Akcija!

Magični rituali obilja z Andrejo Novak – KNJIGA + AUDIO

Original price was: 106,60€.Current price is: 55,00€.

-48%

Manifestiraj obilje z novo in edinstveno zvočno izkušnjo, ki bo prinesla obilje in srečo v tvoje življenje. 6 kompletov različnih ritualov je posnela avtorica knjige Andreja Novak, ki je dodala energijsko in manifestacijsko moč vsakemu posnetku. Poleg posnetkov prejmeš tudi knjigo. Na voljo so ti: ☑️ Dnevni rituali ☑️  Rituali za srečo ☑️ Sončevi-mesečni rituali ☑️ Lunini magični rituali obilja ☑️ Zvezdni rituali ☑️ Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe ☑️ Knjiga magični rituali obilja

Mojstri žarkov
(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Manifestiraj obilje z magičnimi rituali obilja. ⬇️

Predstavljamo ti popolnoma novo in edinstveno zvočno izkušnjo, ki bo prinesla obilje in srečo v tvoje življenje – Magični rituali obilja z Andrejo Novak – audio. V kompletu prejmeš tudi knjigo Magični rituali obilja.

Zate smo pripravili audio posnetke šestih kompletov različnih ritualov iz knjige Magični rituali obilja. Vsak ritual je posnela avtorica knjige Magični rituali obilja, Andreja Novak, ki je dodala energijsko in manifestacijsko moč vsakemu posnetku. Ob poslušanju posnetkov bodo tvoje energije začele najlepše potovanje: pot do sebe, Duše in Svetlobe.

Zakaj ti priporočamo posnetke?

 • Ker so energijske kode za dobro življenje v zvočni obliki,
 • z rednim poslušanjem ritualov se brez truda doseže sproščeno sodelovanje z Usodo ter harmonija med bivanjem in delovanjem,
 • ker odkrivaš svoje talente in sprejemaš svoje najlepše energije,
 • podpiraš svetlobo svoje Duše,
 • krepiš intuicijo in instinkt,
 • se povezuješ Mojstri 7 žarkov svetlobe in mojstvom Ganesho…

V kompletu prejmeš:

 • Dnevne rituale
 • Rituale za srečo
 • Sončeve-mesečne rituale
 • Lunine magične rituale obilja,
 • Zvezdne rituale
 • Rituale sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe
 • knjiga Magični rituali obilja

AKCIJSKA CENA ob nakup vseh ritualov in knjige : namesto 106,5 eur ➡️ 55 eur ➡️ 48% popust

Že imaš knjigo Magični rituali obilja? Potem si poglej samo audio posnetke ritualov, kjer lahko kupiš vsak ritual posebej ⬇️

Kako izvajati rituale?

 • najdi miren kotiček, da lahko ob poslušanju ritualov sprejmeš vso energijo, ki se sproži v tebi
 • Sprosti se, zadihaj, zapri oči ter začuti energije besed, ki te vodijo navznoter,
 • zaključiš, ko se energije umirijo,
 • če želiš okrepiti rituale, te v knjigi Magični rituali obilja čakajo obogateni protokoli. Zato je nakup posnetkov s knjigo odlična kombinacija.

Poslušaj audio ritual tukaj:

Dnevni rituali

Vključujejo 7 dnevnih ritualov za vsak dan v tednu.

Izvajanje:

 • Priporočamo ti, da na predvečer dneva poslušaš ritual in zjutraj še enkrat
 • če te dnevni dogodki vržejo iz tira poslušaj ritual po potrebi.

Dnevni rituali so namenjeni usmeritvi energije za vsak dan sproti ter za dnevno sprejemanje energijske pomoči in globinsko zdravljenje skozi vse situacije. Dnevni rituali ti bodo pomagal vzpostaviti energijo že na začetku vsakega dne. Z njim boš ustvaril-a trdne temelje za uspešen in izpolnjujoč dan, poln priložnosti in obilja.

Rituali za srečo

Vključujejo 12 ritualov za srečo v osebnem življenju glede na tvoj horoskopski znak

Izvajanje:

 • največ je smiselno poslušati ritual za srečo, ki velja za tvoj horoskopski znak, po želji pa tudi ostale, saj ima vsak ritual svojo kvaliteto, ki jo s poslušanjem krepiš
 • lahko pa se odločiš, da vsak mesec poleg svojega rituala za srečo poslušaš še tistega, ki je po horoskopskem znamenju vladar tega meseca,
 • ritual poslušaj vsaj enkrat tedensko, za maksimalno podporo pa vsak dan.

Sreča ti sledi vedno, ko sprejmeš sebe, svojo osebnost ter jo predaš Svetlobi. Ker sonce predstavlja tvoje osebnost, boš s temi rituali pritegnil-a srečo svoje življenje. Odprla se bodo vrata pozitivnim izkušnjam in dobrim priložnostim v življenju.

Sončevi-mesečni rituali – ob prehodu sonca v novo znamenje

Vključujejo 12 ritualov za optimalno sprejemanje glavne Sončeve energije za življenje – za kakovostno življenje cel mesec.

Izvajanje:

 • sončev ritual poslušaj še isti dan, ko pride sonce v novo znamenje (npr. iz kozoroga v vodnarja). Prehode sonca si poglej TUKAJ,
 • če ti ne uspe prvi dan, ga poslušaj vsaj v prvih treh dneh prehoda in potem nadaljuj s poslušanjem cel mesec (ko se sonce zadržuje v istem znamenju). Potem poslušaš naslednji ritual,
 • če ti ne uspe niti prve tri dni, ga poslušaj ko uspeš, a bo manj energijske podpore sonca.

S pomočjo sončevih ritualov boš odprt-a za več energije in jo preko ritualov usmeril-a na dober način v svoje življenje. Okrepila se bo tvoja notranja moč sodelovanja z naravo, ki spodbuja obilje na vseh nivojih. Sprostile se bodo notranje naravne zdravilne lastnosti, ki jih premore tvoje telo in okrepila se bo  intuicija ter instinkt za bolj živo in odzivno življenje. 

Lunini magični rituali obilja za globinsko zdravljenje

Vključujejo 24 ritualov, ki  te vsake štirinajst dni skozi celo leto spodbujajo in ob pravem času na pravi način podpirajo, da zaživiš polno, zdravo, sočno, zanimivo življenje.

Mlaji ti prinašajo globljo možnost novih začetkov, polne Lune pa dobrega praznovanja in trenutkov za hvaležnost.

Izvajanje:

 • izvajaš jih na dan polne lune ali mlaja; vsak zvočni posnetek je ustrezno poimenovan tako da samo izberi pravi posnetek
 • datume polnih lun in mlajev si poglej tukaj: https://www.andrejanovak.si/magicni-rituali-obilja/
 • optimalno je, da poslušaš ritual 3 dni pred dogodkom in 3 dni po dogodku; če ti to ne uspe ga poslušaj ko utegneš, ampak bo učinek manjši.

Knjiga Magični rituali obilja vsebuje tudi dihalne vaje in napotke, kateri del hiše/stanovanja je smiselno počistiti ob posameznem dogodku zato ne pozabi uporabiti knjige za točna navodila.

Zvezdni rituali – rituali zaščite, učenja in transformacije ob spremembah planetarnih faz

Vključuje 15 zvezdnih ritualov: Sonca, Lune, Merkurja, Venere, Marsa, Jupitra, Saturna, Urana, Neptuna, Plutona, Črne lune – Lilith, Kirona, Severnega luninega vozla, Južnega karmičnega vozla, Točke sreče.

Izvajanje:

 • zvezdne rituale lahko izvajaš ob planetarnih spremembah (TUKAJ si poglej vse zvezdne dogodke v tekočem letu in kdaj je smiselno izvajati kateri ritual)
 • zvezdni ritual posameznega planeta lahko izvajaš vedno, ko ti primanjkuje kvalitet posameznega planeta. Če se ukvarjaš z astrologijo je izvajanje zvezdnih ritualov odlično za transformiranje in zdravljenje energij posameznega planeta.

Zvezdni rituali so odlični za povezavanje, krepitev in zdravljenje tvojih planetarnih energij, da lahko aktiviraš svoj navečji potencial.

Rituali sreče in sprejemanja podpore 7 Mojstrov žarkov svetlobe

Vključuje 14 ritualov:

 • 7 ritualov za povezovanje z vsakim žarkom svetlobe – za aktiviranje tvojih notranjih energijskih talentov
 • 7 ritualov Mojstrov 7 žarkov svetlobe za podporo posameznemu področju življenja (za obilje, ljubezen, mladost, harmonijo, modrost, zaščito in uspeh)

Izvajanje:

 • Rituale izbiraš po občutku, katero kvaliteto najbolj potrebuješ: 1. Žarek svetlobe – Moč, 2. Žarek svetlobe – Ljubezen, 3. Žarek svetlobe – aktivna inteligenca, 4. Žarek svetlobe – Harmonija, 5. Žarek svetlobe – aktivno znanje, 6. Žarek svetlobe – Predanost, 7. Žarek svetlobe – Red in rituali

Če se želiš še bolje povezati z Mojstri 7 žarkov svetlobe pa si oglej še izjemno energijsko kolekcijo nakita.

O Andreji Novak

Andreja je priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

Ker je njen dostop do energij preprosto neverjeten, so takšne tudi njene delavnice in programi, ki jih izvaja.

Andreja sodeluje tudi s priznanimi slovenskimi revijami in večkrat nastopa kot gostja v različnih televizijskih oddajah. Je avtorica knjige Magični rituali obilja. Vsako leto izda tudi letni astrološki planer, ki ga lahko kupiš ekskluzivno v naši trgovini Angelca. Skupaj z ekipo Angelca razvija tudi ostale energijske izdelke, saj je Angelca od korenin naprej zasnovana tako, da deluje kot tvoj vodnik, najboljša prijateljica, ki te s skrbno izbranimi izdelki, meditacijami in vodiči podpre na tvoji poti manifestiranja življenja, o kakršnem sanjaš.

Dodatne informacije

Teža300 g

2 mnenji za Magični rituali obilja z Andrejo Novak – KNJIGA + AUDIO

 1. Angela

  Knjigo je mi je prijateljica podarila ob rojstnem dnevu, že pred časom. Veliko sem jo uporabljala, ne vsak dan, ampak vsaj ob polni luni in mlaju, posebnih priložnostih. Ko sem videla, da je na voljo tudi knjiga z avdio spremljavo, sem jo kupila še enkrat. To je nekaj najboljšega, kar sem poslušala, kar sem naredila prej mimogrede, je zdaj obred, ki mi da res veliko, gre mnogo globlje. Hvala vam za to <3

 2. N.

  Knjiga, ki mi pomaga do mojega polnega potenciala, prepoznat kaj sem, prepoznat koliko lepega je možno v življenju. Me opogumi, ko to rabim. Vsaka beseda nosi čudovito vibracijo, občutek živosti.

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja