Energijski prstan – Eternity Life Ring – srebro

140,00

☑️ za srečo, zaščito in energijsko podporo

☑️ prstan te poveže z energijami Mojstrov 7 žarkov in je prvi tovrsten izdelek na svetu

☑️ iz srebra, slovenski izdelek, ročno delo

ROK DOBAVE: DO 10 DELAVNIH DNI

(6 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski prstan – Eternity Life Ring iz srebra

SPOZNAJ NAJBOLJ ČAROBEN ENERGIJSKI PRSTAN Eternity Life Ring – prstan, ki te poveže z mojstri sedmih žarkov. Prstan, te bo povezal z Mojstri Karme, trenutki Večnosti in Svetlobo tvoje Duše in ti držal zaščito v tvojem bistvu.

Prstan je slovenski izdelek in ročno delo.
 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da

Privošči si ga!

 • ZA SREČO, ZAŠČITO in PODPORO
 • USTVARI SI ŽIVLJENJE PO SVOJI DUŠI

S prstanom tako začutiš in okrepiš svoje najlepše kvalitete:

 • MOČ
 • LJUBEZEN
 • AKTIVNO INTELIGENCO
 • HARMONIJO
 • ZNANJE
 • PREDANOST
 • RED IN RITUALE
energijski prstan srebro

 

Zakaj je energijski prstan Eternity Life Ring tako poseben?

Ker ti avtomatsko aktivira energijsko podporo, ki te zaščiti in podpre pri dobrem življenju.

V iskanju optimalne zaščite za nove izzive sodobnega življenja, ko se vibracije različnih elektronskih naprav tako močno prepletajo, so mojstri 7. žarkov Svetlobe prispevali svoje energije preko simbolov za ta energijski prstan.

Z njihovo pomočjo se tvoje energije postavijo v avtomatsko zbranost in sodelovanje z izvorno energijo tvoje Duše. Tako boš s pomočjo prstana lahko začutil-a svojo Dušo in življenje  bo začelo kazati druge plati učenja z ljubeznijo in sodelovanjem.

Avtomatska podpora 7. mojstrov žarkov Svetlobe bo tako okrepila: 

 • tvojo notranjo moč in instinkt, za boljše reagiranje v življenjskih situacijah,
 • napolnila bo tvoje srce in energije z Ljubeznijo, da boš postal-a magnetni privlak za izkušnje ljubezni,
 • te odprla za Svetlobno Intuicijo, ko ti bo jasno, kdaj in kako odreagirati in kje so prave rešitve zate,
 • sočasno e odpre za Harmonijo in odprtost v odnosih. Umetnost in Lepota bosta postala del vašega življenja,
 • znanje boš cenil-a in z večjo lahkoto sprejemal-a v življenje,
 • predanost dobrim starem in ljudem se ti bo začela dobro vračati,
 • stik z naravo in njenimi naravnimi ritmi bo lažji, podprli pa te bodo tudi dobri energijski zakoni Vesolja.

 

Eternity Life Ring – najlepše darilo

Ljubezen do sebe je pomembna. Podari prstan najprej sebi. In potem ljudem, ki vibrirajo s tvojim srcem. Naj bo magija sestavni del tvojega življenja. Čas je za to…

 

Eternity Life Ring – prekrasen tudi kot  zaročni in poročni prstan

Naj bo energijski prstan najlepši izkaz ljubezni. Verjemi, tvoja izbranka bo očarana 😇🥰😀.

 

Mojstri in sedem žarkov – kako se še lahko povežeš z njimi?

Z barvanjem pobarvanke, ki smo jo razvili prav v ta namen. Več o pobarvanki si poglej TUKAJ.

 

Dodatne informacije

Teža18 g
Velikost prstana

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Velikost

Kako izmeriš pravo velikost?

Trak tesno ovij okrog prsta – zadoščal bo trak močnejšega papirja s širino največ 2–3 mm in dolžino pribl. 10 cm. Začrtaj obseg prsta in izmerite dolžino. Velikost prstana pomeni izmerjeno dolžino obsega prsta v milimetrih.

Velikost prstana pa lahko določiš tudi s premerom prstana, ki ga že nosiš in ti je prav.

Lahko pa se oglasiš pri nas v Žalcu na Šlandrovem trgu 21 in ti bomo pomagali pri izmeri.

Material in vzdrževanje

Prstan je slovenski izdelek in ročno delo.

 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da
Ker je srebro občutljiva kovina je pomembno, da prstan primerno vzdržuješ, da bo ostal lep še dolgo časa.

Svetujemo ti sledeče:

 • kadar prstan ne nosiš ga hraniš v originalni škatljici,
 • srebro umivaj samo z blago milnico in posuši z mehko krpo. Za čiščenje lahko uporabljaš enega od naših naravnih gelov za tuširanje, več o njih si poglejte TUKAJ,
 • odsvetujemo ti nošenje prstana v termalnih vodah,
 • če uporabljaš lak za lase, parfum ali kreme, ki niso na naravni osnovi ti priporočamo, da si prstan nadeneš po uporabi teh sredstev.

6 mnenj za Energijski prstan – Eternity Life Ring – srebro

 1. Sandra Piuzi

  Najboljši ste…. res… dobila prstan, tekle solze sreče…. prišel obesek z verižico… umirjena do konca…. Hwalaaa ker ste 🙏🤗🍀

 2. Nika Veršnik

  Pozdravljeni,

  zelo sem zadovoljna z vašimi izdelki, še posebej z energijskim prstanom, ki me vsak dan spremlja:) ! Večkrat tudi kupim kaj za darilo bližnjih, ki so vaših izdelkov prav tako zelo veseli!

  Nika

 3. Irena Ravnikar

  Zelo🙏♥️ Zelo zadovoljna hvala
  Sprememba mogoče v tem smislu, da mi je vse bolj lahkotno
  Vse lepo v novem letu🤗

 4. N.

  Z izdelki sem zelo zadovoljna. Ko sem začela bol redno uporabljat kreme in spreje se je kar nekaj stvari u življenju poklopilo kar samo od sebbe. Imam tudi prstan mojstrov 7ih žarkov, ki mislim da je v moje življenje prinesel kar veliko. Izdelki so res krasni. Hvala in samo tako naprej.

  Vse dobro 🙂

 5. Maja Horjak (preverjena stranka)

  Pozdravljeni sem zadovoljna s prstanom, se dobro počutim 🤗

 6. Erna

  Pozdravljena ekipa Angelca.si..
  Vaše izdelke obesek, verižico in prstan doživljam kot del sebe – počutim se še bolj celo, sigurno, umirjeno..
  Hvala Vam
  Erna.

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja