Energijski srebrn obesek SELF-LOVE za magnetično privlačnost

123,00

Privlačnost se skriva v zadovoljstvu. Vsaka zadovoljna ženska je neustavljivo privlačna, ker njena vibracija zasenči vse ostalo.

In najbolj magičen SELF-LOVE obesek ti s svojo vibracijo pomaga, da:

☑️ aktiviraš svojo seksualno energijo ☑️ najdeš svojo žensko moč in začutiš svojo senzualnost ☑️ zasiješ v vsej svoji lepoti – v svojih YIN energijah ☑️ se predaš, začutiš in pokažeš svojo magnetično privlačnost

☑️ na voljo tudi v črni barvi,  nosi se na obeh straneh, pakiran v darilni škatljici s posvetilom

☑️ iz srebra, slovenski izdelek, ročno delo. Samo za ženske 😇😀

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski srebrn obesek SELF-LOVE, za zadovoljstvo in magnetično privlačnost.

Privlačnost se skriva v zadovoljstvu. Vsaka zadovoljna ženska je neustavljivo privlačna, ker njena vibracija zasenči vse ostalo. Obremenjevanje z lepotnimi standardi in pritiski družbe po popolnosti vodijo v stres, nezadovoljstvo in upad seksualne energije. Seksualna energija je najmočnejša sila, ki lahko prinese v življenje najlepše blagoslove. Nepravilno izražena, pa poskrbi za pravo destrukcijo, tako osebe kot odnosov. Čas je, da ženske začnemo to energijo kultivirati na način, da nam prinese notranje zadovoljstvo, odpiranje lepoti, sprejemanje sebe, svoje moči, strasti in hkrati nežnosti. V tem se skriva zadovoljstvo, privlačnost, magnetizem, kreativnost in seveda strastni odnosi.

Ker je o tem lažje govoriti kot to zares začutiti, smo zate in za vse ženske naredili obesek, ki slavi in odpira žensko seksualno energijo. Z obeskom boš tako mnogo lažje zaznavala svoje notranje stanje, saj te bo v to vodil obesek. Tako boš lažje začutila ljubezen do sebe in se dojela v vsej svoji lepoti.

Obesek je:

 • slovenski izdelek, ročno delo, srebro
 • na voljo v srebrni in črni barvi (črn obesek vključuje črno usnjeno vrvico)
 • obesek se lahko nosi na obeh straneh, saj ima na drugi strani vgraviran napis SELF-LOVE
 • pakiran v darilni škatljici
 • če potrebuješ zraven obeska tudi srebrno verižico (kot je na fotografiji)  jo lahko izbereš TUKAJ.
srebrn obesek SELF-LOVE

Komu je obesek SELF-LOVE namenjen?

 • če pogrešaš strast v življenju
 • če se težko sprostiš in prepustiš intimi
 • če imaš težave z zanositvijo
 • če si noseča in zelo aktivna (pod stresom), saj te bo obesek umiril in zaščitil
 • si nekje na poti pozabila, kaj ti predstavlja zadovoljstvo v življenju
 • imaš težave s hormoni ali spolnimi organi
 • če si v procesu okrevanja po bolezni
 • če si želiš začutiti najlepše in najnežejše energije, ki se skrivajo v tebi
 • če želiš aktivirati ljubezen do sebe in se odpreti svojim najlepšim energijam

Zakaj je skrb za seksualno energijo tako pomembna?

Seksualna energija je še v 21. stoletju tabu tema.

Kljub temu, da brez nje človeštvo sploh ne bi obstajalo, je še vedno najbolj obsojana in na drugi strani najbolj zlorabljena energija.

Verjetno zato, ker se v njej skriva najmočnejša kreativna sila,  strast, zadovoljstvo, privlačnost, magnetizem, nežnost ter tudi izredno močna zdravilna energija.

V sodobnem svetu je običajno ženstvenost povezana z urejenostjo in zunanjo lepoto, medtem ko je občutek o sebi, o notranjem zadovoljstvu, o sprejemanju sebe, ljubezni do sebe  spregledan. Vendar je ravno v tem ključ do seksualne energije. Magnetična privlačnost se torej skriva v tebi. SELF-LOVE obesek pa ti jo pomaga odkriti.   

Darilo – kateri ženski (prijateljici, hčerki, mami,…) ga želiš podariti?

Verjemi, vsaka ženska bo vesela tega darila 😀. Premisli, katero prijateljico lahko razveseliš. Vesele ga bodo tudi mame in tašče 😀.

Ne pozabi, da lahko obesek podariš tudi ob posebnih priložnostih kot je rojstni dan, valeta, matura, diploma, poroka, nosečnost, rojstvo otroka, obletnice poroke, ob praznikih…

Nakit v trgovini Angelca je oblikovan s pridihom večnosti, da se bo lahko prenašal iz roda v rod. Nakit je namreč ena redkih stvari, ki se prenaša naprej skupaj z občutki, spomini, magičnostjo, tradicijo in seveda ljubeznijo. Vašega darila bo tako vesela tudi naslednja generacija. 😇

Dodatne informacije

Barva

srebro, srebro – črna barva

Material in vzdrževanje

Obesek je slovenski izdelek in ročno delo.

 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da

Ker je srebro občutljiva kovina je pomembno, da obesek primerno vzdržuješ, da bo ostal lep še dolgo časa.
Svetujemo ti sledeče:

 • kadar obesek ne nosiš ga hraniš v originalni škatljici,
 • srebro umivaj samo z blago milnico in posuši z mehko krpo. Za čiščenje lahko uporabljaš enega od naših naravnih gelov za tuširanje, več o njih si poglejte TUKAJ,
 • odsvetujemo ti nošenje obeska v termalnih vodah,
 • če uporabljaš lak za lase, parfum ali kreme, ki niso na naravni osnovi ti priporočamo, da si obesek nadeneš po uporabi teh sredstev.

Kolekcija nakita Eternity Life

Energijski nakitPoglej si tudi kolekcijo Eternity life energijskega nakita, ki je narejen s podporo Mojstrov 7 žarkov svetlobe. Kateri obesek je najboljši zate pa preveri v zabavnem kvizu TUKAJ.

Kolekcija nakita Eternity Life zajema tudi srebrne in zlate prstane Eternity Life Ring s simboli vseh Mojstrov.

Če se želiš še bolj povezati s Mojstri 7 Žarkov, ti priporočamo branje knjige Magični rituali obilja avtorice Andreje Novak, kjer najdeš Rituale sreče in Rituale za podporo posameznim področjem življenja z Mojstri 7 Žarkov. Za sprostitev in dobro delo pa ti proporočamo pobarvanko z Mojstri 7 Žarkov; celoten dobiček od prodaje je namreč namenjen oskrbi prostoživečih muc na otoku Krapanj.

Izdelano v malih serijah

Nakit je v celoti izdelan v Sloveniji (od ideje do izvedbe). Za idejo, dizajn in energijsko delovanje je zaslužna Andreja Novak, ki je oblikovala tudi Eternity Life nakit.

Vsak obesek je ročno delo našega zlatarja in je zato unikat.

Naroči ga pravočasno, saj je zaradi velikega povpraševanja večkrat tudi čakalna doba.

Privošči si  najboljšo zaščito in vibracijo Svetlobe, ki je osvojila že mnoge kupce Trgovine Angelca.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijski srebrn obesek SELF-LOVE za magnetično privlačnost”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja