Akcija!

Set kristalov za fokus in karierni uspeh

Original price was: 28,00€.Current price is: 23,80€.

-15%

☑️ SET ZA FOKUS: Kristal hematit prinaša jasnost in izboljšuje koncentracijo. Sodalit pa aktivira jasen razum in te pomirja v stresnih situacijah. Najučinkovitejši energijski pripomoček zlata spirala, bo poskrbela za dobro energijsko pretočnost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Če potrebuješ pomoč pri koncentraciji in fokusu, imamo zate rešitev. Set s kristali za fokus in karierni uspeh vsebuje energijski pripomoček zlato spiralo in dva sinergijska kristala hematit in sodalit, ki predstavljata odlično kombinacijo za pomoč pri koncentraciji. V kombinaciji z zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori set najučinkovitejši energijski pripomoček.

Delovanje seta za fokus:

Hematit je močan kamen z jang energijo, ki pomaga razpršiti negativno energijo in te zaščiti pred negativnimi vplivi. Je tudi odličen kamen za tiste, ki se spopadate s strahom in tesnobo, saj krepi voljo do življenja in izboljšuje samozavest.

Sodalit pa je kamen resnice in racionalnega mišljenja. Pomaga ti aktivirati um in izboljšati jasnost, kar olajša osredotočanje na pomembne naloge. Sodalit je tudi pomirjevalni kamen, ki lahko pomaga zmanjšati stres in tesnobo, zato je odličen dodatek k vsakemu delovnemu ali študijskemu prostoru.

Set za fokus vključuje oba kristala, ki ti lahko pomagata doseči tvoje cilje. Če se pripravljaš na izpite ali delaš na zahtevnem projektu, si privošči kombinacijo njunih podpornih lastnosti. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Naroči zdaj in doživi koristne vibracije, ki jih prinašajo kristali za fokus!

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če te zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža30 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za fokus in karierni uspeh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja