Akcija!

SOS PAKET – mini

Original price was: 55,79€.Current price is: 46,90€.

-16%

SOS PAKET mini – za hitro pomoč ob manjših prehladih in slabem počutju. Vključuje 8 najbolj priljubljenih izdelkov (skaupaj z navodili za uporabo), za celostno naravno podporo izboljšanju počutja in za pomoč pri krepitvi imunskega sistema.

☑️ 5x zeliščna grelna vrečka – za lajšanje bolečin in odvajanje vlage iz telesa

☑️ Zlata Aqua Life nalepka za informiranje vode – za celostno revitalizacijo energij

☑️ DMSO kapljice – za energijsko pretočnost in blažitev vnetij in bolečin

☑️ 100% naravni aromaterapevtski roll-on IMUNSKI – najhitrejši energijski boost, ki pomaga pri krepitvi imunskega sistema

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Iščeš naravni način kako okrepiti imunski sistem? In kako ga kljub stresu, ki je dnevno prisoten in prav tako negativno vpliva nanj, ohranjati?  SOS paket vključuje izdelke, ki ti bodo celostno pomagali pri revitalizaciji počutja. Skupaj s paketom prejmeš tudi terapevtska navodila, kako izdelke uporabljati.

Za koga je SOS PAKET mini primeren?

 • za vse, ki si želite okrepiti svoj imunski sistem na naraven način
 • priporočamo za okrevanje po bolezni ali ob daljši utrujenosti
 • ob izpostavljenosti velikemu stresu
 • če si nikakor ne moreš povrniti dobrega počutja
 • pri izgorelosti
 • pri povrnitvi življenjske moči
 • pri kroničnih težavah

SOS PAKET mini te podpre pri:

Celostni revitalizaciji energij in hidraciji celic, brez katere ne gre – ZLATA AQUA LIFE NALEPKA

Blaženju bolečin in odvajanju odvečne vlage iz telesa – ZELIŠČNE GRELNE VREČKE

Pomirjanju vnetij in celjenju, ter aktivaciji energijskih točk na telesu – DMSO KAPLJICE

Dobrem počutju s pomočjo aromaterapije, ki olajšanja počutje in pomaga pri krepitvi sedeža imunskega sistema -AROMATERAPEVTSKI ROLL-ON – IMUNSKI

Zakaj SOS pomoč za počutje?

SOS PAKET mini oz. mini prva pomoč je nastal zaradi velikega povpraševanja po preizkušenih izdelkih, ki najhitreje pomagajo rešiti številne tegobe in nevšečnosti, s katerimi se soočamo v teh časih.

Sos paket  je DODATNA PODPORA pri naravni krepitvi imunskega sistema. Sos mini vsebuje osnovne izdelke, ki smo jih skrbno preizkušali sami in imajo najboljši efekt pri naravni pomoči. Če si želiš največ za celostno dobro počutje, pa si oglej PAKET SOS MAXI tukaj.

zeliščna grelna vrečka1) Zeliščne grelne vrečke

Odvajanje prekomerne vlage in hladu iz telesa, stimulirajo cirkulacijo krvi in zmanjšajo bolečine, odlična pomoč pri bolečinah v sklepih, hrbtenici,  išijasu, menstrualnih težavah, sinusih… Sproščajo energijske blokade.

dmso kapljice2) DMSO kapljice

99,9% DMSO s pipeto oziroma Dimethyl sulfoxide je topilo oziroma stranski proizvod lesne industrije, vključno z izdelavo papirja. Nastane iz snovi, ki se nahaja v lesu. Podporni efekt smo opazili pri uporabi DMSO kapljic, ki smo jih nanesli na področje ključnic, med palec in kazalec na obeh rokah ter na področje, kjer je bilo prisotno vnetje na bezgavkah. Po uporabi lahko opaziš rdečino na koži, zato uporabo najprej testiraj, so pa raziskave pokazale, da so nezaželene in alergijske reakcije redke.

okrevanje po bolezni

aqua life nalepke za informiranje vode3) Zlata AQUA life nalepka za informiranje vode

Nalepka je namenjena informiranju vode na najpreprostejši način (nalepiš jo na steklenico in počakaš 7 minut). Kvalitete uživanja zlate AQUA LIFE vode: Ustvarjena je z namenom celostne revitalizacije energij. Poleg tega ima kvaliteto svete vode, odlična je za regeneracijo telesa in Duha, ugodno vpliva na spomin, ugodno vpliva na samozavest, ugodno vpliva na lase, lasišče in nohte, ugodno vpliva na kosti, hrbtenico in ledvice.

aromaterapevtski roll on imunski4) 100% naravni aromaterapevtski ROLL-ON – IMUNSKI

100% naravna prva pomoč v obliki dišeče aromaterapije in kristaloterapije. Žepna izvedba – SOS roll-ona je odlična podpora v vsakem trenutku in deluje kot najhitrejši energijski boost, ki pomaga pri krepitvi imunskega sistema. Odličen v hladnejših mesecih, saj blagodejno vpliva na dihala, še posebej priporočamo vsem kadilcem. Z dodanim kristalom dvigne vibracijo in poskrbi za dobro počutje že samo z nošenjem v žepu.

Sestavine

dmso kapljice

 

1 mnenje za SOS PAKET – mini

 1. Tini

  Odlično!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja