Sprej LaMuca

19,00

☑️ 100% naravni sprej za dobro počutje tvoje ljubljenke

☑️ ima aromaterapevtski učinek, razkuži, razbremeni in dvigne energijsko vibracijo

☑️ pomaga sprostiti slabe energije in je zelo preprost za uporabo

☑️ narejeno po meri muc

100% naravno, vegansko, slovensko, ni testirano na živalih.

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

100% naravni Feng Shui sprej za dobro počutje tvojega hišnega ljubljenčka. Energijsko dvigne njegovo vibracijo in vibracijo prostora kjer prebiva. Čarobna moč sproščujočega aromaterapevtskega učinka mu bo v trenutku pomagala, da se sprosti in razbremeni. Sprosti slabe energije, ki so se nalepile nanj in ustvari prostor za regenergacijo v  energijah. Preprosta uporaba.

Naravni sprej za muce LaMuca za dobro počutje tvojega hišnega ljubljenčka

 • Ali veš da živali prevzamejo energijo lastnika in da je velikega pomena za njihovo dobro počutje, da jih razbremeniš?
 • Kako to prepoznaš? Prideš kdaj domov popolnoma izčrpan/-a in se ob druženju z živaljo tvoje počutje popravi?
 • Se tvoja mačka kdaj uleže na boleče mesto in ti pomaga?
 • Se ti približa kadar si čustveno na tleh in ti je v oporo?

Namen spreja LaMuca

Pomaga vzpostaviti harmonijo v energijah muce, da njene narave in počutja ne poškodujejo vse večji onesnaževalci okolja, ki jih domov prinaša ali doma ustvarja človek.

Tako jo LaMuca sprosti pred energijami človeškega stresa in jo sočasno zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem vseh naprav, ki imajo vpliv na dom in okolico.

Kako sprej LaMuca izboljša njeno počutje?

LaMuca zaščiti muco pred energijskimi elementarji – mrčesom v energijah, ki se dostikrat nalepijo na njeno energijo, da je muca pretirano previdna ali se začne obnašati boječe ali nepremično zre nekam v strop. Muce namreč vidijo elementarje – energijski mrčes.

LaMuca sočasno sprosti počutje muce in razkuži njen življenjski prostor, kar ugodno vpliva tudi na mucino fizično počutje. V dveh tednih redne uporabe so običajno vidni rezultati.

Preprosta uporaba

Sprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljaj na njenih energijah – auri na oddaljenosti vsaj 1 metra od nje.

Uporablja se tudi na mucinem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se muca zadržuje, sprehaja.

Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporabljaš tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.

Izdelano v malih serijah

Vemo, da so živali tvoja največja sreča in da bi zanje naredil/-a vse. Zato smo razvili sprej za  auro muc, za dobro počutje in zaščito muc v njenem okolju, domu.

Zaloga je omejena, saj čarobne spreje izdelujemo v manjših serijah.

Že po nekajkratni uporabi spreja LaMuca se bo celostno počutje tvoje muce izboljšalo in okrepilo.

Zato ne čakaj in ji privošči 100% naravni sprej sedaj. 

Dodatne informacije

Teža119 g

Uporaba

Uporaba:

 • Sprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljaj na njenih energijah – auri, na oddaljenosti vsaj 1 metra od muce.
 • Uporablja se tudi na mucinem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se muca zadržuje, sprehaja.
 • Če živiš v hiši, sprej uporabljaj tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev, ki jih potem muce prinesejo v dom.
 • Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato se ga lahko uporablja tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.
 • Prve tri tedne priporočamo, da LaMuco uporabljaš vsak drugi dan, da se prečistijo stare energije in se naredi prava prenova v energijah.
 • Po prvem mesecu pa sprej uporabljaj enkrat tedensko, še posebej na jesen in zimo.
 • Z redno uporabo LaMuca spreja poskrbiš za dobro počutje svoje muce, pa tudi energijsko stanje prostora se močno izboljša.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja sivke, zelene mete, pelargonije, bosvelije in sive atlaške cedre.

Vse sestavine so naravnega izvora.

1 mnenje za Sprej LaMuca

 1. Tina

  Ga redno uporabljam za našo razvajeno muco. Vedno poškropim njene najljubše kotičke in morda se čudno sliši ampak res je hvaležna ❤️. Super izdelek, priporočam 👍

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja