Nihalo kamena strela

15,00

Vsestransko uporabno nihalo, ki ga lahko uporabljaš za pomoč pri:

☑️ vedeževanju in odgovorih na različna vprašanja,

☑️ diagnosticiranju, zdravljenju,

☑️ okrepitvi energij in pozitivnem načinu razmišljanja,

☑️ iskanju sevanj…

Zakaj kupiti nihalo pri nas? Ker so vsi kristali, kupljeni v trgovini Angelca, energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo. ✨

(5 mnenj strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Večnamensko nihalo iz kamene strele je odlično orodje, ki ga lahko uporabljaš pri vsakodnevnih odločitvah, da ti bo življenje lažje 😊.

Uporabljaš ga lahko za:

 • vedeževanje in kot pomoč pri iskanju odgovorov na različna vprašanja,
 • diagnosticiranje,
 • iskanje sevanj…

Nihalo ti s smerjo nihanja poda odgovore na tvoja vprašanja. Priporočamo ti, da ga uporabljaš v umirjenem stanju in imaš pozornost izključno na tematiko, s katero se ukvarjaš. Ob nakupu nihala v trgovini Angelca prejmeš natančna navodila za uporabo nihala.

Zakaj kupiti nihalo kamene strele pri nas? Ker so vsi naši kristali energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo. ✨✨✨

Velikost: 3-4 cm

Zakaj izbrati nihalo kamena strela?

Vsak kristal ima svoje energijske lastnosti.

Kamena strela je vsestranski kristal, ki se pogosto uporablja zaradi svoje sposobnosti ojačanja energije in čiščenja misli. Nihalo kamena strela  je lahko koristno za prerokovanje, sprejemanje odločitev in duhovni razvoj.

V naši ponudbi najdeš različna nihala, tudi iz dimnega kremna, roževca in ametista. Pobrskaj po kategoriji nihala in si poglej njihove posebnosti.

Na splošno izbira kristala temelji na osebnih preferencah in konkretnem namenu ali cilju, ki ga imaš v mislih. Pomembno je, da izbereš kristal, ki resonira s tabo in je pravi za tvoje potrebe.

Čiščenje in vzdrževanje kristala

Mineralom in kristalom se lahko spremeni frekvenca nihanja. Zato je po vsaki uporabi priporočljivo kristal očistiti. Naše kristali so kakovostni in programirani, zato jih ni potrebno posebej čistiti, saj se očistijo sami.

Kristale shranjuj v vrečkah / posodah itd. iz naravnih materialov. Do njih razvij spoštljiv odnos. Kristale ne izpostavljaj polni luni, saj se lahko vanje naselijo razne energijske entitete, ki vplivajo negativno ne energije človeka ali prostora.

Poznamo več načinov čiščenja:

 • uporaba Zlate spirale ali Božanskega reda
 • spiranje pod hladno tekočo vodo
 • za par minut kristal namočiš v slano vodo ali ga položiš na sol (sol ni primerna za vse kristale!) Po uporabi sol obvezno zavrzi.
 • čiščenje z dimom z uporabo kadil
 • čiščenje z dimom z uporabo posušenega žajblja

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Dodatne informacije

Teža 55 g

5 mnenj za Nihalo kamena strela

 1. Jasmina

  Kristale kupujem samo pri vas, ker vem da so energijsko čisti in očiščeni, že dolga leta. 🙂 Kadar pa začutim, jih dam še malo na zlato spiralo in sem sigurna, da so moji kamni spet pripravljeni za uporabo.

 2. Mojca P.

  Največ premika čutim v podpori in spremembi počutja.
  Hitreje začnem razmišljati bolj pozitivno in počutim se bolje, sem bolj optimistična in močna, pogumna, bolj si zaupam, sem manj naivna.
  Seveda pa je to začetek, zato vem, da se bo svet okrog mene še spreminjal na bolje.
  Hvala vam.

  LP, Mojca, Trbovlje

 3. Gayatri (preverjena stranka)

  Hvala
  Sem zadovoljna.

 4. Beti (preverjena stranka)

  Sem zelo zadovoljna, bom še kaj naročila.

 5. Mojca (preverjena stranka)

  Pozdravljena.
  Sem ja, mislim pa da sva se pred leti spoznale v Brežicah, kjer sva imeli stojnice. Jaz z marmeladami ,vi pa s kamni 🌻lp
  Mojca

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja