav tako hemoglobin, imunoglobulini (imunski sistem), brez njih ni trdih kosti. Dobimo jih s hrano, zlasti z mesom, jajci, mlekom, sojo in drugimi stročnicami.

Žal pa so beljakovine težko presnovljive. Prebavni organi potrebujejo najmanj tri ure, da jih razgradijo na njihove osnovne sestavine – aminokisline. Problem se nadaljuje v v celični presnovi: več kot polovica aminokislin celice običajno ne izkoristijo za izgradnjo lastnih beljakovin. Telo jih razgradi in spremeni v toksične dušične odpadke, ki zelo obremenjujejo jetra in ledvice.

Znano je, da bi morali po 45 letu povečati vnos beljakovin, ker jih telo potrebuje več za svoje delovanje. Starostniki bi potrebovali toliko beljakovin kot mladostniki. Vendar se s starostjo izdatno zmanjša že tako slab izkoristek zaužitih beljakovin.

kako okrepiti imunski sistem

 • Priporočamo prehranska dopolnila MAP beljakovine. So rastlinskega izvora in zato primerne tudi za vegane.
 • Sestavljene so iz tistih 8 aminokislin, ki naj bi jih vnesli v telo s hrano.
 • Njihova sestava omogoča 99% izkoristek, zgolj 1% predstavljajo odpadne snovi, ki obremenijo telo. 
 • To je bistveno manj kot pri presnovi beljakovinskih živil rastlinskega in živalskega izvora, ki jih dnevno uživamo. 
 • Zato je uporaba MAP beljakovin primerna in hkrati zelo priporočljiva tudi za oslabele, starejše in bolne osebe. 
 • Z uživanjem MAPA-a se organizem hitreje okrepi in ne prihaja do dodatne obremenitve prebavnih in izločalnih organov. 
 • Okrepljen organizem se lažje spopade z vsemi tegobami, ki ga pestijo.

4. Sproščanje

Da okrepite oziroma negujete svoj imunski sistem, ne pozabite na sproščanje! Sproščanje in veselje, bi morala biti osnovna prioriteta v vsakdanjiku vsakega izmed nas. Stres je namreč največji rušilec zdravega imunskega sistema. Zato je sproščanje kot protiutež. Na vas deluje kakor “polnjenje baterij”. Pobarvanko za sproščanje že poznate, 7 žarkov svetlobe je namreč prav posebna energijska pobarvanka, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od 7 žarkov. 7 žarkov svetlobe ima 7 različnih kvalitet, ki zaobjemajo celoten univerzum. (3)

pobarvanka 7 rays of light

Barvanje za vso družino, s pobarvanako se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od sedmih žarkov, kar vam bo prineslo energijsko in fizično:

 • pomiritev
 • sprostitev
 • kreativnost
 • zmanjšanje napetosti in stresa
 • stik s sabo in najlepšimi energijami.

 

 

AKTIVIRAJTE ŽIVLJENJSKO ENERGIJO Z SOS PAKETOM

Posvetite se sebi, dovolite si, da poslušate svoje telo in izkoristite čas za sproščanje in veselje. Preživite ga stran od elektronskih naprav, ki črpajo vašo življenjsko energijo.  Da vas spodbudimo k skrbi zase in za celo družino, smo za vas pripravili 2 različna SOS PAKETA, z izdelki ki vam bodo aktivirali življenjsko energijo! SOS PAKET mini – za hitro pomoč ob manjših prehladih in slabem počutju. Vključuje 8 najbolj priljubljenih izdelkov. In SOS PAKET maxi ob daljši utrujenosti in slabem počutju. Vključuje kombinacijo 20-ih izdelkov (in navodila za uporabo).

Vse izdelke ki jih boste naročili v spletni trgovini, vam bomo poslali po pošti, za vas smo uredili tudi brezstični prevzem pošiljke. Za vsa naročila nad 50 eur vam častimo poštnino. Presenetimo pa vas še z dišečim darilom!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om