Akcija!

Set kristalov za notranji mir

Original price was: 28,00€.Current price is: 23,80€.

-15%

☑️ SET ZA NOTRANJI MIR: Komplet zlate spirale, kristala amazonita in žada, je popolna kombinacija za odpravljanje stresa in za sprostitev negativnih miselnih vzorcev ter pomiritev uma. Žad bo poskrbel za harmonijo, medtem ko bo amazonit pomagal pri pomiritvi živčnega sistema. Zlata spirala pa bo poskrbela za energijsko čistost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Komplet za notranji mir je set s kristali proti stresu. Kristal žad je prinašalec sreče, amazonit pa je harmonizirajoč kristal. Skupaj sta popoln komplet za spodbujanje sreče, harmonije in sprostitve. V kombinaciji z zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori set najučinkovitejši energijski pripomoček.

Delovanje seta za angelsko podporo:

Žad je znan starodavni kristal, ki se uporablja za uravnavanje čustev in harmonizacijo telesa in uma. Žad deluje kot “čistilec” negativne energije in pomaga pri sprostitvi negativnih miselnih vzorcev, kar vodi do notranjega miru in sprostitve.

Amazonit pa je kristal, ki se uporablja za odpravljanje stresa in pomiritev živčnega sistema. Njegova močna harmonizirajoča energija ustvarja ravnovesje med telesom in umom ter pomaga pri odpravljanju negativnih vzorcev vedenja. Amazonit je tudi odličen za povečanje samozavesti in izboljšanje komunikacije.

Set za notranji mir vključuje oba kristala, tako da lahko izkoristiš kombinacijo njunih zdravilnih lastnosti, izboljšaš svoje počutje in lažje vzopostaviš novo rutino, ljubečega odnosa s sabo. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali so naravni in izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Naroči zdaj in doživi sinergijsko delovanje žada in amazonita!

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če vas zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža 40 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za notranji mir”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja