naravni sprej za psenaravni sprej za pse
sprej za pse in mucesprej za pse in muce
naravni sprej za pse
Sprej LaKuža

Sprej LaKuža

19,00

Brezplačna dostavo po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Naravno, proizvedeno z ljubeznijo
Varen nakup

Naravni sprej LaKuža za dobro počutje vašega hišnega ljubljenčka

Sprej za  auro psov, za dobro počutje in zaščito psov v vašem okolju, domu.

naravni sprej za pseNamen spreja: pomaga vzpostaviti harmonijo v energijah psa, ki je še posebej občutljiv na počutje gospodarja in na energijske in fizične razmere, kjer prebiva in ima zato dostikrat podobne zdravstvene simptome kot gospodar.

Tako LaKuža sprosti psa blokad, ki jih nosi človek v svojem energijskem polju (stres, pretirana čustva, skrbi …) in jih pes sprejema nase, da bi zaščitil gospodarja pred slabimi vplivi. Tako posledično sprej pomaga tudi gospodarju, da se lažje sprosti in najde rešitve za svoje težave.
LaKuža zaščiti psa pred energijskimi elementarji – mrčesom v energijah, ki se dostikrat nalepijo na njegovo telo, da se pretirano praska ali se začne obnašati boječe in previdno, psi namreč vidijo elementarje.

LaKuža zaščiti psa tudi pred elektromagnetnim sevanjem vseh naprav, ki imajo vpliv na dom in okolico.

LaKuža sočasno sprosti počutje psa in razkuži njegov življenjski prostor, kar ugodno vpliva tudi na njegovo fizično in mentalno počutje. V dveh tednih redne uporabe so običajno vidni rezultati.

Uporaba:

sprej za pseSprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljate na njegovih energijah – auri na oddaljenosti vsaj 0,5 metra od njega. Uporablja se tudi na njegovem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se pes zadržuje, sprehaja. Če živite v hiši, sprej uporabljajte tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev, ki jih potem pes prinese v dom. Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporablja tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.

Prve tri tedne priporočamo, da sprej LaKuža uporabljate vsak drug dan, da se prečistijo stare energije in se naredi prava prenova v energijah.

Po prvem mesecu pa sprej uporabljajte enkrat tedensko, še posebej na jesen in zimo. Z redno uporabo LaKuža spreja poskrbite za dobro počutje svojega psa, pa tudi energijsko stanje prostora se močno izboljša.

Sestavine: ALCOHOL, AQUA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MENTHA PIPERITA OIL, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

Dodatne informacije

Teža 119 g

Uporaba

  • Sprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljate na njegovih energijah – auri na oddaljenosti vsaj 0,5 metra od njega. Uporablja se tudi na njegovem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se pes zadržuje, sprehaja.
  • Če živite v hiši, sprej uporabljajte tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev, ki jih potem pes prinese v dom.
  • Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporablja tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.
  • Prve tri tedne priporočamo, da sprej LaKuža uporabljate vsak drug dan, da se prečistijo stare energije in se naredi prava prenova v energijah.
  • Po prvem mesecu pa sprej uporabljajte enkrat tedensko, še posebej na jesen in zimo.
  • Z redno uporabo LaKuža spreja poskrbite za dobro počutje svojega psa, pa tudi energijsko stanje prostora se močno izboljša.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja pomaranče, sivke, evkaliptusa, poprove mete in in sive atlaške cedre.

Vse sestavine so naravnega izvora.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sprej LaKuža”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja