Akcija!

Luksuzni paket z izdelki za nego telesa Grace

Original price was: 71,70€.Current price is: 61,30€.

Se sprašuješ, kaj podariti svoji izbranki, najboljši prijateljici, mami ali tašči? Ta paket bo narisal nasmeh na ustnice vsake ženske. 

☑️ vključuje 100% naravno kozmetiko iz linije Zeleno zlato (piling za telo, olje za telo) in naravno morsko spužvo

☑️ navodila za Božanski ritual za nego telesa

☑️ vključuje darilno pakiranje in kartico s posvetilom

☑️ preseneti jo z darilom na dom

Naravni piling za telo Eros - Svežina

34 na zalogi

Naravno olje za telo Eros - Mehkoba

Naravna morska spužva

Darilna škatla Angelca velika

34 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Luksuzni paket z izdelki za nego telesa

Čudovito darilo, ki ga lahko podariš vsaki ženski. Poleg vrhunske 100% naravne kozmetike iz linije Zeleno zlato paket ekskluzivno vključuje izredno kvalitetno naravno morsko spužvo iz Jadranskega morja.

Darilo ti lično zapakiramo v darilno škatlo Angelca, zraven pa prejmeš še navodila za božanski ritual za nego telesa.

darilno pakiranje
Izkoristi ekskluzivno ponudbo luksuznega paketa z izdelki za nego telesa, saj prejmeš 15% popust na celotno vrednost paketa.
Luksuzni paket z izdelki za nego telesa Grace

Paket z izdelki za nego telesa vsebuje:

Vsi izdelki iz linije Zeleno zlato so 100% naravni in slovenski proizvod. Izdelki ne vsebujejo konzervansov, barvil, umetnih arom in mineralnih olj, na primer parafina. Vse sestavine so rastlinskega izvora. Ni testirano na živalih.

Dodatne informacije

Zakaj vam priporočamo naravno kozmetiko iz linije Zeleno zlato?

naravna kozmetikaKoža je vaš največji organ in podpira delovanje vseh drugih organov. Ima pomembno vlogo tudi pri skrbi za dobro delovanje imunskega sistema. Koža skrbi za vas, vas ščiti in zdravi ves čas. Zato je ključnega pomena, da za njo poskrbite z izdelki, ki ji pomagajo opraviti vse te pomembne funkcije in jo nahranijo z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi, ki jih potebuje za svoje optimalno delovanje.

Zeleno zlato naravna kozmetika iz hmelja vam nudi popolno razvajanje vaše kože z odlično kombinacijo naravnih sestavin (vključno z dodatkom eteričnega olja hmelja).

Izdelki iz linije Zeleno zlato so vsestranski negovalni izdelki primerni za vse tipe kože in učinkovito delujejo proti staranju kože in nastajanju gub, spodbujajo obnavljanje kože ter imajo zaradi dodatka hmelja pomirjevalni učinek in hkrati delujejo kot afrodiziak.