Meditacija zdravljenja notranjega otroka za sprejem Zlate dobe

19,90

Se želiš v celoti sprostiti v moč notranjega magnetizma in sprejeti svoje lastnosti iz Zlate Dobe ter zaživeti na polno z vodeno meditacijo? Če kdaj, je v letu 2024 čas zate, za ljubezen do sebe, za manifestacijo obilja in vsega, kar si zares želiš in nosi podporo tvoje Dušne Svetlobe in Zlate Dobe. 🌞

Ne spreglej akcijske cene v času predprodaje Magičnega planerja. 🔥✨

☑️ Magično vodeno meditacijo za zdravljenje notranjega otroka za manifestacijo z Zlato dobo, prejmeš v kar dveh formatih: v pisni in zvočni obliki.

☑️ Za največji učinek ti priporočamo, da meditacijo uporabljaš z Magičnim planerjem 2024.

☑️ Kaj vse se lahko zgodi, če sprejmeš sebe in svoje kvalitete, pa si preberi v daljšem opisu spodaj, kjer te nagovori avtorica Andreja Novak osebno.

☑️ Meditacija je primerna tako za začetnike kot za vse, ki nam/vam je meditacija način življenja.

☑️ Meditacija ti bo na voljo za vedno.

☑️ Prednost: Meditacijo lahko izvajaš po svojem urniku in v udobju svojega doma.

Avtorsko

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

11:11 minutna meditacija za notranjega otroka je odlično darilo za optimalno sodelovanje z Magičnim planerjem 2024.

Z meditacijo boš pozdravil-a svojega notranjega otroka, ki predstavlja tvoje Sonce, tvojo osebnost. Ker bo leto 2024 leto Sonca, je redno izvajanje meditacije zelo priporočljivo. Hkrati z meditacijo sprejemaš energije Zlate dobe in spreminjaš svojo vibracijo. Meditacijo prejmeš v zvočni in tekstovni obliki takoj ob zaključku naročila.

Ne spreglej: v času predprodaje Magičnega planerja 2024 lahko meditacijo dobiš v kompletu s planerjem s kar 50% popustom. KLIKNI TUKAJ IN NAROČI PLANER IN MEDITACIJO.

PLANER 2024

Kaj se bo spremenilo s pomočjo meditacije:

 1. ENERGIJSKO SE BOSTE OPTIMALNO POVEZALI Z ZASTAVLJENIMI CILJI IN SRČNIMI ŽELJAMI, ki ste jih že zapisali v Magični planer in tako spontano stopili v proces manifestacije skozi teden in mesec. Meditacija traja 11:11 (enajst minut in enajst sekund), kar še dodatno odpre portal sprejemanja Zlate Dobe.
 2. DELEŽNI BOSTE NEVERJETNE PODPORE ZA URESNIČEVANJE ŽELJA, KI JO NOSI VAŠ NOTRANJI OTROK, ki je lahko do sedaj podzavestno bojkotiral vaše želje in ves vaš trud, saj ni dobil dovolj pozornosti in sveže energije za sodelovanje. To vas bo avtomatsko povezalo z ljubeznijo do sebe in do življenja in boste sproščeno lahko sodelovali z na novo obujenimi lastnostmi, ki jih potrebujete za uresničevanje ciljev in želja ter za posledični sprejem Zlate Dobe.
 3. S SVOJO VIBRACIJO BOSTE BREZ TEŽAV PRITEGNILI MANIFESTACIJO TEDENSKIH IN MESEČNIH CILJEV TER ŽELJA, kar vam bo omogočilo, da se boste vse bolj sproščeno povezovali s svojo kreativno Svetlobno energijo – Dušo. Postali boste živa Svetloba Zlate Dobe, kar vas bo navdihnilo v vse vrste manifestacije ter vam sočasno podpiralo vse potrebne lastnosti, da se prebudijo v vas.
 4. ZAČUTILI BOSTE VSE VEČ VESELJA IN ZADOVOLJSTVA V USTVARJANJU, saj vas bosta vaše Sonce in notranji otrok v vsem složno podprla. S pomočjo Svetlobe Duše in vašega notranjega magnetizma boste vse bolj radostno delovali navzven ter v svoje Življenje pritegnili pozitivne dogodke in enakovibrirajoče ljudi. Zaradi dobre odzivnosti na dobre priložnosti boste ob pravem času na pravem mestu in se začeli spontano učiti s podporo Ljubezni, Veselja in Zaupanja.
 5. MANIFESTACIJA VAM BO POSTALA NAČIN ŽIVLJENJA in z lahkoto se boste predajali vodstvu Duše, ki bo zajelo tako način vašega razmišljanja, čutenja in delovanja. Zgodila se bo najhitrejša realizacija vaših srčnih želja in »Beseda bo Meso postala«…

Kdaj izvajati Meditacijo zdravljenja notranjega otroka za sprejem Zlate Dobe?

 1. Dnevno: je dobro izvajati meditacijo zjutraj, da se energijsko optimalno pripravite na dan in si tako omogočite pogoje, da vsak dan preživite z energijami Zlate Dobe.
 2. Tedensko: v nedeljo popoldne ali zvečer je idealno izvajati meditacijo za optimalno delovanje tekom tedna ter odlično sprotno manifestacijo vsega, kar ste že vpisali v urnik za en teden naprej.
 3. Mesečno: je dobro narediti meditacijo 3x in sicer en večer pred začetkom meseca, da se v meditaciji povežete s tistimi načrti, ki ste jih že zapisali za aktualni mesec. Odlično je meditacijo narediti na mlaj in polno Luno. Mlaja boste aktivirali nove začetke in z meditacijo spontano sprejeli še podporno energijo Lune za rast in razvoj, ob polni Luni pa vam bodo energije praznovanja dodatno podprle srečo in sproščenost spontane manifestacije iz Zlate Dobe.
 4. Letno: je smiselno meditacijo narediti vsak dan (zjutraj ali zvečer ali čez dan) v obdobju od 21.12. do 5.1. kot proces aktivacije želja in ciljev. V tem času boste s pomočjo meditacije lažje odkrili prave srčne želje in uredili svoje cilje za prihodnje leto ter jih vpisali v letni planer, da se bo magija manifestacije pričela ob pravem času z optimalno podporo Svetlobnih Mrež Blagostanja, kjer je glavna podpora vaše Duše, ki aktivira vaš 5D potencial Polj Miru – Zlate Dobe.

Meditacijo vodi priznana učiteljica meditacij Andreja Novak

Andreja je meditacijo pripravila na osnovi dolgoletnega znanja in izkušenj. Priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Ker je njen dostop do energij preprosto neverjeten, so takšne tudi njene meditacije, delavnice in programi, ki jih izvaja on-line. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

1 mnenje za Meditacija zdravljenja notranjega otroka za sprejem Zlate dobe

 1. Tjaša (preverjena stranka)

  Meditacija je božanska, zelo globoko sproščujoča, daje mi navdih in upanje. To bo moj novi vsakodnevni ritual pred spanjem. Hvala in lep pozdrav!

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja