Unikaten energijski obesek O-life iz breze

32,00

Unikaten kos nakita, ki je mnogo več kot samo nakit:

☑️ vzpodbuja pretočnost energij po telesu

☑️ odpravlja blokade

☑️ aktivira čiščenje čaker

☑️ vpliva na samozdravljenje telesa

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Unikaten energijski obesek O-life iz breze s svojim delovanjem vzpodbuja pretočnost energij po vsem telesu in počasi ter vztrajno čisti blokade, ki vam preprečujejo živeti v skladu z vašim potenicalom.

Po naših merjenjih s prano-terapevtsko tehniko, se čakre pod vplivom O-Life obeska samodejno sčistijo v treh dneh, če ga nosite podnevi in ponoči.

Na ta način vaše telo sprejme harmonično vibracijo, ki pomaga osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja..

Tako s pomočjo O-Life obeska dvigujete lastno vibracijo in postajate vse bolj pretočni in odprti za zdrav in harmoničen pretok življenjskih energij.

Kako okrepite delovanje O-life obeska?

Energijski obesek O-Life lesen s podporo pretočnosti po telesu skrajša vaše reakcije in pospeši samozdravljenje telesa. Dobro je (ni pa nujno), da pri tem zavestno sodelujete in nekajkrat globoko vdihnete in izdihnete in začutite novo stanje. Pomembno je tudi, da pijete dovolj tekočine, ki spodbuja pretočnost telesa in dogajanja v njem. Opozorilo: če se hitreje utrudite in ste zaspani pomeni, da imate dehidrirano telo, ki potrebuje več tekočine (cca. 2 l dnevno).

Kaj se dogaja ob nošenju O-life obeska?

Najprej podpre in krepi delovanje grlene čakre, le ta pa je očiščevalec vaših fizičnih vibracij, ki so nujne za vstopanje v višje nivoje. Grlena čakra leži med srcem in glavo, med energijami ljubezni in uma. O-Life obesek uravnoveša njeno delovanje in s tem povezavo med vašim zgornjim in spodnjim delom.

Poleg izražanja in sporazumevanja,  je grlena čakra tudi sedež ustvarjalnosti, samo-izražanja ter sposobnosti, da imate svoje življenjske sanje, oziroma jim sledite in to O-Life obesek 100% podpre.

Kdaj še posebej priporočamo unikaten energijski obesek O-life?

Če ste živeli v družini, kjer vam izražanje ni bilo dovoljeno.

Če svoje čustvene napetosti rešujete z nadomestki: hrana, pijača, droga, tablete, prekomerno delo, …. – z rednim nošenjem O-Life obeska se lahko uspešno rešite tudi teh zasvojenosti, s tem, da vam okrepi voljo po spremembi in energijski pretok, ki podpre vaše delovanje.

Čustvena stanja, ki jih O-Life obesek čisti:

 • tlačenje in požiranje čustev,
 • nezbranost,
 • strah pred napakami in neuspehom,
 • neustvarjalnost,
 • nezaupanje vase,
 • napuh,
 • potuhnjenost,
 • pretiravanje in
 • potreba po odvisnosti.

O-Life obesek ne vpliva na druge ljudi (če ga nosite vi), lahko pa na njihovo boljše počutje vplivate vi s svojimi novimi reakcijami, stanji.

O-Life obesek hitreje pokaže rezultate pri mlajših ljudeh in otrocih, saj so njihove energije že v osnovi bolj vitalne in manj obremenjene z rutinskim življenjem.

Pozor: Izdelek  ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih  izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

V naši ponudbi najdete tudi O-life obeske za ključe. Najdete jih TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža8 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten energijski obesek O-life iz breze”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja