Nihalo kamena strela

12,00

Vsestransko uporabno nihalo, ki ga lahko uporabljate za pomoč pri:

⭐️ odgovorih na različna vprašanja,

⭐️ diagnosticiranju, zdravljenju,

⭐️ iskanju sevanj…

Zakaj kupiti nihalo pri nas? Ker so vsi kristali, kupljeni v trgovini Angelca, energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo.

(2 mnenji strank)

Ni na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

nihalo kamena strelaVečnamensko nihalo iz kamene strele je odlično orodje, ki ga lahko uporabljate pri vsakodnevnih odločitvah, da vam bo življenje lažje 😊.

Uporabljate ga lahko za:

 • pomoč pri iskanju odgovorov na različna vprašanja,
 • diagnosticiranju,
 • iskanje sevanj…

Nihalo vam s smerjo nihanja poda odgovore na vaša vprašanja. Priporočamo vam, da ga uporabljate v umirjenem stanju in imate pozornost izključno na tematiko, s katero se ukvarjate.

Zakaj kupiti nihalo kamena strele pri nas? Ker so vsi naši kristali energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo.

 

Velikost: 3-4 cm

Splošno o kristalih

 

Kristale in minerale so že od nekdaj cenili zaradi njihove lepote ter magične in zdravilne moči. Kristaloterapija je ljudem poznana že več kot 5000 let.

Pravilna in zavestna uporaba kristalov lahko aktivira, stopnjuje in poveča vse, s čimer so povezani. Vsak niha s svojo lastno frekvenco. Ima svojo lastno energijo oz. energijo elementa: vode, zraka, kovine, zemlje. Vsak je edinstven, saj vsebuje posebno sporočilo. Ljudje se na njih odzivamo različno.

Glede na barvo, sestavo in vrste kristalizacije niha struktura vsakega kristale s specifično frekvenco. Vplivajo na fizično telo. Nekateri kristali nihajo identično z določenimi organi v telesu. Prav tako imajo vpliv na čustveno, mentalno in duhovno telo.

Čiščenje in vzdrževanje kristalovnihalo kamena strela

 

Mineralom in kristalom se lahko spremeni frekvenca nihanja. Zato je po vsaki uporabi priporočljivo kristal očistiti. Naše kristali so kakovostni in programirani, zato jih ni potrebno posebej čistiti, saj se očistijo sami.

Kristale shranjujte v vrečkah / posodah itd. iz naravnih materialov. Do njih razvijte spoštljiv odnos. Kristale ne izpostavljajte polni luni, saj se lahko vanje naselijo razne energijske entitete, ki vplivajo negativno ne energije človeka ali prostora.

Poznamo več načinov čiščenja:

 • uporaba Zlate spirale ali Božanskega reda
 • spiranje pod hladno tekočo vodo
 • za par minut kristal namočite v slano vodo ali ga
  položite na sol (sol ni primerna za vse kristale!) Po uporabi sol obvezno zavrzite.
 • čiščenje z dimom z uporabo kadil
 • čiščenje z dimom z uporabo posušenega žajblja

Več o čiščenju kristalov si lahko preberete TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža 55 g

2 mnenji za Nihalo kamena strela

 1. Jasmina

  Kristale kupujem samo pri vas, ker vem da so energijsko čisti in očiščeni, že dolga leta. 🙂 Kadar pa začutim, jih dam še malo na zlato spiralo in sem sigurna, da so moji kamni spet pripravljeni za uporabo.

 2. Mojca P.

  Največ premika čutim v podpori in spremembi počutja.
  Hitreje začnem razmišljati bolj pozitivno in počutim se bolje, sem bolj optimistična in močna, pogumna, bolj si zaupam, sem manj naivna.
  Seveda pa je to začetek, zato vem, da se bo svet okrog mene še spreminjal na bolje.
  Hvala vam.

  LP, Mojca, Trbovlje

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.