Energijski srebrn obesek – PREDANOST

118,00

Vse kar je potrebno je, da se mi PREDAŠ. Nič drugega ni potrebno, prav nič….

Takole nas nagovarja Mojster 6. Žarka svetlobe – PREDANOST, katerega vibracija je zapisana v tem izjemnem obesku, ki je mnogo več kot samo nakit:

☑️ obesek te namreč poveže z energijami Mojstra 6. Žarka Svetlobe in te sprosti v Svetlobi tvoje Duše

☑️ najboljši za vse ki ste 6. dušni žarek / potrebujete SPROSTITEV / ZDRAVILNE ENERGIJE / ali samo želite predati pomenljivo sporočilo tebi dragi osebi

☑️ na voljo tudi v črni barvi,  nosi se na obeh straneh, pakiran v darilni škatljici s posvetilom Mojstra 6. Žarka Svetlobe

☑️ iz srebra, slovenski izdelek, ročno delo

(5 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski srebrn obesek Eternity Life Pendant – PREDANOST 

Mojstri 7 Žarkov Svetlobe so najmočnejša sila v vesolju. So kreatorji vsega, kar obstaja in njihove kvalitete so skrite v vseh nas.

Z njihovo pomočjo nam je uspelo oblikovati magičen nakit Eternity Life z dotikom večnosti.  Spoznaj energijski srebrn obesek PREDANOST, ki te poveže z Mojstrom 6. Žarka Svetlobe in te na najlepši način poveže s tvojo DUŠO in predanostjo ŽIVLJENJU.

srebrn obesek predanost

Obesek je:

 • slovenski izdelek, ročno delo, srebro
 • na voljo v srebrni in črni barvi (črn obesek vključuje črno usnjeno vrvico)
 • obesek se lahko nosi na obeh straneh, saj ima na drugi strani vgraviran napis DEVOTION
 • pakiran v darilni škatljici s čudovitim posvetilom Mojstra 6. Žarka Svetlobe
 • če potrebuješ zraven obeska tudi srebrno verižico (kot je na fotografiji)  jo lahko izbereš TUKAJ.
energijski obesek predanot

Zakaj je energijski obesek Eternity Life Pendant – PREDANOST tako poseben?

 • obesek te poveže z energijami Mojstra 6. Žarka Svetlobe, s tvojo DUŠO in predanostjo Življenju ter zdravilnimi energijami, ki so že v tebi
 • spodbuja te, da predano slediš svoji Duši na popotovanju skozi Življenje in preprosto uživaš v svojem Bivanju, tudi ko ni zunanjih razlogov za to
 • spodbuja te k predanosti v prvi vrsti sebi in svoji Duši, šele potem ostalim ljudem in dogodkom
 • spodbuja te, da sprejmeš raznolikost ljudi, dogodkov ali stvari, za katere ti je mar
 • pomaga ti, da se kreativno lotiš tebi pomembnih projektov, ki jih zapostavljaš zaradi osebnih zadržkov

Kateri obesek izbrati?

Vsak od sedmih obeskov, ki se nahajajo v kolekciji Eternity Life nosi svoje kvalitete in te poveže z enim od Mojstrov Svetlobe. Priporočamo ti, da pri izbiri upoštevaš sledeče:

 • rešiš KVIZ in na zabaven način ugotoviš, kateri obesek je najbojši zate v tem trenutku ali
 • izbereš, kateri simbol te najbolj pritegne ali
 • katero kvaliteto v tem trenutku najbolj potrebuješ v svojem življenju ali
 • izbereš glede na tvoj dušni žarek.
energijski obeski reši kviz

V primeru, da je tvoj dušni žarek PREDANOST, ti priporočamo nakup prav tega obeska, saj še dodatno okrepi delovanje tvoje duše v tej realnosti. Vsak od nas ima namreč najmočnejšo povezavo z enim od 7 Mojstrov svetlobe – to imenujemo tvoj dušni žarek. Dušni žarek je močno povezan z našim poslanstvom v življenju.

Če si želiš izvedeti, kateri žarek je tvoj dušni žarek, klikni TUKAJ.

Najlepše darilo z dotikom večnosti

Eternity Life nakit je oblikovan s pridihom večnosti, da se bo lahko prenašal iz roda v rod. Nakit je namreč ena redkih stvari, ki se prenaša naprej skupaj z občutki, spomini, magičnostjo, tradicijo in seveda ljubeznijo.

Komu in kdaj podariti obesek?

 • vsem, ki so 6. dušni žarek svetlobe ali potrebujejo SPROSTITEV v življenju
 • vsem, ki potrebujejo stik z Dušo in zdravilnim energijami ne glede na to, ali imajo rojstni dan ali ne
 • vsem, ki jih imate radi in jim želite podariti večno darilo s pomenljivim sporočilom
 • ob začetku nove ljubezenske zveze ali obletnici le-te
 • ob vseh lepih življenjskih dogodkih kot so rojstni dnevi, prihod novorojenčka, krsti in ostali rituali, zaroke, poroke, obletnice, zaključki šolanja…
 • sebi, ker se imate radi
6. žarek predanost

Izdelano v malih serijah

Nakit je v celoti izdelan v Sloveniji (od ideje do izvedbe) in je prvi nakit z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe na svetu. Za idejo, dizajn in energijsko delovanje je zaslužna Andreja Novak, ki je tako še enkrat dokazala svojo mojstrstvo v energijah.

Vsak obesek je ročno delo našega zlatarja in je zato unikat.

Naroči ga pravočasno, saj je zaradi velikega povpraševanja večkrat tudi čakalna doba.

Privošči si  najboljšo zaščito in vibracijo Svetlobe, ki je osvojila že mnoge kupce Trgovine Angelca.

Kolekcija nakita Eternity Life

Kolekcija nakita Eternity Life zajema tudi srebrne in zlate prstane Eternity Life Ring s simboli vseh Mojstrov.

Če se želiš še bolj povezati s Mojstri 7 Žarkov, ti priporočamo branje knjige Magični riutali obilja avtorice Andreje Novak, kjer najdeš Rituale sreče in Rituale za podporo posameznim področjem življenja z Mojstri 7 Žarkov. Za sprostitev in dobro delo pa ti proporočamo pobarvanko z Mojstri 7 Žarkov; celoten dobiček od prodaje je namreč namenjen oskrbi prostoživečih muc na otoku Krapanj.

najlepše darilo

Dodatne informacije

Teža22 g
Barva

srebro, srebro – črna barva

Več o 6. dušnem žarku

Značilnosti 6. dušnega žarka – PREDANOST

 • 6. žarek prinaša podporo neobremenjenemu in hkrati čudežnemu delovanju, kar posledično pozitivno spremeni razmišljanje, čutenje in delovanje osebe.
 • Ta žarek v sebi nosijo osebe, ki imajo močne duhovne kvalitete ter zdravilne energije in se lahko zaradi tega sprijaznijo z manj ugodnimi okoliščinami v življenju.
 • Oseba, ki se je rodila s 6. žarkom PREDANOSTI, je po vsej verjetnosti že zgodaj (lahko že v otroštvu) zaznala povsem zrelo zaznavanje okolice in videnja življenja ter toka življenja.
 • Naloga osebe s 6. žarkom je, da je v prvi vrsti ODGOVORNA ZA PREDANOST SAMEMU SEBI, svojemu življenju.

Material in vzdrževanje

Obesek je slovenski izdelek in ročno delo.

 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da
Ker je srebro občutljiva kovina je pomembno, da obesek primerno vzdržuješ, da bo ostal lep še dolgo časa.

Svetujemo ti sledeče:

 • kadar obesek ne nosiš ga hraniš v originalni škatljici,
 • srebro umivaj samo z blago milnico in posuši z mehko krpo. Za čiščenje lahko uporabljaš enega od naših naravnih gelov za tuširanje, več o njih si poglejte TUKAJ,
 • odsvetujemo ti nošenje obeska v termalnih vodah,
 • če uporabljaš lak za lase, parfum ali kreme, ki niso na naravni osnovi ti priporočamo, da si obesek nadeneš po uporabi teh sredstev.

5 mnenj za Energijski srebrn obesek – PREDANOST

 1. Lidija

  Božanski obesek, katerega sem si priivoščiila takoj, ko ste jih objavili na spletni strani. Imam že prstan in VEM, da močnejše podpore še nisem čutila. Obesek pa je preprosto božanski, razmišlam kateri bo naslednji, ker si privoščim le še vaš nakit.

 2. Sandra Piuzi (preverjena stranka)

  Najboljši ste…. res… dobila prstan, tekle solze sreče…. prišel obesek z verižico… umirjena do konca…. Hwalaaa ker ste 🙏🤗🍀

 3. Ida Malcijan (preverjena stranka)

  Z obeskom sem zadovoljna, imam.občutek da se lažje predajam Svetlobi,Energijam.
  Vse lepo
  Ida

 4. Danijela (preverjena stranka)

  Pozdravljeni,

  “Z vašimi izdelki smo zelo zadovoljni in smo jih letos kupili za poslovna in osebna darila. ❤️ Nošenje energijskega obeska Predanost, ki je moj dušni žarek, je zelo zabavno, saj se mi je trak že štirikrat sam odvezal, kljub temu, da sem vsakič naredila zelo močan dvojni, nazadnje celo trojni vozel. Energije obeska me namreč silijo v večji stik s sabo in v soočenje z lastnimi sencami, zato v “izgubljanju” obeska prepoznavam notranji odpor do sprememb, ki so sicer za moje zdravje in notranje ter zunanje ravnovesje izrednega pomena. Hvala za odlične izdelke. ❤️ Danijela”

 5. Maja (preverjena stranka)

  Zdravo. Sem zadovoljna z izdelki. Predvsem sem bolj mirna in se mi je začelo malo fučkati za nepomembne stvari..kar je super😎
  Edino spat ne morem z obekom predanost niti z kristalom me preveč energetsko napolni. Škoda , ker bi želela imeti predanost ves čas na sebi. Pred letom sem si kupila prstan sedmih žarkov in je vse skupaj res fajn.😇😊
  Maja

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja