ELIKSIR SODALIT

9,00

Živa voda je še kako pomembna telesu, saj predstavlja vir sveže energije v današnjem stresnem življenju.

Sodalit odličen kamen za um, odpravlja zmedenost, spodbuja racionalno mišljenje, objektivnost, resnico in intuitivno dojemanje, skupaj z povedanimi občutki. Prinaša čustveno ravnovesje, umirja napade panike.  Pomaga preoblikovati preobčutljivo osebnost, sprošča strahove, fobije, občutke krivde in nadzorne mehanizme, ki nas držijo nazaj, od tega, kdo smo v resnici.

 

Opozorilo: Izdelek ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

Ni na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

eliksir sodalitKristali v vodi izboljšajo njeno kvaliteto in jo prečistijo.

AMETIST: Energija ametista omogoča boljšo absorbcijo vitaminov, mineralov in encimov iz prehrane. S svojimi kvalitetami ubija bakterije in viruse v našem telesu.

KAMENA STRELA Je vsestransko najbolj uporaben kristal, ki čisti čakre, prečiščuje avro in uravnava vaše elektronsko magnetno polje.

SODALIT: pomaga pri asorbciji tekočin, niža krvni pritisk, ima ohlajajoč učinek, zato ga lahko uporabljamo pri vročini in za ženske v menopavzi, priporočljiv za diabetike.

Dodatne informacije

Teža101 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ELIKSIR SODALIT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja