zeliščna grelna vrečka
Zeliščna grelna vrečka

Zeliščna grelna vrečka

1,50

☑️ za odvajanje prekomerne vlage in hladu iz telesa

☑️ stimulira cirkulacijo krvi in zmanjša bolečine

☑️ odlična pomoč pri bolečinah v sklepih, hrbtenici, menstrualnih težavah, sinusih…

☑️ sprošča energijske blokade

☑️ odlična tudi za smučanje, sprehode, pohode v mrzlih dneh ter tudi poleti, saj klima  moti prilagajanje telesa na poletne temparature

(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 50€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Zeliščna grelna vrečka izvira iz tradicionalne kitajske medicine, kjer jo uporabljajo za odvajanje prekomerne vlage in hladu iz telesa, zato pomaga pri številnih težavah.

Iz telesa izpodriva hlad in vlago, stimulira cirkulacijo krvi in lajša bolečine. Je odlična pomoč pri:

 • bolečih sklepih zaradi preveč hladu in vlage v telesu,
 • pri odrevenelosti sklepov
 • abdominalnih bolečinah zaradi presežka vlage
 • artritisu
 • menstrualnih bolečinah
 • bolečem želodcu
 • išiasu
 • za boleče kosti (kolena, komolce, ramena …)
 • vratna vretenca
 • sinuse (cca 20 minut – ne zaporedoma). Ponoči lahko vrečko postavimo na predel jeter.
grelne vrečke

Zeliščna grelna vrečka – uporaba

Grelna vrečka je primerna le in izključno za zunanjo uporabo. Embalažo odpri (na vrečki je označena puščica, kjer se vrečko odpre) in pri tem pazi, da ne poškoduješ vsebine, saj bo vrečka v tem primeru neuporabna.

Vzemi vrečko v roke ter jo dobro pregneti, mencaj in potolči med dlanmi, da se aktivira in prične oddajati toploto. Ko se segreje jo položi na obolelo mesto za največ 2 uri, potem jo prestavi na drugo mesto (drugi del telesa) in menjaj na 2 uri, razen na predelu mehurja jo pustimo 30 minut. Ponoči postavi vrečko (zavito v robček) na predel jeter. Zaradi vpijanja presežka vlage iz telesa lahko postane vrečka tudi vlažna. Če se to zgodi, jo obrni na suho stran in se sama posuši.

Ko vrečka preneha oddajati toploto (po nekje 24 do 48 urah, odvisno od posameznika) vrečko odvrzi (lahko jo odprete in vsebino stresete po zemlji ali rožah). Uporabi le eno vrečko naenkrat.

Opozorilo: Namejeno le zunanji uporabi. Vrečke ali vsebine se ne sme zaužiti. Ne priporočamo nosečnicam z bolečinami v trebuhu. Ko/če je vrečka na koži dolgo časa, pazi, da ne nastane neboleče vzdraženje kože pri nizki temperaturi.

grelne vrečke

Kako jo uporabljati pri energijskih blokadah?

Grelna vrečka počasi sprošča blokado, ki povzroča bolečino na način, da se skozi sprostitev in dihanje pojavi energijska povezava z osrednjim kanalom in tvojim življenjskim ognjem. Zato je dobro, da vsaj prvih 10 min z vrečko globlje dihaš, da tvoja zavest začne sodelovati, potem pa se samo sprosti. Notranji ogenj bo začel proces samozdravljenja, ki ga ima vsako telo, saj si telo želi biti zdravo in išče samo načine, kako sprosti stare odvečne energije.

Sestavine

Zdravilni gozdni koren (Angelica sinensis), Rhizoma chuanxiong (Rhizoma Ligustici Chuanxiong), Radix saposhnikoviae, Herba clematidis intricatae, železov prah.

2 mnenji za Zeliščna grelna vrečka

 1. Albina Sedminek

  To je pa tako super zadeva rešila me je bolečin križa👍👍

 2. Jožefa Cimpric (preverjena stranka)

  Zadovoljna z grelniki vrečkami.

  Lepo pozdravljeni.

  Jožefa

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.