Akcija!

Set kristalov za otroke

Original price was: 28,00€.Current price is: 23,80€.

-15%

☑️ PODPORA ZA OTROKE: Set kristalov za otroke vsebuje zlato spiralo, roževec in sodalit. Roževec prinaša čutenje čustvene varnosti in samozavesti, medtem ko sodalit pomaga pri koncentraciji, razvoju logičnega razmišljanja, jasnem fokusu in izražanju. Učinkovit pripomoček – zlata spirala, pa bo poskrbela za energijsko pretočnost in ohranjanje čistih kristalov.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Set s kristali za otroke, je sestavljen iz treh izdelkov: zlate spirale, kristala roževca in sodalita. Ta set kristalov je idealen za vse otroke, v kombinaciji z univerzalno zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori odličen energijski pripomoček za dobro energijsko počutje otrok.

Izbrana kristala za otroke:

Roževec je znan po tem, da podpre čustveno ugodje in samozavest, kar je pomembno za otroke, ki se počutijo negotovo ali prestrašeno. S podporo roževca lahko otroci izražajo svoje občutke na sproščen način.

Sodalit je kamen, ki podpre otroka pri koncentraciji in razvoju logičnega razmišljanja. Pomaga pri jasnem fokusu in izražanju svojih misli ter čustev. Sodalit je znan tudi po svoji pomirjujoči vibraciji, kar je idealno za otroke, ki so podvrženi zaskrbljenosti.

Set kristalov za otroke je odličen način, kako otrokom ponuditi podporo pri njihovem čustvenem in duhovnem razvoju. S kombinacijo zlate spirale, roževeca in sodalita bodo otroci lahko razvijali svoje sposobnosti koncentracije, izražanja in ustvarjalnosti, hkrati pa se bodo počutili varno in samozavestno v svojem svetu. Vsi naši kristali so naravni in izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Podari otroku darilo s čudovito vibracijo podpore, ki bo okrepilo njegovo dobro počutje.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža25 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za otroke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja