Hematit kristal za korensko čakro

8,00

☑️ pomaga pri uravnavanju energije v telesu, zmanjšuje negativno energijo in povečuje občutek moči in samozavesti.

☑️ pripomore k povečanju življenjske energije, k boljši prizemljenosti in večji realizaciji.

☑️ Velikokrat ga izberejo ljudje, ki jih pestijo strahovi, pomanjkanje zaupanja vase, saj spodbuja pogum, odločnost, moč volje.

☑️ Krepi  telo, oči, srce, pomirja vnetja in opekline, ugodno deluje na krvni obtok.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…), saj smo v tem strokovnjaki.

Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Hematit je kristal, ki aktivira korensko čakro in pomaga pri uravnavanju energije v telesu, zmanjšuje negativno energijo in povečuje občutek moči in samozavesti.

V antični Grčiji in Egiptu so uporabljali hematit kot zdravilo za krvne bolezni. V afriških plemenih so hematit uporabljali v obredih in kultnih praksah, hematitni prah so uporabljali za barvanje telesa in tkanin.

Delovanje kristala

 • Kristal Hematit aktivira delovanje korenske čakre in pripomore k povečanju življenjske energije, k boljši prizemljenosti in večji realizaciji.
 • Velikokrat ga izberejo ljudje, ki jih pestijo strahovi, pomanjkanje zaupanja vase, saj spodbuja pogum, odločnost, moč volje.
 • Krepi  telo, oči, srce, pomirja vnetja in opekline, ugodno deluje na krvni obtok.
 • Pomaga pri pomanjkanju železa- slabokrvnosti, pri histeriji, blaži pretiran egoizem, deluje pozitivno in spodbudno.  Uporabljaš ga lahko za pozitivno usmerjenost, zmanjšanje občutljivosti.
 • Pomaga tudi pri: glavobolih, hemoroidih, težavah z jetri in ledvicami, krčnih žilah, uravnavanju krvnega pritiska, pri nespečnosti, revmi in težavah s prostato.

Področja, kjer te hematit podpira:

 • privlak blaginje,
 • karierni uspeh in fokus, 
 • samozavest,
 • osebna zaščita.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje po tvoji izbiri (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo napišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si in zapišeš svojo željo.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti ⭐️✨⭐️

Uporaba kristala

Hematit se uporablja za različne namene:

 • Zaščita: Hematitni kristal se pogosto uporablja kot kamen zaščite, saj naj bi odstranjeval negativne energije in preprečeval negativne vplive. Nosi ga v žepu, ko potrebuješ več energije, občutek varnosti, za nekaj časa ga lahko držiš tudi v rokah, s pozornostjo na dlaneh, stopalih in korenski čakri.
 • Zdravljenje: Hematit se v alternativni medicini uporablja za zdravljenje telesa in uma. Verjame se, da pomaga pri krepitvi krvi in ​​imunskega sistema ter odpravljanju tesnobe in depresije. Pri nas ga najdeš tudi v setu kristalov za 7 čaker, ki je namenjen čiščenju in aktiviranju čaker.
 • Pomoč pri kariernem uspehu; v kombinaciji s sodalitom je odličen za podporo fokusu in kariernem uspehu. Pri nas ga najdeš v setu kristalov za fokus in karierni uspeh.
 • Feng Shui: Hematit se pogosto uporablja tudi v feng shuiju za uravnoteženje in harmoniziranje energije v domu ali delovnem prostoru.

To so le nekatere splošne uporabe hematita, vendar pa se lahko uporablja tudi na številne druge načine, odvisno od posameznikovih potreb in interesov.

Astološka znamenja, za katera je hematit najbolj primeren

Oven in škorpijon.

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

 • uporaba Zlate spirale,
 • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
 • za par minut kristal namočiš v slano vodo.
 • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Za aktiviranje korenske čakre ti priporočamo tudi uporabo kristala pisani jaspis.

Dodatne informacije

Teža55 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hematit kristal za korensko čakro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja