izdelki za nego telesaizdelki za nego telesa
izdelki za nego telesa
Luksuzni paket z izdelki za nego telesa Grace
51,60 39,10 Select options
Akcija!

Luksuzni paket z izdelki za nego telesa Grace

39,10

Čudovito darilo, ki ga lahko podarite vsaki ženski. Poleg vrhunske 100% naravne kozmetike iz linije Zeleno zlato paket ekskluzivno vključuje izredno kvalitetno naravno morsko spužvo iz Jadranskega morja. Darilo vam lično zapakiramo v darilno škatlo Angelca, zraven pa prejmete še navodila za božanski ritual za nego telesa.

Naravni piling za telo Eros - Svežina

Naravno olje za telo Eros - Mehkoba

Naravna morska spužva

Darilna škatla Angelca velika

Brezplačna dostavo po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Proizvedeno v Sloveniji
  • Hitra dostava
Varen nakup

Luksuzni paket z izdelki za nego telesa

Čudovito darilo, ki ga lahko podarite vsaki ženski. Poleg vrhunske 100% naravne kozmetike iz linije Zeleno zlato paket ekskluzivno vključuje izredno kvalitetno naravno morsko spužvo iz Jadranskega morja.

Darilo vam lično zapakiramo v darilno škatlo Angelca, zraven pa prejmete še navodila za božanski ritual za nego telesa.

izdelki za nego telesa
Izkoristite ekskluzivno ponudbo luksuznega paketa z izdelki za nego telesa, saj prejemete prejmete kar 24% popust na celotno vrednost paketa.

Paket z izdelki za nego telesa vsebuje:

Zakaj vam priporočamo naravno kozmetiko iz linije Zeleno zlato?

naravna kozmetikaKoža je vaš največji organ in podpira delovanje vseh drugih organov. Ima pomembno vlogo tudi pri skrbi za dobro delovanje imunskega sistema. Koža skrbi za vas, vas ščiti in zdravi ves čas. Zato je ključnega pomena, da za njo poskrbite z izdelki, ki ji pomagajo opraviti vse te pomembne funkcije in jo nahranijo z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi, ki jih potebuje za svoje optimalno delovanje.

Zeleno zlato naravna kozmetika iz hmelja vam nudi popolno razvajanje vaše kože z odlično kombinacijo naravnih sestavin (vključno z dodatkom eteričnega olja hmelja).

Izdelki iz linije Zeleno zlato so vsestranski negovalni izdelki primerni za vse tipe kože in učinkovito delujejo proti staranju kože in nastajanju gub, spodbujajo obnavljanje kože ter imajo zaradi dodatka hmelja pomirjevalni učinek in hkrati delujejo kot afrodiziak.

 

Vsi izdelki iz linije Zeleno zlato so 100% naravni in slovenski proizvod. Izdelki ne vsebujejo konzervansov, barvil, umetnih arom in mineralnih olj, na primer parafina. Vse sestavine so rastlinskega izvora. Ni testirano na živalih. .