Akcija!

SOS PAKET – maxi

Original price was: 135,98€.Current price is: 115,58€.

-15%

SOS PAKET maxi – ob daljši utrujenosti in slabem počutju. Vključuje kombinacijo 18-ih izdelkov (in navodila za uporabo), za celostno naravno podporo izboljšanju počutja in za pomoč pri krepitvi imunskega sistema.

☑️ 10x zeliščna grelna vrečka -za lajšanje bolečin in odvajanje vlage iz telesa

☑️ Zlata Aqua Life nalepka za informiranje vode – za celostno revitalizacijo energij

☑️ Turkizna Aqua Life nalepka za informiranje vode – za imunski sistem in notranji mir

☑️ Vijolična Aqua Life nalepka za informiranje vode – za razkuževanje in razstrupljanje

☑️ DMSO kapljice – za energijsko pretočnost in blažitev vnetij in bolečin

☑️ Magnezijev klorid – za podporo delovanju živčnega sistema in mišic

☑️ 100% naravna arometerapevtska krema Artemida – za lajšanje stresa in krepitev ažna čakre

☑️ 100% naravni arometerapevtski piling Eros – za energijsko prenovo telesa in energij

☑️ 100% naravni aromaterapevtski roll-on IMUNSKI – najhitrejši energijski boost, ki pomaga pri krepitvi imunskega sistema

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Iščeš naravni način kako okrepiti imunski sistem? SOS paket maxi vključuje najboljšo kombinacijo izdelkov, ki ti bodo s celostnim pristopom pomagali pri revitalizaciji počutja ob daljši utrujenosti in slabem počutju. Paket vsebuje tudi terapevtska navodila za uporabo izdelkov.

Za koga je SOS PAKET maxi primeren?

 • za vse, ki si želite okrepiti svoj imunski sistem na naraven način
 • priporočamo za okrevanje po bolezni ali ob daljši utrujenosti
 • ob izpostavljenosti velikemu stresu
 • če si nikakor ne moreš povrniti dobrega počutja
 • pri izgorelosti
 • pri povrnitvi življenjske moči
 • pri kroničnih težavah
 • za vse, ki si želite spremeniti življenjski slog

sos paket maxi

 

SOS PAKET maxi te podpre pri:

 • Celostni revitalizaciji energij
 • Krepitvi imunskega sistema 
 • Razkuževanju in razstrupljanju
 • Blaženju bolečin
 • Pomirjanju vnetij in celjenju
 • Krepitvi fokusa
 • Regeneraciji telesa
 • Dobremu delovanju živčnega sistema in mišic
 • Notranjem ravnovesju

Zakaj SOS pomoč za počutje?

SOS PAKET – maxi oz. celostna prva pomoč je nastal zaradi velikega povpraševanja po preizkušenih izdelkih, ki najhitreje pomagajo rešiti težave ob daljši utrujenosti in slabem počutju.

Sos paket  je DODATNA PODPORA pri naravni krepitvi imunskega sistema. Sos maxi vsebuje vse izdelke, ki smo jih skrbno preizkušali sami in imajo v skupni souporabi najboljši efekt pri naravni pomoči. To je paket za vse, ki si želite storiti največ za celostno dobro počutje. Oglejte si tudi SOS PAKET – mini tukaj.

okrevanje po bolezni

zeliščna grelna vrečkaPROTI BOLEČINAM IN VNETJU

1) Zeliščne grelne vrečke: Za odvajanje prekomerne vlage in hladu iz telesa, stimulirajo cirkulacijo krvi in zmanjšajo bolečine, odlična pomoč pri bolečinah v sklepih, hrbtenici,  išijasu, menstrualnih težavah, sinusih… Sproščajo energijske blokade.

2) DMSO kapljice: 99,9% DMSO s pipeto oziroma Dimethyl sulfoxideje topilo oziroma stranski proizvod lesne industrije. Podporni efekt smo opazili pri uporabi DMSO kapljic, ki smo jih nanesli na področje ključnic, med palec in kazalec na obeh rokah ter na področje, kjer je bilo prisotno vnetje na bezgavkah. Po uporabi lahko opaziš rdečino na koži, zato uporabo najprej testiraj, so pa raziskave pokazale, da so nezaželene in alergijske reakcije redke.

ZA REGENERACIJO IN UPLIFTING ENERGIJE

aromaterapevtski roll on imunski

3) 100% naravni aromaterapevtski ROLL-ON – IMUNSKI

100% naravna prva pomoč v obliki dišeče aromaterapije in kristaloterapije. Žepna izvedba – SOS roll-ona je odlična podpora v vsakem trenutku in deluje kot najhitrejši energijski boost, ki pomaga pri krepitvi imunskega sistema. Odličen v hladnejših mesecih, saj blagodejno vpliva na dihala, še posebej priporočamo vsem kadilcem. Z dodanim kristalom dvigne vibracijo in poskrbi za dobro počutje že samo z nošenjem v žepu.

4) 3 AQUA life nalepke za informiranje vode: Nalepke so namenjene informiranju vode na najpreprostejši način (vsako izmed nalepk nalepiš na ločeno steklenico in počakaš 7 minut). Paket vključuje vijolično nalepko – za razkuževanje in razstrupljanje, turkizno nalepko – za imunski sistem in notranji mir, zlato nalepko – za celostno revitalizacijo energij.

magnezijev klorid5) Magnezijev klorid: Magnezij je mineral, ki je ključen za delovanje telesa, saj prispeva k delovanju živčnega sistema in mišic, pa tudi sproščanju energije pri presnovi, ohranjanju zdravih kosti … Gre za četrti najpogostejši kation v človeškem telesu; 30% se ga nahaja v mišičevju in 60% v skeletu.

AROMATERAPEVTSKA KOZMETIKA ZA SPROSTITEV

6) 100% naravna aromaterapevtska krema ARTEMIDA: Z aromaterapevtskim učinkom, podpre zbranost in jasnost. Izjemna mešanica naravnih eteričnih olj v kremi aktivira ažno čakro in pomaga odpraviti obremenitve. Pod njenim vplivom je namreč žleza hipofiza, ki vpliva na vse ostale žleze, zato ažna čakra torej direktno vpliva na misli, čustva in telo.

naravni piling eros7) 100% naravni aromaterapevtski piling EROS: Z edinstveno kombinacijo kave, peteršilja, soli in hmelja poskrbi za lepo in gladko kožo ter celovito energijsko prenovo in razbremenitev energijskih teles. Posebej ga priporočamo pri izčrpanosti in kadar potrebujete “uplifting”.

 

 

Sestavine

Magnezijev klorid

DMSO kapljice

dmso kapljice

 

Naravni piling Eros

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SOS PAKET – maxi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja