mali božanski red
Mali Božanski red – podstavek za čiščenje vode in kristalov

Mali Božanski red – podstavek za čiščenje vode in kristalov

12,00

Mali Božanski red je podstavek za čičenje vode in kristalov.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Mali BOŽANSKI  RED se uporablja kot podstavek za čiščenje vode in kristalov.

.

Mali BOŽANSKI RED  – podstavek za vodo in kristale prinaša jasnost in red v molekule vode. Na ta način naše telo sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja. Tako s pomočjo tekočine spreminjamo lastno vibracijo in postajamo vse bolj pretočni in odprti za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij po naših sistemih.

Mali BOŽANSKI RED – podstavek za vodo in kristale se uporablja za čiščenje kristalov. Na ta način se povežejo s svojim pra-izvorom, s kamninami, iz katerih izhajajo. S tem podstavkom se izbrišejo vsi programi in vse informacije, ki jih je človek zapisal v kristal in niso v podporo harmoniji posameznikovega življenja.

.

Mali BOŽANSKI RED za čiščenje kristalov in vode – uporaba

.

Na podstavek Božanski red  postavimo vodo vsaj za 5 minut, ni pa škodljivo, če je dlje časa na njem.mali božanski red

.

Enako je s kristali. 5 minut je dovolj, da se kristal prečisti in sprejme povezavo s svojim virom.

.

Podstavek BOŽANSKEGA REDA lahko uporabljamo tudi za kreme, hrano, … ne priporočamo pa čiščenja parfumov in drugih dišav, kajti velika verjetnost je, da bo podstavek očistil nekatere sestavine in se bo na ta način spremenil vonj.

.

Pozor! Pri uporabi podstavka ANGEL.SI energije BOŽANSKEGA REDA bodite pozorni na stik z vodo, ker je možno, da se podstavek razbarva, vendar pri tem pa ne izgubi svojega delovanja.

Opozorilo: Izdelek ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

.

Vas zanima, kako podstavek BOŽANSKI RED uporabljati tudi za meditacijo? Angel.si energija BOŽANSKEGA REDA namreč prinaša jasnost in red v vaš notranji osrednji kanal iz katerega se širi vaš steber svetlobe. Vesolje in okolica sodelujeta harmonično z vašo notranjostjo in če vzpostavite v vašem notranjem pretoku Božanski red, se bo posledično vzpostavil Božanski red v okolici. Več o tem izdelku si poglejte TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža 34 g
Velikost

Veliki, Mali

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mali Božanski red – podstavek za čiščenje vode in kristalov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja