Sprej LaKuža

19,00

☑️ 100% naravni sprej za dobro počutje tvojega ljubljenčka

☑️ ima aromaterapevtski učinek, razkuži, razbremeni in dvigne energijsko vibracijo

☑️ pomaga sprostiti slabe energije in je zelo preprost za uporabo

☑️ narejeno po meri kužkov

100% naravno, vegansko, slovensko, ni testirano na živalih.

 

(3 mnenja strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

100% naravni sprej za pse je Feng Shui sprej za dobro počutje tvojega hišnega ljubljenčka. Energijsko dvigne njegovo vibracijo in vibracijo prostora kjer prebiva. Čarobna moč sproščujočega aromaterapevtskega učinka mu bo v trenutku pomagala, da se sprosti in razbremeni. Sprosti slabe energije, ki so se nalepile nanj in ustvari prostor za regenergacijo v  energijah. Preprosta uporaba.

Naravni sprej za pse LaKuža za dobro počutje tvojega hišnega ljubljenčka

 • Ali veš da živali prevzamejo energijo lastnika in da je velikega pomena za njihovo dobro počutje, da jih razbremeniš?
 • Kako to prepoznaš? Prideš kdaj domov popolnoma izčrpan/-a in se ob druženju z živaljo tvoje počutje popravi?
 • Ima tvoj kuža kdaj podobne zdravstvene težave kakor ti?
 • Se ti približa kadar si čustveno na tleh in ti je v oporo?
naravni sprej za pse
naravni sprej za pse

Namen spreja LaKuža

Pomaga vzpostaviti harmonijo v energijah psa, ki je še posebej občutljiv na počutje gospodarja in na energijske in fizične razmere, kjer prebiva in ima zato dostikrat podobne zdravstvene simptome kot gospodar.

Tako ga LaKuža sprosti pred energijami človeškega stresa in ga sočasno zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem vseh naprav, ki imajo vpliv na dom in okolico.

Kako sprej LaKuža izboljša njegovo počutje?

LaKuža sprosti psa blokad, ki jih nosi človek v svojem energijskem polju (stres, pretirana čustva, skrbi …) in jih pes sprejema nase, da bi zaščitil gospodarja pred slabimi vplivi.

Zaščiti psa pred energijskim mrčesom, ki se dostikrat nalepijo na njegovo telo, da se pretirano praska ali se začne obnašati boječe in previdno, psi namreč vidijo elementarje. Sprej sočasno sprosti počutje psa in razkuži njegov življenjski prostor, kar ugodno vpliva tudi na njegovo fizično in mentalno počutje. V dveh tednih redne uporabe so običajno vidni rezultati.

Preprosta uporaba

Sprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljate na njegovih energijah – auri na oddaljenosti vsaj 0,5 metra od njega.

Uporablja se tudi na njegovem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se pes zadržuje, sprehaja.

Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporabljaš tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.

Izdelano v malih serijah

Vemo, da so živali tvoja največja sreča in da bi zanje naredil/-a vse. Zato smo razvili sprej za  auro psov, za dobro počutje in zaščito kužka v njegovem okolju, domu.

Zaloga je omejena, saj čarobne spreje izdelujemo v manjših serijah.

Že po nekajkratni uporabi spreja LaKuža se bo celostno počutje tvojega kosmatinca izboljšalo in okrepilo.

Zato ne čakaj in mu privošči 100% naravni sprej sedaj. 

Dodatne informacije

Teža 119 g

Uporaba

 • Sprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljate na njegovih energijah – auri na oddaljenosti vsaj 0,5 metra od njega. Uporablja se tudi na njegovem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se pes zadržuje, sprehaja.
 • Če živite v hiši, sprej uporabljajte tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev, ki jih potem pes prinese v dom.
 • Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporablja tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.
 • Prve tri tedne priporočamo, da sprej LaKuža uporabljate vsak drug dan, da se prečistijo stare energije in se naredi prava prenova v energijah.
 • Po prvem mesecu pa sprej uporabljajte enkrat tedensko, še posebej na jesen in zimo.
 • Z redno uporabo LaKuža spreja poskrbite za dobro počutje svojega psa, pa tudi energijsko stanje prostora se močno izboljša.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja pomaranče, sivke, evkaliptusa, poprove mete in in sive atlaške cedre.

Vse sestavine so naravnega izvora.

3 mnenja za Sprej LaKuža

 1. Jernej

  Sprej za pse sma prvič preizkusila pri vas v trgovini in opazil sem, kako sproščena in zadovoljnaje bila moja psička cel dan. Od takrat imava dnevni ritual, da posprejam njeno posteljico vsako jutro. Super izdelek, ki ga priporočam vsem, ki imate ob sebi štirinožne najboljše prijatelje.

 2. Mihael (preverjena stranka)

  res da je bil sprej darilo za kužka, vendar sem na vprašanje kako je prenesel sprej, ker vem da ga moti, če ga posprejaš, bil presenetljivo pozitiven odgovor. Sprej sem kupil bolj iz radevodnosti kako bo reagiral.

  Kuža uživa, ko smo mu s sprejem pošpricali oddejico. Neposrednega stika s spreji ne mara, takoj zbeži vstran, a posprejana odejica pa ga ne moti, še več se zadržuje na njej kot običajno.

  Hvala

 3. Kristina

  Mi imamo sprej La kuža, ker ne želim da moja Neli jemlje moja bremena nase..Pošpricam na pojstlco..Pa še super diši..

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja