Akcija!

Set kristalov za angelsko podporo

23,80

-15%

☑️ SET ZA ANGELSKO PODPORO: Komplet zlate spirale, kristala angelita in ametista, je idealen kristalni komplet za spodbujanje umirjene angelske energije in zaščito pred stresom. Angelit bo okrepil stik z angeli in višjim jazom, medtem ko bo ametist poskrbel za umirjenost in harmonijo. Zlata spirala pa bo poskrbela za energijsko čistost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Komplet za angelsko podporo, s kristaloma angelit in ametist je kombinacija dveh močnih kristalov, ki skupaj tvorita izjemno orodje za duhovno rast in zaščito pred stresom. V kombinaciji z zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori set najučinkovitejši energijski pripomoček.

Delovanje seta za angelsko podporo:

Angelit je modri kristal, ki prinaša umirjeno angelsko energijo, spodbuja odprtost in izboljšuje komunikacijo s samim seboj, angeli in višjim jazom. Pomaga pri razvijanju intuicije in jasnovidnosti, ter poskrbi za umirjenost in notranji mir.

Ametist pa je močni zaščitni kamen, ki deluje kot talisman za zaščito pred negativnimi energijami in stresom. Je kristal, ki prinaša umirjenost in harmonijo, pomaga pri odpiranju energijam, energijskim povezavam in povečuje zavedanje. Ametist ima močno zdravilno energijo, ki pomaga pri premagovanju stresa, tesnobe in depresije.

Set za angelsko podporo vključuje oba kristala, tako da lahko izkoristiš kombinacijo njunih zdravilnih lastnosti, izboljšaš svoje življenje in lažje začutiš stik z angeli. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali so naravni in izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Naroči zdaj in doživi preoblikovalno moč Angelita in Ametista!

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če vas zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za angelsko podporo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja