Akcija!

Set kristalov za ljubezen

Original price was: 28,00€.Current price is: 23,80€.

-15%

☑️ SET ZA LJUBEZEN: Aventurin in roževec sta močna kristala za ljubezen in čustveno zdravljenje. Aventurin odpira srčno čakro, prinaša optimizem in zdravi stare čustvene rane. Roževec pa je znan kot kristal ljubezni in prinaša čutenje čustvene varnosti. Skupaj ti pomagata začutiti ljubezen do sebe in drugih. Zlata spirala pa bo poskrbela za energijsko čistost.

☑️ NAŠA POSEBNOST: Ali veš, da smo na področju kristalov strokovnjaki? S kristali se ukvarjamo že preko 20 let.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

12 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Če te zanimajo kristali za ljubezen in si želiš doživeti ljubezen in čustveno zdravljenje, potem ti priporočamo izbrani komplet. Set vsebuje energijski pripomoček zlato spiralo in dva kristala. Skupaj sta aventurin in roževec močna kombinacija za ljubezen in čustveno zdravljenje. Ne glede na to, ali iščeš zdravljenje stare čustvene rane ali pa želiš okrepiti svojo vibracijo ljubezni, ti bosta ta dva kristala pomagala doseči novo vibracijo. V kombinaciji z zlato spiralo za čiščenje energij, pa tvori set kristalov za ljubezen odličen energijski pripomoček.

Delovanje seta za ljubezen:

Aventurin je čudovit zeleni kamen, ki je znan po svojih močnih zdravilnih lastnostih. Odličen je za odpiranje srčne čakre, kar ti pomaga vzpostaviti stik z drugimi in delovati bolj sočutno. Aventurin prinaša tudi optimizem in pomaga zdraviti stare čustvene rane, kar ti olajša odpiranje za ljubezen v tem trenutku.

Roževec pa je znan kot kristal ljubezni. Njegova prelepa roza barva je simbol ljubezni in naklonjenosti ter močno orodje za čustveno zdravljenje. Roževec ti pomaga, da se počutiš čustveno varno in samozavestno v svojih odnosih ter spodbuja spontano izražanje ljubezni. Prav tako ti pomaga, da začutiš ljubezen do sebe, kar je ključnega pomena za vsak zdrav odnos.

Set kristalov za ljubezen vsebuje oba kristala, tako da lahko izkoristiš kombinacijo njunih zdravilnih lastnosti, izboljšaš svoje počutje in lažje začutiš sproščen pretok ljubezni. Komplet je popoln za meditacijo, zdravljenje s kristali ali preprosto, za podporo čez dan. Vsi naši kristali izvirajo iz zanesljivih virov, da zagotavljamo najvišjo kakovost izdelka.

Zakaj ne bi danes poskusil/a, kakšno moč imajo kristali za ljubezen?

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristalov

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Več o čiščenju kristalov si lahko pogledaš TUKAJ.

Splošno o kristalih

Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezkih – izhaja iz grške besede kristallos, ki pomeni led.

V vseh civilizacijah jih cenijo zaradi njihove lepote in magične ali zdravilne moči.

Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji in se v ustreznem okolju lahko razvijejo v čudovite naravne geometrične oblike. Po natančni definiciji (geološki) je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami.

Če vas zanima uporaba kristalov za samozdravljenje pa vam priporočamo nakup paketa kristalov po sedmih čakrah.

 

Dodatne informacije

Teža25 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set kristalov za ljubezen”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja