LUNIN KOLEDAR – ROKOVNIK ZA 2020

25,00

Zagotovite svoj izvod Luninega planerja, brez katerega v letu 2020 ne bo šlo!

Leto 2020 bo narmreč leto seksualnosti, čutnosti, ljubezni, nege telesa in duha. Preverite, kdaj bo najboljši čas za:

– randije, hujšanje in poste, nego telesa, sajenje rastlin, meditacijo, telovadbo, izlete itd.

Hkrati planer vsebuje:

– rituale ob polni luni in mlaju za najboljše možno življenje

– napovedi za vsak horoskopski znak posebej in nasvete za nego življenjske – seksualne energije

– tedenske nasvete, ki  vas bodo vzpodujali k pravim aktivnostim,

– katere barve uporabljati, mandale za sproščanje in še mnogo več.

Dovolite si, da vam leto 2020 s pomočjo planerja prinese vse, o čemer ste kadarkoli sanjali…

Ni na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

lunin koledarKako najbolje preživeti leto 2020, lunino leto, leto seksualnosti? Preverite v unikatnem, butičnem energijskem planerju 2020, narejenem prav za vas. Lunin koledar – Planer za 2020 vsebuje nasvete, s katerimi boste leto 2020 bistveno lažje preživeli.

.

Lunin koledar – Planer za 2020 vsebuje naslednje nasvete:

 • kdaj do frizerja, začeti s telovadbo, jesti posamezno hrano, kdaj na izlete, dokončati opravila, začeti nekaj novega …
 • kako negovati telo za prebuditev in okrepitev  življenjske – seksualne energije
 • kdaj se lotiti kakšnega opravila, da ima največji učinek
 • kako si privzgojiti dobro navado in se rešiti slabe razvade
 • energijske napovedi za posamezen teden
 • dnevno sledenje gibanju lune
 • katere barve vas podpirajo pri optimalnem tednu
 • napovedi za vsak horoskopski znak posebej in nasveti za nego življenjske – seksualne energije
 • rituali ob polni luni in mlaju za najboljše možno življenje

planeer 2020Leto 2020 bo v vas namreč aktiviralo življenjsko energijo, ki bo ustvarila maksimalno seksualno vibracijo vašega eteričnega telesa, da boste postali magnetni privlak za to, kar je v vas.

Spremembe Lune močno vplivajo na človeško podzavest in razpoloženje in ker se ne morete izogniti tem vplivom, je smiselno, da se jih začnete zavedati. Zato je Planer 2020 ustvarjen tako, da bo sodelovanje preprosto, sprotno in zato prineslo največje rezultate. Z njim začnete sodelovati z naravnim ritmom življenja, ki vas avtomatsko poveže z vašo življenjsko energijo, ki v vas prebudi seksualno energijo. Le-ta je potrebna za osnovno zadovoljno in srečno življenje.

Lunin koledar – Planer za 2020 med drugim vsebuje napovedi in nasvete za vsa horskopska znamenja. Lunino leto 2020 je še posebej bo naklonjeno rakom.  Za pokušino vam predstavljamo malcen delček horoskopa za rake. Celoten horoskop pa si seveda poglejte v planerju.

Leto 2020 bo prebojno za vas Rake, saj bo Luna, vaš vladar popolnoma prevzela nadzor nad vsem, kar se vam bo dogajalo. Ne boste se več upirali svojemu sanjarjenju in tekom tega leta boste realno ugotovili, kaj so vaše sanje in cilji, kaj pa so bile iluzije preteklosti, ki ste jih prerasli.

Dovolili si boste čutiti potrebo po varnosti, željo po harmoničnem domu in druženju z domačimi oziroma ustvariti svojo pravo družino, pa čeprav simbolično s prijatelji. Leto 2020 bo tako za vas prebojno leto, ko boste sicer zelo občutljivi, ranljivi, hkrati pa tudi bolj sočutni in razumevajoči do drugih. Oboje vas bo odprlo za spremembe in lažje boste spontano delovali iz dneva v dan….

 

Sledite energijam meseca, tedna, dneva v optimalnem doživljanju in leto 2020 bo takšno, kot ste si ga želeli. Če se vam začne zatikati, pa ne vržite puške v koruzo, temveč hitro ukrepajte. Naša naravna kozmetika iz hmelja deluje kot afrodiziak in vam pomaga povrniti moči i okrepiti vaše eterično telo. Če je še niste preizkusili vam toplo priporočamo ;).

Dodatne informacije

Teža 412 g