Nakupovalna vrečka iz blaga

8,90

– prostorna in uporabna večnamenska vrečka iz bombaža

– primerna tudi za plažo

– čudovit modni dodatek

– Zemlja in njeni prebivalci vam bodo hvaležni, saj boste z njeno uporabo prispevali k varovanju okolja

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

nakupovalna vrečka iz blagaNakupovalna vrečka iz blaga Angelca.si je našla svoje mesto v trgovini predvsem zaradi ekološkega vidika, saj postaja poraba in škoda, ki jo okolju povzročajo plastične vrečke skoraj neobvladljiva.

Zaradi svoje velikosti, kvalitete in dizajna lahko vrečko iz blaga uporabljate za različne priložnosti, tako za vsakodnevne nakupe kot za pohajkovanje po mestu ali plaži. Vrečko preprosto shranite v torbo da je imate ob sebi ob vsaki priložnosti.

Nakupovalna vrečka iz blaga – sestava:

  • narejena iz 100% bombaža, debeline 200gsm
  • velikost 35x39x13,5 cm vam omogoča shraniti tako večje kot manjše stvari
  • dolžina ročk je 58 cm, zato jo lahko nosite preko rame ali jo držite v roki
  • nosilnost do 18l

Na razpolagi je vrečka v črni in bež barvi.

Plastični odpadki se razgrajujejo v naravi izredno dolgo tudi do 1000 let, vmes se spremijo v mikroplastiko in na koncu preko prehranjevalne verige pristanejo v našem želodcu. Plastični odpadki resno ogrožajo življenje na Zemlji saj škodujejo vsem živim bitjem. Zato je dvig zavesti nujen. Razmišljajte ekologično. Zemlja in vsa živa bitja vam bodo hvaležna…

Zmanjšajte porabo plastike

Uporaba plastičnih materialov je na mnogih področjih prinesla mnogo prednosti in nam olajšala življenje. Vendar ima tudi svoje minuse. Takšne, ki masovno bremenijo naš planet, in ogrožajo zdravje vseh živih bitij. Ste vedeli, da plastične embalaže povzročajo prehajanje strupenih snovi v živila in posledično pridejo v naš organizem? Kako se temu izogniti? Pri nakupu bodite pozorni in uporabljajte kakovostno plastiko, kakovostne plastične steklenice za vodo. Plastiko lahko zamenjajte za druge materiale. Eden izmed boljših materialov je steklo. Zdravju prijazno, reciklira se, cenovno dostopno itd.

Ozrite se okoli sebe in poglejte, kje vse uporabljate plastiko in kje bi lahko njeno porabo omejili:

  • Zmanjšajte porabo plastičnih vrečk

Vedno imejte s sabo vrečko za večkratno uporabo. Vrečke iz blaga lahko operete ali kasneje uporabite še za kaj druega.

  • Zmanjšajte nakup tekočine v plastenkah

Živite v okolju, kjer voda iz pipe ni pitna? Ne? Potem jo uporabljajte. Sokovi so na voljo tudi v steklenih embalažah itd… Plastenk s tekočino ne puščajte na soncu, sploh ne vode, ker se s tem pospeši izločanje toksinov v tekočino. Uporabljate plastične steklenice za vodo? Zamenjajte jih za steklo ali izberite kakovostne plastenke, saj niso vse vrste plastike enake.

  • Recite NE slamicam in ostali plastični embalaži, namenjeni enkratni uporabi

Se vam je že zgodilo, da ste si naročili limonado in jo dobili v plastičnem kozarcu s slamico? Recite NE. Ob naročilu prosite osebje, da vam pijačo postrežejo v steklenih kozarcih brez slamice. Vedno. Če se pred službo ustavite in si vzamete ”kavo za sabo” imejte s sabo svojo skodelico. Vsako dejanje šteje…

Kako razmišljati ekologično in kaj lahko naredite sami? Preberite si celoten blog zapis TUKAJ.

bodi eko

 

 

vrečke iz tekstila

Dodatne informacije

Teža93 g
Barva

Bež barva, Črna barva