naravni sprej za mucenaravni sprej za muce
sprej za pse in mucesprej za pse in muce
naravni sprej za muce
Sprej LaMuca

Sprej LaMuca

19,00

Brezplačna dostavo po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

  • Hitra dostava
  • Naravno, proizvedeno z ljubeznijo
Varen nakup

Naravni sprej LaMuca za dobro počutje vašega hišnega ljubljenčka

Sprej za  auro muc, za dobro počutje in zaščito muc v vašem okolju, domu.

naravni sprej za muceNamen spreja: pomaga vzpostaviti harmonijo v energijah muce, da njene narave in počutja ne poškodujejo vse večji onesnaževalci okolja, ki jih domov prinaša ali doma ustvarja človek.

Tako jo LaMuca sprosti pred energijami človeškega stresa in jo sočasno zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem vseh naprav, ki imajo vpliv na dom in okolico.

LaMuca zaščiti muco pred energijskimi elementarji – mrčesom v energijah, ki se dostikrat nalepijo na njeno energijo, da je muca pretirano previdna ali se začne obnašati boječe ali nepremično zre nekam v strop. Muce namreč vidijo elementarje – energijski mrčes.

LaMuca sočasno sprosti počutje muce in razkuži njen življenjski prostor, kar ugodno vpliva tudi na mucino fizično počutje. V dveh tednih redne uporabe so običajno vidni rezultati.

Uporaba:

sprej za pse in muceSprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljate na njenih energijah – auri na oddaljenosti vsaj 1 metra od nje. Uporablja se tudi na mucinem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se muca zadržuje, sprehaja. Če živite v hiši, sprej uporabljajte tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev, ki jih potem muce prinesejo v dom. Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporablja tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.

Prve tri tedne priporočamo, da LaMuco uporabljate vsak drug dan, da se prečistijo stare energije in se naredi prava prenova v energijah.

Po prvem mesecu pa sprej uporabljajte enkrat tedensko, še posebej na jesen in zimo. Z redno uporabo LaMuca spreja poskrbite za dobro počutje svoje muce, pa tudi energijsko stanje prostora se močno izboljša..

Sestavine: ALCOHOL, AQUA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA LEAF OIL, MENTHA SPICATA

HERB OIL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, LIMONENE*, CINNAMAL*, EUGENOL*

*sestavine naravnih eteričnih olj

Dodatne informacije

Teža 119 g

Uporaba

Uporaba:

  • Sprej se NE UPORABLJA DIREKTNO NA ŽIVALI, temveč ga uporabljaj na njenih energijah – auri, na oddaljenosti vsaj 1 metra od muce.
  • Uporablja se tudi na mucinem življenjskem prostoru – ležišču in po vseh prostorih, kjer se muca zadržuje, sprehaja.
  • Če živiš v hiši, sprej uporabljaj tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov, kjer se običajno zadržuje največ energijskih mrčesov – elementarjev, ki jih potem muce prinesejo v dom.
  • Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato se ga lahko uporablja tudi na splošno, za odišavljenje in razkuževanje prostorov.
  • Prve tri tedne priporočamo, da LaMuco uporabljaš vsak drugi dan, da se prečistijo stare energije in se naredi prava prenova v energijah.
  • Po prvem mesecu pa sprej uporabljaj enkrat tedensko, še posebej na jesen in zimo.
  • Z redno uporabo LaMuca spreja poskrbiš za dobro počutje svoje muce, pa tudi energijsko stanje prostora se močno izboljša.

Sestavine

Sestava: voda, alkohol, rastlinski surfaktant ter eterična olja sivke, zelene mete, pelargonije, bosvelije in sive atlaške cedre.

Vse sestavine so naravnega izvora.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sprej LaMuca”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja