Nihalo roževec

15,00

Vsestransko uporabno nihalo, ki ga lahko uporabljaš za pomoč pri:

☑️ vedeževanju in odgovorih na različna vprašanja,

☑️ še posebej pomaga pri zadevah, povezanih z ljubeznijo,

☑️ diagnosticiranju, zdravljenju,

☑️ iskanju sevanj…

Zakaj kupiti nihalo pri nas? Ker so vsi kristali, kupljeni v trgovini Angelca, energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo. ✨

(1 mnenje stranke)

4 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Večnamensko nihalo roževec je odlično orodje, ki ga lahko uporabljaš pri vsakodnevnih odločitvah, da ti bo življenje lažje 😊.

Uporabljaš ga lahko za:

 • vedeževanje in kot pomoč pri iskanju odgovorov na različna vprašanja,
 • diagnosticiranje,
 • iskanje sevanj…

Nihalo ti s smerjo nihanja poda odgovore na tvoja vprašanja. Priporočamo ti, da ga uporabljaš v umirjenem stanju in imaš pozornost izključno na tematiko, s katero se ukvarjaš. Ob nakupu nihala v trgovini Angelca prejmeš natančna navodila za uporabo nihala.

Zakaj kupiti nihalo pri nas? Ker so vsi naši kristali energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo. ✨✨✨

Velikost: 3-4 cm

Zakaj izbrati nihalo roževec?

Vsak kristal ima svoje energijske lastnosti.

Roževec je pogosto povezan s čustvenim zdravljenjem in ljubeznijo, njegova uporaba za nihalo pa lahko pomaga pri zadevah, povezanih z ljubeznijo (s partnerskimi odnosi, ljubeznijo do sebe, notranjim zdravljenjem…).

V naši ponudbi najdeš različna nihala, tudi iz kamene strele, amestista in dimnega kremna (smoky quartz). Pobrskaj po kategoriji nihala in si poglej njihove posebnosti.

Na splošno izbira kristala temelji na osebnih preferencah in konkretnem namenu ali cilju, ki ga imaš v mislih. Pomembno je, da izbereš kristal, ki resonira s tabo in je pravi za tvoje potrebe.

Čiščenje in vzdrževanje kristala

Mineralom in kristalom se lahko spremeni frekvenca nihanja. Zato je po vsaki uporabi priporočljivo kristal očistiti. Naše kristali so kakovostni in programirani, zato jih ni potrebno posebej čistiti, saj se očistijo sami.

Kristale shranjuj v vrečkah / posodah itd. iz naravnih materialov. Do njih razvij spoštljiv odnos. Kristale ne izpostavljaj polni luni, saj se lahko vanje naselijo razne energijske entitete, ki vplivajo negativno ne energije človeka ali prostora.

Poznamo več načinov čiščenja:

 • uporaba Zlate spirale ali Božanskega reda
 • spiranje pod hladno tekočo vodo
 • za par minut kristal namočiš v slano vodo ali ga položiš na sol (sol ni primerna za vse kristale!) Po uporabi sol obvezno zavrzi.
 • čiščenje z dimom z uporabo kadil
 • čiščenje z dimom z uporabo posušenega žajblja

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Dodatne informacije

Teža20 g

1 mnenje za Nihalo roževec

 1. Neca

  Fajn kristale imate, sem zadovoljna. Zelo sem občutljiva pri kristalih saj takoj začutim če so umazani. Vaše nihalo ametist je bilo čisto in zraven ste mi poslali še zelo uporabna navodila. Od zdaj kupujem kristale pri vas.
  Neca

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja