Pobarvanka 7 žarkov svetlobe v slovenskem jeziku

17,00

Izjemna energijska pobarvanka za vso družino, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od sedmih žarkov. Dovolite si:

– pomiritev

– sprostitev

– kreativnost

– zmanjšanje napetosti in stresa

– stik s sabo in najlepšimi energijami.

Celoten izkupiček bo doniran za brezdomske muce na otoku Krapanj v Dalmaciji. Z dobrodelnostjo boste razveselili tako sebe kot muce 😉

(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

pobarvanka 7 žarkov svetlobeDobrodošli v svet barv, sprostitve in dobrih energij! Pobarvanka za sproščanje 7 žarkov svetlobe je namreč prav posebna energijska pobarvanka, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od 7 žarkov. 7 žarkov svetlobe ima 7 različnih kvalitet, ki zaobjemajo celoten univerzum. In naše duše imajo močnejšo kvaliteto enega žarka svetlobe, ki je naš dušni žarek.

Že veste, kateri dušni žarek ste in kako to vpliva na vas in vaše dojemanje življenja?

Ravno ta pobarvanka vam lahko pomaga, da sami ugotovite, kateri dušni žarek ste. Je vaša glavna kvaliteta MOČ ali LJUBEZEN ali AKTIVNA INTELIGENCA ali HARMONIJA SKOZI KONFLIKT ali AKTIVNO ZNANJE ali PREDANOST ali morda RED IN RITUALI? Dovolite si, da skozi barvanje začutite svoj dušni žarek in se uskladite z vsemi 7 žarki…. Več o posameznem žarku si lahko preberete spodaj.

In še najlepša stvar: z nakupom pobarvanke prispevate v dobrodelne namene. Celoten izkupiček od prodaje je namreč namenjen brezdomskim mucam na otoku Krapanj v Dalmaciji.

Pobarvanka za sproščanje. Kako se lotiti barvanja?

 • Izberite mandalo, ki vam je trenutno najbolj všeč,
 • izberite barve, ki vas pritegnejo,
 • prepustite se uživanju ob barvanju.

Podpora energij sedmih žarkov se začne dogajati takoj, ko ste  stiku s pobarvanko, mandalo.

pobarvanka

Zakaj je pobarvanka za sproščanje 7 žarkov svetlobe tako posebna?

Mandale so nastale izpod rok 16 prostovoljk, ki so se v skupini uskladile in se povezale z energijami sedemih žarkov na osnovi energijskega znanja iz Tečajev jasnovidnosti na otoku Krapanj, ki potekajo pod vodstvom Andreje Novak. Namen pobarvanke pa je pomagati posamezniku, da se skozi barvanje poglobi in uskladi z vsakim od sedmih žarkov.

Celoten projekt je zasnovan na prostovoljni bazi in celoten izkupiček od prodaje pobarvanke je namenjen brezdomskim mucah na otoku Krapanj v Dalmaciji. Podarite najlepše darilo in razveselite obdarovanca, brezdomske muce na Krapnju in sebe. Hvaležni bam bodo tudi, če boste pobarvanko priporočili svojim prijateljem in znancem.

 ..

happy cats happy you

 

Kaj pomeni posamezni žarek?

1. žarek – MOČ

Ta žarek poklanja moč in podporo, da bi prebili osebne zavore in ovire iz okolja in da bi sprejeli podporo življenja in vesolja.

2. žarek – LJUBEZEN

Drugi žarek prinaša mehko, nežno in zdravilno energijo za življenje. Ta energija je vedno na voljo in neguje srčne in razumevajoče povezave z vsemi bitji.

3. žarek – AKTIVNA INTELIGENCA

Prinaša jasno razumevanje situacij in željo ter podporo za doseganje hitrih rezultatov. Skozi te energije se utrjujejo in stabilizirajo dobre lastnosti in se povečuje sončna stran osebnosti.

4. žarek – HARMONIJA skozi konflikt

Ta žarek prinaša podporo “videnju” druge strani in razumevanju situacij, ki sprožajo težavne odnose. S tem žarkom, ki ustvarja harmonijo, pa se človek izogne konfliktom v sebi, postanete bolj spontan in izraziteje lahko izrazi svoje najvišje kvalitete, ki jih bo sprejelo tudi okolje.

5. žarek – ZNANJE

Prinaša podporo za notranjo in zunanjo organiziranost in dostopnost vseh znanj, ki jih posameznik potrebuje. Odpira možnosti za dobre spremembe v pravem času, na pravem mestu, s pravimi idejami in notranjim vedenjem.

6. žarek – PREDANOST

Prinaša podporo neobremenjenemu in hkrati čudežnemu delovanju, kar posledično pozitivno spremeni razmišljanje, čutenje in delovanje. Ob globokem čutenju hvaležnosti, se odpre tudi povezovanje s pravimi ljudmi.

7. žarek – RED IN RITUALI

Življene mora teči v pravem ritmu; sedmi žarek pa spodbuja sledenje naravnim ritmom ter ritmom svojega telesa in duha, s čimer se okrepijo dobre energije na vseh nivojih. Sedmi žarek spodbuja red na fizičnem nivoju, daje tudi podporo pri hujšanju, telovadbi, pri urejanju doma… Skozi red in rituale se krepi volja, hkrati ta žarek spodbuja, da doseženo znanje uporabite na najbolj produktiven način.

.

Več o Andreji Novak, idejnemu vodji pobarvanke 7 žarkov svetlobe, pa si lahko preberete tudi v knjigi “Reci življenju JA“.

 

Dodatne informacije

Teža387 g

2 mnenji za Pobarvanka 7 žarkov svetlobe v slovenskem jeziku

 1. Karmen S.

  Pobarvanko sedem žarkov svetlobe si deliva s sest letno hčerko obe sva zelo navdušene.
  Hvala za vse kar počnete in nam s tem pomagate za boljše zivljenje.
  Lep pozdrav

 2. Romana (preverjena stranka)

  Do sedaj sem spoznala nekaj vaših izdelkov. Vedno sem bila zadovoljna in srce je kar poskočilo, ko sem odprla paket. Hvala, da tako z ljubeznijo pošljete svoje izdelke❣️

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja