Akcija!

Set kristalov za ljubezen

23,80

-15%

13 na zalogi

☑️ SET ZA LJUBEZEN: Aventurin in roževec sta močna kristala za ljubezen in čustveno zdravljenje. Aventurin odpira srčno čakro, prinaša optimizem in zdravi stare čustvene rane. Roževec pa je znan kot kristal ljubezni in prinaša čutenje čustvene varnosti. Skupaj ti pomagata začutiti ljubezen do sebe in drugih. Zlata spirala pa bo poskrbela za energijsko čistost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Če te zanimajo kristali za ljubezen in si želiš doživeti ljubezen in čustveno zdravljenje, potem ti priporočamo izbrani komplet. Set vsebuje energijski pripomoček zlato spiralo in dva kristala. Skupaj sta aventurin in roževec močna kombinacija za ljubezen in čustveno zdravljenje. Ne glede na to, ali iščeš zdravljenje stare čustvene rane ali pa želiš okrepiti svojo vibracijo ljubezni, ti bosta ta dva kristala pomagala doseči novo vibracijo. V kombinaciji z zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori set kristalov za ljubezen odličen energijski pripomoček.

Delovanje seta za ljubezen:

Aventurin je čudovit zeleni kamen, ki je znan po svojih močnih zdravilnih lastnostih. Odličen je za odpiranje srčne čakre, kar ti pomaga vzpostaviti stik z drugimi in delovati bolj sočutno. Aventurin prinaša tudi optimizem in pomaga zdraviti stare čustvene rane, kar ti olajša odpiranje za ljubezen v tem trenutku.

Roževec pa je znan kot kristal ljubezni. Njegova prelepa roza barva je simbol ljubezni in naklonjenosti ter močno orodje za čustveno zdravljenje. Roževec ti pomaga, da se počutiš čustveno varno in samozavestno v svojih odnosih ter spodbuja spontano izražanje ljubezni. Prav tako ti pomaga, da začutiš ljubezen do sebe, kar je ključnega pomena za vsak zdrav odnos.

Set kristalov za ljubezen vsebuje oba kristala, tako da lahko izkoristiš kombinacijo njunih zdravilnih lastnosti, izboljšaš svoje počutje in lažje začutiš sproščen pretok ljubezni. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Zakaj ne bi danes poskusil/a, kakšno moč imajo kristali za ljubezen?

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če vas zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža 25 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za ljubezen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja