Lesena deska iz bambusa z ročajem | za energijsko čisto hrano

43,00

Inovativen kuhinjski pripomoček, ki poskrbi za energijsko čisto hrano brez tvojega truda. Obvezna oprema v vsaki kuhinji, primerna za vsakodnevno uporabo:

☑️ za pripravo hrane,

☑️ za serviranje hrane,

☑️ kot podstavek za posodo

☑️  slovenski izdelek, avtorsko delo Andreje Novak, izvirno darilo

Dovoli svojemu telesu, da zaužito hrano sprejme s harmonično vibracijo.

Ni na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Hrana mora v osnovi poskrbeti za dobro počutje. Zdrav način življenja povezujemo z gibanjem in prehrano. Vedno več ljudi veliko truda posveti zdravi, ekološki, lokalno pridelani hrani, kar je odlična pot do dobrega počutja. Kljub temu je vedno več dejavnikov, na katere nimamo vpliva. Nekateri ljudje pa si takšne hrane niti ne morejo več privoščiti. Zato smo v Angelci ustvarili rešitev za vse – lesena deska iz bambusa z ročajem, z vrezano spiralo, ki energijsko čisti hrano.

Dovoli svojemu telesu, da zaužito hrano sprejme s harmonično vibracijo. Brez tvojega truda 😊.

Pomen vrezane spirale in delovanje

Vrezana spirala na leseni deski deluje kot energijski ventilator, ki sprosti slabe energije iz hrane (ki ti po zaužitju sicer lahko povzročajo slabo počutje in utrujenost). Uporaba deske z vrezano spiralo, prinaša jasnost in red v molekule hrane. Na ta način tvoje telo z zaužito hrano sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi tvoj notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja. Tako boš s pomočjo zaužite hrane spreminjal-a lastno vibracijo in postajal-a vse bolj pretočn-a in odprt-a za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij.

Uporaba lesene deske

Deska je primerna za vsakodnevno uporabo. Uporabljaš jo lahko:

  • kot podstavek za vročo posodo,
  • za serviranje hrane,
  • za pripravo hrane,
  • kot lep dodatek v kuhinji.

Preseneti svoje domače in goste z dodatkom, ki ima tako estetsko kot uporabno vrednost 😊.

Zraven deske prejmeš navodila za uporabo, zato je tudi zelo simpatično in praktično darilo.

Zakaj smo izbrali les ?

Deska je izdelana iz bambusovega lesa, ker sledimo potrebam po varovanju narave, saj vemo, da je narava naše največje bogastvo. Les pa je trajnosten in naravno razgradljiv material. Poleg tega pa je že skozi stoletja uporabljen in preverjen material za tovrstne izdelke.

Lesena deska je ročno obdelana in zbrušena, premazana z oljem, primernim za stik s hrano. OSMO TOP OIL ustreza zahtevam standarda EN-71.3.

Deska je slovenski in avtorski izdelek Andreje Novak.

Kako lahko leseno desko z vrezano spiralo najbolje neguješ?

Leseno desko po uporabi nežno speri z vodo, za trdovratnejše madeže lahko uporabiš blago milnico ter jo obriši s suho krpo. Za nego jo vsake toliko časa lahko rahlo premaži z olivnim oljem. Tako kot ostalih lesenih izdelkov tudi tega podstavka ne smeš prati v pomivalnem stroju ali pustiti, da stoji v vodi. Povsem normalno je, da se leseni izdelki skozi čas in redno uporabo obrabijo in nekoliko spremenijo obliko, vendar to ne vpliva na funkcionalnost in delovanje te lesene deske.

Les je živ material, zato se kupljeni izdelek lahko nekoliko razlikuje od izdelka na fotografiji.

Pod izdelki za luksuzen dom si lahko pogledaš še ostale pripomočke za energijsko čist dom.

Dodatne informacije

Teža650 g

Dimenzije

Okvirne dimenzije so d: 38 cm (z ročajem), š: 18 cm (najširši del).

Material in vzdrževanje

Deska je izdelana iz lesa, ročno obdelana in zbrušena, premazana z oljem, primernim za stik s hrano. OSMO TOP OIL ustreza zahtevam standarda EN-71.3.

Deska je slovenski in avtorski izdelek Andreje Novak.

.

Vzdrževanje

.

Leseno desko po uporabi nežno speri z vodo, za trdovratnejše madeže lahko uporabiš blago milnico ter jo obriši s suho krpo. Za nego jo vsake toliko časa lahko rahlo premažeš z olivnim oljem. Tako kot ostalih lesenih izdelkov tudi tega podstavka ne smeš prati v pomivalnem stroju ali pustiti, da stoji v vodi. Povsem normalno je, da se leseni izdelki skozi čas in redno uporabo obrabijo in nekoliko spremenijo obliko, vendar to ne vpliva na funkcionalnost in delovanje te lesene deske.

Les je živ material, zato se kupljeni izdelek lahko nekoliko razlikuje od izdelka na fotografiji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena deska iz bambusa z ročajem | za energijsko čisto hrano”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja