Promo koda za 100 šloganj v mobilni aplikaciji Žepna šlogarca

10,00

Odlična rešitev za najhitrejše in najcenejše šloganje v popolni intimi. Žepna šlogarca je najboljša šlogarska mobilna aplikacija in ti nudi:

☑️ brezplačno KARTO DNEVA,

☑️ individualno DA-NE šloganje s štirimi kartami za 6 pomembnih področij v življenju,

☑️ LJUBEZENSKO UJEMANJE s štirimi kartami,

☑️ brezplačno dnevno šloganje po tvoji izbiri,

☑️ verjetnost realizacije tvoje želje v procentih pri DA-NE vprašanjih ter nasvete, kako uresničiti željo…

Prva tri šloganja so brezplačna, vsak dan pa lahko izkoristiš eno brezplačno šloganje in pogledaš karto dneva.

Avtorsko

(4 mnenja strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Promo koda za 100 šloganj v mobilni aplikaciji Žepna šlogarca je odlična rešitev za najhitrejše in najcenejše šloganje v popolni intimi. Promo kodo ti pošljemo preko e-maila, ti jo samo vneseš v mobilno aplikacijo in si s tem naložiš 100 šloganj.
Mobilna aplikacija Žepna šlogarca je dosegljiva v trgovini Google Play, link do aplikacije TUKAJ.

Kaj ti Žepna šlogarca nudi?

.
Žepna šlogarca ti odgovori na vsa vaša DA/NE vprašanja. Vsak odgovor je individualen. Poda ti procent verjetnosti uresničitve tvoje Žepna šlogarcaželje in nasvete, kako uresničiti svojo željo. Z njeno pomočjo bodo postale odločitve enostavne, jasne in hitre.
Te zanima, kako se s tvojo ljubeznijo ujemata? LJUBEZENSKO UJEMANJE je edinstveno šloganje s štirimi kartami, ki poda uvid glede vajinega seksa, romance, uma in duš dvojčic.
Te zanima, kaj prinaša današnji dan? Preverite DNEVNO KARTO, vsak dan brezplačno. Žepna šlogarca ti nudi:
 • brezplačno KARTO DNEVA,
 • individualno DA-NE šloganje s štirimi kartami za 6 pomembnih področij v življenju,
 • LJUBEZENSKO UJEMANJE s štirimi kartami,
 • brezplačno dnevno šloganje po tvoji izbiri,
 • verjetnost realizacije tvoje želje v procentih pri DA-NE vprašanjih ter nasvete, kako uresničiti željo,
 • vedeževanje z novimi, umetniškimi kartami,
 • zabavo s prijatelji, saj lahko tvoje rezultate deliš na socialnih omrežjih.

Prva tri šloganja so brezplačna, vsak dan pa lahko izkoristiš eno brezplačno šloganje in pogledaš karto dneva.

 

Primeri vprašanj

 

 • Se bom letos poročila?
 • Bom v tem mesecu srečala svojega življenjskega sopotnika?
 • Ali me ljubi?
 • Me bo danes poklical?
 • Bom v tem mesecu dobila službo v XY podjetju?
 • Ali bi poslovanje z XY podjetjem prineslo pozitivne poslovne rezultate?
 • Ali bom shujšala v roku šestih mesecev?
 • Ali bom prodala stanovanje v naslednjih 3 mesecih?
 • Ali naj grem na potovanje po Evropi?
 • Ali naj študiram umetnost?

Žepna šlogarca odgovor Žepna šlogarca mešanje kart Žepna šlogarca postavi vprašanje

 

Za uporabo Žepne šlogarce ne potrebuješ nobenega vedeževalskega znanja.

Ker vprašanja postavljaš v mislih, ti Žepna šlogarca nudi popolno intimo in hkrati nadomesti obisk vedeževalke.

Žepna šlogarca namreč ne nudi opisov kart temveč ti poda odgovore na tvoja vprašanja.

Z uporabo aplikacije tako postaneš sam svoj vedeževalec/vedeževalka. Najdi svojo prihodnost z Žepno šlogarco!

 

 

 

4 mnenja za Promo koda za 100 šloganj v mobilni aplikaciji Žepna šlogarca

 1. Tinkara

  Brez Žepne šlogarce mi živeti ni 😀. Včasih grem že ob polnoči gledat karto dneva 🙈. Sem že kar malo odvisna od nje saj vse odločitve preverim z njo. Hvala ustvarjalcem ❤️🥰

 2. Metka (preverjena stranka)

  Zelo😇😇
  Lep dan

 3. Metka (preverjena stranka)

  Seveda sem hvala❤️

 4. M (preverjena stranka)

  💖

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja