Pobarvanka z mandalami sedmih žarkov – 7 Rays of Light v angleškem jeziku

17,00

Izjemna energijska pobarvanka v angleškem jeziku za vso družino, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od sedmih žarkov. Dovolite si:

– pomiritev

– sprostitev

– kreativnost

– zmanjšanje napetosti in stresa

– stik s sabo in najlepšimi energijami.

Celoten izkupiček bo doniran za brezdomske muce na otoku Krapanj v Dalmaciji. Z dobrodelnostjo boste razveselili tako sebe kot muce 😉

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

pobarvankaDobrodošli v svet barv, sprostitve in dobrih energij! Pobarvanka 7 rays of light v angleškem jeziku je namreč prav posebna energijska pobarvanka, s katero se boste na sproščen način povezali z energijo vsakega od 7 žarkov. 7 žarkov svetlobe ima 7 različnih kvalitet, ki zaobjemajo celoten univerzum. In naše duše imajo močnejšo kvaliteto enega žarka svetlobe, ki je naš dušni žarek.

Že veste, kateri dušni žarek ste in kako to vpliva na vas in vaše dojemanje življenja?

Ravno ta pobarvanka vam lahko pomaga, da sami ugotovite, kateri dušni žarek ste. Je vaša glavna kvaliteta MOČ ali LJUBEZEN ali AKTIVNA INTELIGENCA ali HARMONIJA SKOZI KONFLIKT ali AKTIVNO ZNANJE ali PREDANOST ali morda RED IN RITUALI? Dovolite si, da skozi barvanje začutite svoj dušni žarek in se uskladite z vsemi 7 žarki…. Več o posameznem žarku si lahko preberete spodaj.

In še najlepša stvar: z nakupom pobarvanke prispevate v dobrodelne namene. Celoten izkupiček od prodaje je namreč namenjen brezdomskim mucam na otoku Krapanj v Dalmaciji.

 

Pobarvanka 7 rays of light. Kako se lotiti barvanja?

  • Izberite mandalo, ki vam je trenutno najbolj všeč,
  • izberite barve, ki vas pritegnejo,
  • prepustite se uživanju ob barvanju.

Podpora energij sedmih žarkov se začne dogajati takoj, ko ste  stiku s pobarvanko, mandalo.

pobarvanka za odrasle

 

Zakaj je Pobarvanka 7 rays of light tako posebna?

Mandale so nastale izpod rok 16 prostovoljk, ki so se v skupini uskladile in se povezale z energijami sedemih žarkov na osnovi energijskega znanja iz Tečajev jasnovidnosti na otoku Krapanj, ki potekajo pod vodstvom Andreje Novak. Namen pobarvanke pa je pomagati posamezniku, da se skozi barvanje poglobi in uskladi z vsakim od sedmih žarkov.

Celoten projekt je zasnovan na prostovoljni bazi in celoten izkupiček od prodaje pobarvanke je namenjen brezdomskim mucah na otoku Krapanj v Dalmaciji. Podarite najlepše darilo in razveselite obdarovanca, brezdomske muce na Krapnju in sebe. Hvaležni bam bodo tudi, če boste pobarvanko priporočili svojim prijateljem in znancem.

 ..

happy cats happy you

 

Kaj pomeni posamezni žarek?

1. žarek – MOČ

Ta žarek poklanja moč in podporo, da bi prebili osebne zavore in ovire iz okolja in da bi sprejeli podporo življenja in vesolja.

2. žarek – LJUBEZEN

Drugi žarek prinaša mehko, nežno in zdravilno energijo za življenje. Ta energija je vedno na voljo in neguje srčne in razumevajoče povezave z vsemi bitji.

3. žarek – AKTIVNA INTELIGENCA

Prinaša jasno razumevanje situacij in željo ter podporo za doseganje hitrih rezultatov. Skozi te energije se utrjujejo in stabilizirajo dobre lastnosti in se povečuje sončna stran osebnosti.

4. žarek – HARMONIJA skozi konflikt

Ta žarek prinaša podporo “videnju” druge strani in razumevanju situacij, ki sprožajo težavne odnose. S tem žarkom, ki ustvarja harmonijo, pa se človek izogne konfliktom v sebi, postanete bolj spontan in izraziteje lahko izrazi svoje najvišje kvalitete, ki jih bo sprejelo tudi okolje.

5. žarek – ZNANJE

Prinaša podporo za notranjo in zunanjo organiziranost in dostopnost vseh znanj, ki jih posameznik potrebuje. Odpira možnosti za dobre spremembe v pravem času, na pravem mestu, s pravimi idejami in notranjim vedenjem.

6. žarek – PREDANOST

Prinaša podporo neobremenjenemu in hkrati čudežnemu delovanju, kar posledično pozitivno spremeni razmišljanje, čutenje in delovanje. Ob globokem čutenju hvaležnosti, se odpre tudi povezovanje s pravimi ljudmi.

7. žarek – RED IN RITUALI

Življene mora teči v pravem ritmu; sedmi žarek pa spodbuja sledenje naravnim ritmom ter ritmom svojega telesa in duha, s čimer se okrepijo dobre energije na vseh nivojih. Sedmi žarek spodbuja red na fizičnem nivoju, daje tudi podporo pri hujšanju, telovadbi, pri urejanju doma… Skozi red in rituale se krepi volja, hkrati ta žarek spodbuja, da doseženo znanje uporabite na najbolj produktiven način.

.

Več o Andreji Novak, idejnemu vodji pobarvanke 7 žarkov svetlobe, pa si lahko preberete tudi v knjigi “Reci življenju JA“.

 

Dodatne informacije

Teža 412 g