Astronogavice Merkur – Sonce

4,80

– na podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Sonce – Merkur

– za lahek korak

– hiter pobeg pred težavami ter

– dobro harmonijo med glavo in nogami

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Astronogavice Merkur – Sonce – za lahek korak, hiter pobeg pred težavami ter dobro harmonijo med glavo in nogami. Na podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Sonce – Merkur.

.

Oblikovane so z namenom, da okrepijo osnovno funkcijo nogavic – naredijo tople noge. Znak ki je vtkan na podplatih nogavic s svojim delovanjem neposredno vpliva na pretočnost energij, jih obnovi, okrepi in poživi. Podpre fizični pretok in aktivnost ter okrepi pretočnost eteričnega telesa, ki je neposredno povezano s fizičnim telesom.

.

Zakaj vam priporočamo astronogavice Merkur – Sonce?

.

Astronogavice MerkurNa podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Sonce – Merkur. Ta znak poveže vsakega, ki uporablja Astronogavice z notranjim aspektom SONCA (najvišje energije zavedanja) in notranjim aspektom Merkurja (um, izražanje).

.

Na sredi stopal se nahajajo mini korenske čakre. Najdemo jih tudi na dlaneh, glavna korenska čakra se nahaja na trtici. Korenska čakra je odgovorna za materialno življenje na Zemlji, predstavlja temelj za materialno varnost in oblije. Povezana je z življenjsko energijo.

.

Astronogavice so energijsko pregledane in redno nošenje vpliva na okrepitev energijskega pretoka. V vaš energijski sistem vnese lahkotnost, radoživost, vas dvigne. Priporočamo uporabo vsem, ki se srečujejo s problemom mrzlih nog in vsem ki se nahajajo v težjih življenjskih obdobjih. Priporočamo tudi vsem, ki preveč razmišljajo in se radi zaciklajo v negativno razmišljanje ter vsem, ki se težko izražajo in preveč zadržujejo stvari v sebi.

.

Sonce predstavlja vaš jaz, vašo osebnost, Merkur v astrologiji predstavlja vaš um. Tesna povezava med Merkurjem in Soncem predstavlja tudi neposredno povezavo vašega jaza z vašim umom. Predstavlja prepričanje: sem, kar mislim. Sem eno z umom. In v človeški navadi je, da se poistovetite s tem, o čemer razmišljate. Vendar je hkrati to tudi naša največje zmota.

.

Merkur je stalni, aktivni spremljevalec vaših misli, pri govorjenju, razmišljanju, planiranju, pri skrbeh, pri pisanju, ugovarjanju, pri nakupovanju, pri premikanju iz ene točke do druge…

.

Hermes – božji sel s krilci v grški mitologiji je pravzaprav enak Merkurju v rimski mitologiji, ki je predstavljal boga trgovcev, obrti, božjega sela in spremljevalca duš. Hermes je upodobljen tako, da ima eno nogo rahlo dvignjeno, je v gibanju. Eno nogo ima v fizičnem svetu, medtem ko ima drugo nogo v kraljestvu nevidnega. Na nogah ima krilca in to nas je navdihnilo pri oblikovanju naših nogavic.

.

Astronogavice za dan in noč

..
Astronogavice lahko nosite podnevi, med spanjem, vsak dan. Nošenje nogavic nima stranskih učinkov, zato jih lahko nosite vedno in povsod. So udobne in mehke. Narejene v Sloveniji.

.

Sestava: 74% bombaž, 21% poliamid, 4% elastan

.

Astronogavice

.

Ne pozabite na druge: Astronogavice so koristno in modno darilo za vsako priložnost. V naši ponudbi najdete tudi Astrongavice Pluton – Sonce.

.

Astronogavice Merkur Sonce 2

Dodatne informacije

Teža61 g
Barva

zelena

Velikost

35-38, 39-42, 43-46