Energijski srebrn obesek – LJUBEZEN – otroški

96,00

Očarljivo darilo za dojenče in  malčke. Podari mu LJUBEZEN tudi v obliki čarobnega, večnega obeska iz kolekcije Eternity Life:

☑️ obesek otroka poveže z energijami Mojstra 2. Žarka Svetlobe, Mojstra LJUBEZNI ter pri otroku poglobi NEŽNOST, MILINO in mu krepi notranjo LJUBEZEN

☑️ prečudovito darilo ob rojstvu, krstu, rojstnemu dnevu. Skupaj s klasičnim obeskom LJUBEZEN pa predstavlja nepozabno darilo za mamico in novorojenčka 💞

☑️ nosi se na obeh straneh, pakiran v darilni škatljici s posvetilom Mojstra 2. Žarka Svetlobe

☑️ iz srebra, slovenski izdelek, ročno delo

3 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski srebrn obesek Eternity Life Pendant – LJUBEZEN – otroški

Kaj podariti ob rojstvu otroka, ob krstu, ob rojstnemu dnevu malčka? Še posebno ob rojstvu otroka si želimo, da ima darilo trajno vrednost. In srebrn otroški obesek LJUBEZEN je nekaj najbolj očarljivega, kar lahko podariš. Podariš namreč LJUBEZEN ❤️.

Obesek je narejen s podporo Mojstrov 7 Žarkov Svetlobe, ki so najmočnejša sila v vesolju. So kreatorji vsega, kar obstaja in njihove kvalitete so skrite v vseh nas. Obesek LJUBEZEN tako poveže otroka z Mojstrom 2. Žarka Svetlobe – LJUBEZEN, ki otroka objame z energijami nežnosti, miline in najbolj čisto ljubeznijo. Takoj, ko je otrok dovolj star za nošenje obeska mu tako zelo pomaga pri dobrem počutju, da lažje obdrži povezavo z Dušo. Hkrati mu boste predali pomenljivo sporočilo za življenje, saj je na drugi strani obeska vgraviran napis LOVE.

Če iščeš darilo tudi za mamico, pa ti priporočamo komplet dveh obeskov LJUBEZEN – za mamico in otroka. Obesek za mamico ima malce drugačen dizajn in večjo velikost, obesek za otroka pa je manjši, prilagojen otrokom, z enakim znakom in napisom. Tako smo želeli v obliki nakita prikazati večno povezavo med mamo in otrokom in naredi darilo res veličastno in nepozabno.

srebrn obesek LJUBEZEN otroški

Obesek je:

 • slovenski izdelek, ročno delo, srebro
 • na voljo v srebrni barvi
 • obesek se lahko nosi na obeh straneh, saj ima na drugi strani vgraviran napis LOVE
 • pakiran v darilni škatljici s čudovitim posvetilom Mojstra 2. Žarka Svetlobe
 • če potrebuješ zraven obeska tudi srebrno verižico (kot je na fotografiji)  jo lahko izbereš TUKAJ.
srebrn obesek LJUBEZEN otroški

Zakaj je otroški energijski obesek  LJUBEZEN tako poseben?

 • obesek otroka poveže z energijami Mojstra 2. Žarka Svetlobe – z najbolj čisto ljubeznijo, ki je že v njem (pred 4. letom odsvetujemo nošenje nakita, dovolj je, da ga hraniš v otroški sobi)
 • energijsko ščiti otroka
 • podariš mu očarljivo darilo – LJUBEZEN 😇
 • nepozaben znak pozornosti
 • ob nakupu kompleta boš veličastno presenetil-a še mamico
darilo za novorojenčka in mamico

Poglejte si celotno kolekcijo nakita Eternity Life

Kolekcija nakita Eternity Life zajema:

 • sedem obeskov Eternity Life, vsak te poveže z enim od Mojstrov svetlobe (MOČ, LJUBEZEN, AKTIVNA INTELIGENCA, HARMONIJA, AKTIVNO ZNANJE, PREDANOST, RED IN RITUALI)
 • srebrne in zlate prstane Eternity Life Ring s simboli vseh Mojstrov.

Pri izbiri obeskov ti priporočamo, da upoštevaš sledeče:

 • rešiš KVIZ in na zabaven način ugotoviš, kateri obesek je najbojši zate v tem trenutku ali
 • izbereš, kateri simbol te najbolj pritegne ali
 • katero kvaliteto v tem trenutku najbolj potrebuješ v svojem življenju ali
 • izbereš glede na tvoj dušni žarek. Če si želiš izvedeti, kateri žarek je tvoj dušni žarek, klikni TUKAJ.

Izdelano v malih serijah

Nakit je v celoti izdelan v Sloveniji (od ideje do izvedbe) in je prvi nakit z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe na svetu. Za idejo, dizajn in energijsko delovanje je zaslužna Andreja Novak, ki je tako še enkrat dokazala svojo mojstrstvo v energijah.

Vsak obesek je ročno delo našega zlatarja in je zato unikat.

Naroči ga pravočasno, saj je zaradi velikega povpraševanja večkrat tudi čakalna doba.

Privošči sebi in drugim najboljšo zaščito in vibracijo Svetlobe, ki je osvojila že mnoge kupce Trgovine Angelca.

najlepše darilo

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža25 g

Več o 2. dušnem žarku

Značilnosti 2. dušnega žarka – LJUBEZEN

 • 2. žarek LJUBEZEN prinaša mehko, nežno in zdravilno energijo za življenje.
 • Ta žarek v sebi nosijo osebe, ki imajo globoko potrebo po najbolj čisti ljubezni.
 • Zaradi močnega čutenja in potrebe po ljubezni, je lahko zgodnje življenje zaznamovano s čustvenimi ranami.
 • Naloga oseb z duhovnim žarkom ljubezen je, da se ne glede na okoliščine povezujejo z ljubeznijo, ki jim je dana od rojstva  ter sijejo ljubezen navzven. Tako najbolje opravljajo svoje poslanstvo.

 

Material in vzdrževanje

Obesek je slovenski izdelek in ročno delo.

 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da
Ker je srebro občutljiva kovina je pomembno, da obesek primerno vzdržuješ, da bo ostal lep še dolgo časa.

Svetujemo ti sledeče:

 • kadar obesek ne nosiš ga hraniš v originalni škatljici,
 • srebro umivaj samo z blago milnico in posuši z mehko krpo. Za čiščenje lahko uporabljaš enega od naših naravnih gelov za tuširanje, več o njih si poglejte TUKAJ,
 • odsvetujemo ti nošenje obeska v termalnih vodah,
 • če uporabljaš lak za lase, parfum ali kreme, ki niso na naravni osnovi ti priporočamo, da si obesek nadeneš po uporabi teh sredstev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijski srebrn obesek – LJUBEZEN – otroški”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja