Super Omega 3, 100 kapsul

18,90

☑️ DHK ima vlogo pri delovanju možganov

☑️ DHK ima vlogo pri ohranjanju vida

☑️ EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca

HormoniImunski sistem

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Omega 3 maščobne kisline:

 • imajo pomembno vlogo pri delovanju možganov
 • imajo vlogo pri ohranjanju vida
 • imajo vlogo pri delovanju srca
 • lajšajo težave s hormoni
 • lajšajo težave z vnetji
 • lajšajo težave pri previsokem skupnemu holesterolu
 • lajšajo težave s krvožiljem
 • pomagajo pri lepi in napeti koži

Omega 3 maščobne kisline ne vsebujejo težkih kovin in drugih strupov in skrbijo za strukturo celic.

Zdrave omega 3 maščobe sestavljajo zdrave membrane celic in brez njih smo nezmožni za sprejem informacij in le-teh ne dojemamo tako, kot bi mogli. Prav tako iz njih nastajajo hormoni ter poskrbijo, da se hranila v celice sploh lahko absorbirajo.

DHK in EPK maščobne kisline imajo pomembno vlogo pri delovanju srca.

DHK ima vlogo pri ohranjanju vida ter pri delovanju možganov.

Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

Zakaj so maščobe so nujna sestavina naše prehrane?

 • zagotavljajo energijo
 • gradijo zdrave celice
 • gradijo možgane
 • so nujne za obsorbicijo vitaminov
 • iz maščob nastajajo hormoni
 • maščobe so nujne za lepo in napeto kožo
 • maščobe varujejo notranje organe
 • tudi težave z zanositvijo so močno povezane s pomanjkanjem maščob in zaradi tega s pomankljivo tvorbo hormonov.

Ljudje se maščob bojijo vendar je to povsem napačno. Maščobe so nujno potrebne za naše življenje. Brez njih ne morejo nastajati naši hormoni, ki pravzaprav nadzorujejo naše delovanje.

Hkrati z Omega 3 kapsulami vam priporočamo uporabo naslednjih izdelkov:

 • Vitex ali navadna konopljika pripomore k hormonskem ravnovesju med menopavzo, pred in med menstrualnim ciklom ter po zaključku jemanja kontracepcijskih tablet
 • Napro krema z ekstraktom divjega jama je znana kot najboljše anti-aging sredstvo in je primerna tako za moške kot ženske. Napro krema namreč vsebuje progesteronu podobne snovi ki pomagajo lajšati simptome, povezane s pomanjkanjem progesterona.
 • Kolagen kot dodatna pomoč k regeneraciji telesa. Kolagenov na trgu je ogromno, odlične rezultate pa je pokazal Hidrokolagen, ki ima kar 98% absorbcijo. Poleg pomlajevalnega učinka vpliva na celotno regeneracijo telesa.

Dodatne informacije

Teža173 g

Sestavine

Sestavine:

ribje olje (2 kapsuli: 2000 mg, od tega: EPK 660 mg, DHK 440 mg) 74 %, kapsula (želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, voda), DL-alfa- tokoferil acetat
(2 kapsuli: vitamin E: 6 mg, 50 % PDV*)

Koncentrat naravnega ribjega olja 1000 mg, od tega:
Omega3 maščobne kisline 550 mg, od tega:
Eikozapentaenojska kislina (EPK) 330 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 220 mg

Izvor maščobnih kislin: Čile

Neto količina: 100 kapsul (134,4 g)

 

Uporaba

Priporočilo za uporabo: Dnevno zaužijte 2 kapsuli pri glavnem obroku.

Opozorilo:Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in
raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevanje na sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago in svetlobo ter hranite nedosegljivo otrokom! Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zravila ali, ki imajo zdravstvene težave naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Super Omega 3, 100 kapsul”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja