Energijski obesek O-life rdeč

18,00

☑️ vzpodbuja pretočnost energij po telesu

☑️ odpravlja blokade

☑️ aktivira čiščenje čaker

☑️ vpliva na samozdravljenje telesa

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski obesek O-life rdeč s svojim delovanjem vzpodbuja pretočnost energij po vsem telesu in počasi ter vztrajno čisti blokade, ki ti preprečujejo živeti v skladu s tvojim potenicalom.

Po naših merjenjih s prano-terapevtsko tehniko, se čakre pod vplivom O-Life obeska samodejno sčistijo v treh dneh, če ga nosiš podnevi in ponoči (med tuširanjem ga lahko odstraniš, ni pa nujno).

Na ta način tvoje telo sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja.

Tako s pomočjo O-Life obeska dviguješ lastno vibracijo in postajaš vse bolj pretočn-a in odprt- za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij.

Kako okrepite delovanje O-life obeska?

Energijski obesek O-Life s podporo pretočnosti po telesu skrajša reakcije in pospeši samozdravljenje telesa. Dobro je (ni pa nujno), da pri tem zavestno sodeluješ in nekajkrat globoko vdihneš in izdihneš in začutiš novo stanje. Pomembno je tudi, da piješ dovolj tekočine, ki spodbuja pretočnost telesa in dogajanja v njem. Opozorilo: če se hitreje utrudiš in si zaspan-a pomeni, da imaš dehidrirano telo, ki potrebuje več tekočine (cca. 2 l dnevno).

Kaj se dogaja ob nošenju O-life obeska?

Najprej podpre in krepi delovanje grlene čakre, le ta pa je očiščevalec tvojih fizičnih vibracij, ki so nujne za vstopanje v višje nivoje. Grlena čakra leži med srcem in glavo, med energijami ljubezni in uma. O-Life obesek uravnoveša njeno delovanje in s tem povezavo med tvojim zgornjim in spodnjim delom.

Poleg izražanja in sporazumevanja,  je grlena čakra tudi sedež ustvarjalnosti, samo-izražanja ter sposobnosti, da imaš svoje življenjske sanje, oziroma jim slediš in to O-Life obesek 100% podpre.

Kdaj še posebej priporočamo energijski obesek O-life rdeč?

Če si živel-a v družini, kjer izražanje ni bilo dovoljeno.

Če svoje čustvene napetosti rešuješ z nadomestki: hrana, pijača, droga, tablete, prekomerno delo, …. – z rednim nošenjem O-Life obeska se lahko uspešno rešiš tudi teh zasvojenosti, s tem, da ti okrepi voljo po spremembi in energijski pretok, ki podpre tvoje delovanje.

Čustvena stanja, ki jih O-Life obesek čisti:

 • tlačenje in požiranje čustev,
 • nezbranost,
 • strah pred napakami in neuspehom,
 • neustvarjalnost,
 • nezaupanje vase,
 • napuh,
 • potuhnjenost,
 • pretiravanje in
 • potreba po odvisnosti.

O-Life obesek ne vpliva na druge ljudi (če ga nosiš ti), lahko pa na njihovo boljše počutje vplivaš sam-a s svojimi novimi reakcijami, stanji.

O-Life obesek hitreje pokaže rezultate pri mlajših ljudeh in otrocih, saj so njihove energije že v osnovi bolj vitalne in manj obremenjene z rutinskim življenjem.

Pozor: Izdelek  ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih  izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

V naši ponudbi najdeš tudi O-life obeske za ključe. Najdeš jih TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža30 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijski obesek O-life rdeč”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja