Angelit kristal za grleno čakro

8,00

✨ Spodbuja kreativnost in komunikacijo, zvišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje.

✨ Ugodno vpliva na srce, kosti in sklepe, pomaga tudi pri lajšanju bolečin; posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar zmanjšuje edeme.

DARILO: Brezplačno vam sprogramiramo kristal za področje, ki ga sami izberete (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

(1 mnenje stranke)

Ni na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Angelit je kristal za podporo grleni čakri.

Kako vam angelit pomaga?

angelit

 • Spodbuja kreativnost in komunikacijo, zvišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje. Pomaga vam, da se povežete z osebnim angelom varuhom in ostalimi vodniki.
 • Pomaga pri negotovost in psihičnih obremenitvah ter poglobiti notranje občutke, da lahko ozavestite prepričanja, ki vas ovirajo pri duhovnem razvoju. Jasneje boste prepoznali želje vaše duše.
 • Ugodno vpliva na srce, kosti in sklepe, pomaga tudi pri lajšanju bolečin; posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar zmanjšuje edeme.

DARILO: Brezplačno vam sprogramiramo kristal za področje, ki ga sami izberete (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko vašo željo napišete v opombe, lahko pa nam pošljete mail na naslov info@angelca.si in zapišete svojo željo.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

.

Uporaba

Položite ga na grlo, od koder bo učinkovito razpošiljal svojo moč po celem telesu (to lahko kombinirate z ametistom na čelni čakri).

.

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo vam enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

 • uporaba Zlate spirale,
 • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
 • za par minut kristal namočite v slano vodo.
 • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledate TUKAJ.

.

Astološka znamenja, za katera je angelit najbolj primeren

Devica, vodnar, ribi.

.

angelit 2Splošno o kristalih

.

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Grleno čakro lahko aktivirate in harmonizirate tudi z naravno kremo Calliope ali energijskim sprejem.

 

Dodatne informacije

Teža 11 g

1 mnenje za Angelit kristal za grleno čakro

 1. Irena

  Z vnučko vedno izbereva kakšen kristal pri vas, ker so ji zelo všeč. Pa potem vsakega še za željo sprogramirate, res občutiva podporo in hvaležnost. Super ste in radi vas obiščemo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja