Astronogavice Luna – ženske

8,20

– čudovit dizajn, narejen posebej za leto 2020, lunino leto

– na podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Luna – Pluton, ki poskrbi za fizičen pretok v telesu in nego vaših energij

– za lahkoten korak ter čudovito harmonijo med glavo in nogami

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Astronogavice Luna – ženske so idealna podpora za leto 2020, leto Lune. Poleg unikatnega dizajna je na podplatih vtkan poseben astrološki znak: Luna – Pluton, ki poskrbi za pretočnost vaših energij.

Oblikovane so z namenom, da okrepijo osnovno funkcijo nogavic – naredijo tople noge. Znak ki je vtkan na podplatih nogavic s svojim delovanjem neposredno vpliva na pretočnost energij, jih obnovi, okrepi in poživi. Podpre fizični pretok in aktivnost ter okrepi pretočnost eteričnega telesa, ki je neposredno povezano s fizičnim telesom.

.

Zakaj vam priporočamo astronogavice Luna?

.

Astronogavice luna ženskeNa podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Luna – Pluton. Ta znak poveže vsakega, ki uporablja Astronogavice z notranjim aspektom Lune in notranjim aspektom Plutona.

Na sredi stopal se nahajajo mini korenske čakre. Najdemo jih tudi na dlaneh, glavna korenska čakra se nahaja na trtici. Korenska čakra je odgovorna za materialno življenje na Zemlji, predstavlja temelj za materialno varnost in oblije. Povezana je z življenjsko energijo.

Astronogavice so energijsko pregledane in redno nošenje vpliva na okrepitev energijskega pretoka. V vaš energijski sistem vnese lahkotnost, radoživost, vas dvigne. Priporočamo uporabo vsem, ki se srečujejo s problemom mrzlih nog in vsem ki se nahajajo v težjih življenjskih obdobjih. Priporočamo tudi vsem, ki preveč razmišljajo in se radi zaciklajo v negativno razmišljanje ter vsem, ki se težko izražajo in preveč zadržujejo stvari v sebi.

.

Astronogavice Luna – ženske – za dan in noč

..
Astronogavice lahko nosite podnevi, med spanjem, vsak dan. Nošenje nogavic nima stranskih učinkov, zato jih lahko nosite vedno in povsod. So udobne in mehke. Narejene v Sloveniji.

Sestava: 74% bombaž, 22% poliamid, 4% elastan

.

Nogavice kot čudovito darilo

Presenetite svoj najdražje s čudovitimi nogavicami za leto 2020. Če jih želite še dodatno razveseliti pa vam priporočamo še nakup Luninega planerja za leto 2020, brez katerega v letu 2020 ne bo šlo ;).

lunin planer in lunine nogavcice

 

Hvala za vašo podporo slovenskim izdelkom. Nogavice so oblikovane in proizvedene v Sloveniji.

Dodatne informacije

Teža61 g
Velikost

35-38, 39-42