Darilni set
Darilni set dveh parov Astronogavic Luna

Darilni set dveh parov Astronogavic Luna

19,00

– darilo, ki pričara nasmeh na obraz

– darilni set vključuje dva para nogavic, ki jih lahko poljubno kombinirate

– čudovit dizajn, narejen posebej za leto 2020, lunino leto

– na podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Luna – Pluton, ki poskrbi za fizičen pretok v telesu in nego vaših energij

 

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Darilni set dveh parov Astronogavic luna je darilo, ki pričara nasmeh na obraz. Kombinirate ga lahko po svojih željah, izberete lahko naslednje možnosti:

  • en par ženskih in en par moških nogavic
  • dva para ženskih nogavic (izbirate lahko med številkami 35-38 in 39-42)
  • dva para moških nogavic (izbirate lahko med številkami 39-42 in 43-46)
Astronogavice Luna ženske

Astronogavice Luna – ženske

Astronogavice Luna moške

Astronogavice Luna – moške

Darilni set

Darilno pakiranje

Astronogavice Luna – ženske in moške so idealna podpora za leto 2020, leto Lune. Poleg unikatnega dizajna je na podplatih vtkan poseben astrološki znak: Luna – Pluton, ki poskrbi za pretočnost vaših energij.

Oblikovane so z namenom, da okrepijo osnovno funkcijo nogavic – naredijo tople noge. Znak ki je vtkan na podplatih nogavic s svojim delovanjem neposredno vpliva na pretočnost energij, jih obnovi, okrepi in poživi. Podpre fizični pretok in aktivnost ter okrepi pretočnost eteričnega telesa, ki je neposredno povezano s fizičnim telesom.

.

Zakaj vam priporočamo astronogavice Luna?

.

darilni set astronogavice LunaNa podplatih je vtkan poseben astrološki znak: Luna – Pluton. Ta znak poveže vsakega, ki uporablja Astronogavice z notranjim aspektom Lune in notranjim aspektom Plutona.

Na sredi stopal se nahajajo mini korenske čakre. Najdemo jih tudi na dlaneh, glavna korenska čakra se nahaja na trtici. Korenska čakra je odgovorna za materialno življenje na Zemlji, predstavlja temelj za materialno varnost in oblije. Povezana je z življenjsko energijo.

Astronogavice so energijsko pregledane in redno nošenje vpliva na okrepitev energijskega pretoka. V vaš energijski sistem vnese lahkotnost, radoživost, vas dvigne. Priporočamo uporabo vsem, ki se srečujejo s problemom mrzlih nog in vsem ki se nahajajo v težjih življenjskih obdobjih. Priporočamo tudi vsem, ki preveč razmišljajo in se radi zaciklajo v negativno razmišljanje ter vsem, ki se težko izražajo in preveč zadržujejo stvari v sebi.

.

Astronogavice Luna –  za dan in noč

..
Astronogavice lahko nosite podnevi, med spanjem, vsak dan. Nošenje nogavic nima stranskih učinkov, zato jih lahko nosite vedno in povsod. So udobne in mehke. Narejene v Sloveniji.

Sestava: 74% bombaž, 22% poliamid, 4% elastan

.

Darilni set kot čudovito darilo

Presenetite svoj najdražje s čudovitimi nogavicami za leto 2020. Če jih želite še dodatno razveseliti pa vam priporočamo še nakup Luninega planerja za leto 2020, brez katerega v letu 2020 ne bo šlo ;).

lunin planer in lunine nogavcice

 

Hvala za vašo podporo slovenskim izdelkom. Nogavice so oblikovane in proizvedene v Sloveniji.

Dodatne informacije

Teža 61 g
Vrsta nogavice

ženske, moške, ženske & moške

Velikost

35-38 & 39-42, 35-38 & 43-46, 35-38 (samo ženske), 39-42, 39-42 & 43-46, 43-46 (samo moške)