O-life obesek za ključe – roza

11,90

Si želiš dobrega počutja in zaščite doma in na poti?  O-LIFE energijski obesek je idealen:

☑️ za avtomobilske ključe, saj blaži stres v prometu ter okrepi in zaščiti energijo avtomobila,

☑️ za ključe za dom, saj podpre harmonijo doma in zaščito pred negativnimi vplivi,

☑️ zate, ki nosiš ključe, saj ti dviguje vibracijo v telesu in vzpodbudi pretočnost energij.

☑️ O-LIFE obeski za ključe so avtorski izum Andreje Novak in so v celoti narejeni v Sloveniji.

Privošči si dodatek za sproščeno življenje!

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski obesek za ključe O-life s svojim delovanjem vzpodbuja pretočnost energij in počasi ter vztrajno čisti blokade, ki ti preprečujejo sproščeno delovanje, bivanje ali vožnjo. Pomaga osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki slabega počutja, stresa ali strahu. Z nošenjem O-Life obeska dviguješ lastno vibracijo in živiš v bolj harmoničnem pretoku dobrih življenjskih energij.

Unikatni FENG SHUI obesek za ključe – za dobro počutje

  • Poskrbi, da so vse tvoje energije zaščitene in pretočne.
  • O-LIFE obesek za ključe ima vrezano energijsko spiralo, ki neprestano čisti energije.
  • Če ga nosiš na ključih za dom, skrbi za zaščito doma.
  • Če ga nosiš na ključih za avto, krepi tvojo zaščito na poti.
  • VEDNO, pa vzpodbuja pretočnost tvojih energij, saj ga imaš večji del dneva ob sebi.

Kaj se dogaja ob nošenju O-LIFE obeska za ključe?

Energijski obesek za ključe O-Life s podporo pretočnosti energij skrajša tvoje reakcije in pospeši dobro počutje doma in v avtu.

Dobro je (ni pa nujno), da pri tem zavestno sodeluješ in nekajkrat globoko vdihneš in izdihneš in začutiš novo stanje.

O-Life obesek ne vpliva na druge ljudi (če ga nosiš ti), lahko pa na njihovo boljše počutje vplivaš s svojimi novimi reakcijami, stanji.

Krasno darilo sebi in za vse, ki jim želiš pokloniti pozornost ob vselitvi v nov dom, ob opravljenem vozniškem izpitu ali nakupu novega avtomobila. 🎁

Poglej si celotno kolekcijo O-LIFE obeskov za ključe.

Dodatne informacije

Teža50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “O-life obesek za ključe – roza”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja