Magični rituali obilja z Andrejo Novak – AUDIO

7,0047,00

Nova in edinstvena zvočna izkušnja, ki bo prinesla obilje in srečo v tvoje življenje. 6 kompletov različnih ritualov je posnela avtorica knjige Magični rituali obilja, Andreja Novak, ki je dodala energijsko in manifestacijsko moč vsakemu posnetku. Na voljo so ti:

☑️ Dnevni rituali

☑️  Rituali za srečo

☑️ Sončevi-mesečni rituali

☑️ Lunini magični rituali obilja

☑️ Zvezdni rituali

☑️ Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe

Kupiš lahko posamezen komplet ritualov ali vse skupaj ✨.

Mojstri žarkov
(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Manifestiraj obilje z magičnimi rituali. ⬇️

Predstavljamo ti popolnoma novo in edinstveno zvočno izkušnjo, ki bo prinesla obilje in srečo v tvoje življenje – Magični rituali obilja z Andrejo Novak – audio.

Zate smo pripravili audio posnetke šestih kompletov različnih ritualov iz knjige Magični rituali obilja. Vsak ritual je posnela avtorica knjige Magični rituali obilja, Andreja Novak, ki je dodala energijsko in manifestacijsko moč vsakemu posnetku. Ob poslušanju posnetkov bodo tvoje energije začele najlepše potovanje: pot do sebe, Duše in Svetlobe.

Zakaj ti priporočamo posnetke?

 • Ker so energijske kode za dobro življenje v zvočni obliki,
 • z rednim poslušanjem ritualov se brez truda doseže sproščeno sodelovanje z Usodo ter harmonija med bivanjem in delovanjem,
 • ker odkrivaš svoje talente in sprejemaš svoje najlepše energije,
 • podpiraš svetlobo svoje Duše,
 • krepiš intuicijo in instinkt,
 • se povezuješ Mojstri 7 žarkov svetlobe in mojstvom Ganesho…

Na voljo so ti:

 • Dnevni rituali, cena 7 EUR/komplet
 • Rituali za srečo, cena 12 EUR/komplet
 • Sončevi-mesečni rituali, cena 18 EUR/komplet
 • Lunini magični rituali obilja,cena 12 EUR/komplet
 • Zvezdni rituali, cena 22,5 EUR/komplet
 • Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe, cena 14 EUR/komplet.

AKCIJSKA CENA ob nakupu vseh ritualov: namesto 85,5 eur ➡️ 47 eur ➡️ 45% popust

Še nimaš knjige Magični rituali obilja? Izkoristi super ponudbo kompleta knjige in zvočnih posnetkov ⬇️

Kako izvajati rituale?

 • najdi miren kotiček, da lahko ob poslušanju ritualov sprejmeš vso energijo, ki se sproži v tebi
 • Sprosti se, zadihaj, zapri oči ter začuti energije besed, ki te vodijo navznoter,
 • zaključiš, ko se energije umirijo,
 • če želiš okrepiti rituale, te v knjigi Magični rituali obilja čakajo obogateni protokoli.

Poslušaj audio ritual tukaj:

Dnevni rituali

Vključujejo 7 dnevnih ritualov za vsak dan v tednu.

Izvajanje:

 • Priporočamo ti, da na predvečer dneva poslušaš ritual in zjutraj še enkrat
 • če te dnevni dogodki vržejo iz tira poslušaj ritual po potrebi.

Dnevni rituali so namenjeni usmeritvi energije za vsak dan sproti ter za dnevno sprejemanje energijske pomoči in globinsko zdravljenje skozi vse situacije. Dnevni rituali ti bodo pomagal vzpostaviti energijo že na začetku vsakega dne. Z njim boš ustvaril-a trdne temelje za uspešen in izpolnjujoč dan, poln priložnosti in obilja.


Cena: 7 EUR. V košarici enostavno izberi »dnevni rituali« ali »vsi rituali«, če želiš vse rituale po najnižji ceni.

Rituali za srečo

Vključujejo 12 ritualov za srečo v osebnem življenju glede na tvoj horoskopski znak

Izvajanje:

 • največ je smiselno poslušati ritual za srečo, ki velja za tvoj horoskopski znak, po želji pa tudi ostale, saj ima vsak ritual svojo kvaliteto, ki jo s poslušanjem krepiš
 • lahko pa se odločiš, da vsak mesec poleg svojega rituala za srečo poslušaš še tistega, ki je po horoskopskem znamenju vladar tega meseca,
 • ritual poslušaj vsaj enkrat tedensko, za maksimalno podporo pa vsak dan.

Sreča ti sledi vedno, ko sprejmeš sebe, svojo osebnost ter jo predaš Svetlobi. Ker sonce predstavlja tvoje osebnost, boš s temi rituali pritegnil-a srečo svoje življenje. Odprla se bodo vrata pozitivnim izkušnjam in dobrim priložnostim v življenju.

Cena: 12 EUR. V košarici enostavno izberi »rituali za srečo« ali »vsi rituali«, če želiš vse rituale po najnižji ceni.

Sončevi-mesečni rituali – ob prehodu sonca v novo znamenje

Vključujejo 12 ritualov za optimalno sprejemanje glavne Sončeve energije za življenje – za kakovostno življenje cel mesec.

Izvajanje:

 • sončev ritual poslušaj še isti dan, ko pride sonce v novo znamenje (npr. iz kozoroga v vodnarja). Prehode sonca si poglej TUKAJ,
 • če ti ne uspe prvi dan, ga poslušaj vsaj v prvih treh dneh prehoda in potem nadaljuj s poslušanjem cel mesec (ko se sonce zadržuje v istem znamenju). Potem poslušaš naslednji ritual,
 • če ti ne uspe niti prve tri dni, ga poslušaj ko uspeš, a bo manj energijske podpore sonca.

S pomočjo sončevih ritualov boš odprt-a za več energije in jo preko ritualov usmeril-a na dober način v svoje življenje. Okrepila se bo tvoja notranja moč sodelovanja z naravo, ki spodbuja obilje na vseh nivojih. Sprostile se bodo notranje naravne zdravilne lastnosti, ki jih premore tvoje telo in okrepila se bo  intuicija ter instinkt za bolj živo in odzivno življenje. 

Cena: 18 EUR. V košarici enostavno izberi »sončevi mesečni rituali« ali »vsi rituali«, če želiš vse rituale po najnižji ceni.

Lunini magični rituali obilja za globinsko zdravljenje

Vključujejo 24 ritualov, ki  te vsake štirinajst dni skozi celo leto spodbujajo in ob pravem času na pravi način podpirajo, da zaživiš polno, zdravo, sočno, zanimivo življenje.

Mlaji ti prinašajo globljo možnost novih začetkov, polne Lune pa dobrega praznovanja in trenutkov za hvaležnost.

Izvajanje:

 • izvajaš jih na dan polne lune ali mlaja; vsak zvočni posnetek je ustrezno poimenovan tako da samo izberi pravi posnetek
 • datume polnih lun in mlajev si poglej tukaj: https://www.andrejanovak.si/magicni-rituali-obilja/
 • optimalno je, da poslušaš ritual 3 dni pred dogodkom in 3 dni po dogodku; če ti to ne uspe ga poslušaj ko utegneš, ampak bo učinek manjši.

Knjiga Magični rituali obilja vsebuje tudi dihalne vaje in napotke, kateri del hiše/stanovanja je smiselno počistiti ob posameznem dogodku tako ti priporočamo uporabljati tudi knjigo.

Cena: 12 EUR. V košarici enostavno izberi »lunini rituali« ali »vsi rituali«, če želiš vse rituale po najnižji ceni.

Zvezdni rituali – rituali zaščite, učenja in transformacije ob spremembah planetarnih faz

Vključuje 15 zvezdnih ritualov: Sonca, Lune, Merkurja, Venere, Marsa, Jupitra, Saturna, Urana, Neptuna, Plutona, Črne lune – Lilith, Kirona, Severnega luninega vozla, Južnega karmičnega vozla, Točke sreče.

Izvajanje:

 • zvezdne rituale lahko izvajaš ob planetarnih spremembah (TUKAJ si poglej vse zvezdne dogodke v tekočem letu in kdaj je smiselno izvajati kateri ritual)
 • zvezdni ritual posameznega planeta lahko izvajaš vedno, ko ti primanjkuje kvalitet posameznega planeta. Če se ukvarjaš z astrologijo je izvajanje zvezdnih ritualov odlično za transformiranje in zdravljenje energij posameznega planeta.

Zvezdni rituali so odlični za povezavanje, krepitev in zdravljenje tvojih planetarnih energij, da lahko aktiviraš svoj navečji potencial.

Cena: 22,5 EUR. V košarici enostavno izberi »zvezdni rituali« ali »vsi rituali«, če želiš vse rituale po najnižji ceni.

Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe

Vključuje 14 ritualov:

 • 7 ritualov za povezovanje z vsakim žarkom svetlobe – za aktiviranje tvojih notranjih energijskih talentov
 • 7 ritualov Mojstrov 7 žarkov svetlobe za podporo posameznemu področju življenja (za obilje, ljubezen, mladost, harmonijo, modrost, zaščito in uspeh)

Izvajanje:

 • Rituale izbiraš po občutku, katero kvaliteto najbolj potrebuješ: 1. Žarek svetlobe – Moč, 2. Žarek svetlobe – Ljubezen, 3. Žarek svetlobe – aktivna inteligenca, 4. Žarek svetlobe – Harmonija, 5. Žarek svetlobe – aktivno znanje, 6. Žarek svetlobe – Predanost, 7. Žarek svetlobe – Red in rituali

Cena: 14 EUR. V košarici enostavno izberi »Rituali mojstrov« ali »vsi rituali«, če želiš vse rituale po najnižji ceni.

Če se želiš še bolje povezati z Mojstri 7 žarkov svetlobe pa si oglej še izjemno energijsko kolekcijo nakita.

O Andreji Novak

Andreja je priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

Ker je njen dostop do energij preprosto neverjeten, so takšne tudi njene delavnice in programi, ki jih izvaja.

Andreja sodeluje tudi s priznanimi slovenskimi revijami in večkrat nastopa kot gostja v različnih televizijskih oddajah. Je avtorica knjige Magični rituali obilja. Vsako leto izda tudi letni astrološki planer, ki ga lahko kupiš ekskluzivno v naši trgovini Angelca. Skupaj z ekipo Angelca razvija tudi ostale energijske izdelke, saj je Angelca od korenin naprej zasnovana tako, da deluje kot tvoj vodnik, najboljša prijateljica, ki te s skrbno izbranimi izdelki, meditacijami in vodiči podpre na tvoji poti manifestiranja življenja, o kakršnem sanjaš.

Dodatne informacije

Teža 313 g
Rituali

Dnevni rituali, Rituali za srečo, Sončevi-mesečni rituali, Lunini magični rituali obilja, Zvezdni rituali, Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe, Vsi rituali

1 mnenje za Magični rituali obilja z Andrejo Novak – AUDIO

 1. Alenka

  S knjigami nisem ravno prijateljica. Bližje mi je branje na telefonu, ekranu. Vašo knjigo je kupila mama in mi včasih prebrala kakšen ritual, da me navduši. Bili so mi všeč, vendar še vedno ne toliko, da jo kupim tudi jaz. Ko sem videla, da je možno dobiti tudi avdio posnetke sem za začetek kupila Rituale za srečo, imam jih na telefonu in so moj odklop, pomoč za dvig energije, razpoloženja, vibracije. Res so super. Naslednji bodo dnevni rituali 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja